Radni stolac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Radni stolac

17.08.2014 | 12:18
A imao bi i kuću te radnu sobu takve da taj Aston Martin možeš koristiti kao stolicu za radnim stolom...
17.08.2014 | 13:35
Kakav RADNI stol, samo stol za zabavu, stol za jelo, stol za masažu, stol za ispred televizora i da, bila bi kuća za čisti hedonizam.
17.08.2014 | 14:45
Tri mjeseca takvog zivota i ajmo opet na Zavod za zaposljavanje moleci Boga za posao, pa makar i na stolici od 100kn
17.08.2014 | 14:51
Naravno da ne bi mogao tako živjeti i da bi radio nešto što mi je po guštu i nebi me bilo briga za plaču. Mjenjao bi poslove kao gaće i isprobao sve dostupno što se nudi (od posla). E, to bi bio život!!!
18.08.2014 | 11:02
Istrazivao sam i nasao sam na ove stolice u cijenovnom rangu. Naravno da je sud preko ekrana manje bitniji nego kad stavim guzicu na stolicu i isprobam uzivo, ali ako je netko strucniji i da mu se pogledati da li neka od navedenih ima neku manu koju nisam primjetio, itd itd...

Hvala na pomoci

18.08.2014 | 12:46
Ja ti samo skrećem pažnju da cijene od Velinca nemaju uračunat PDV, dakle računaj da su one 25% veće.
18.08.2014 | 16:01
@ smayoo, zaboravili smo probat onaj moj Sedus, kad si bio u prolazu "na krastavcima". Hehe, opet ih ima !
18.08.2014 | 17:43
Jbg, gledao sam bio kombinacije kako doć do Hvara kad sam bio na Šolti pa ništa... Lakše je iz Rima doći do Hvara, nego sa Šolte...
Nije meni toliko do Sedusa, koliko je do krastavaca, btw...
18.08.2014 | 17:44
Na kraju sam uzeo ovakvu slicnu stolicu. U svemu su iste, samo je moja sjedna ploha tkanina - ova je koza. Naslon za glavu je kod mene od tekstila a tu je kozni. Moja je kostala oko 1000 ali s popustom 700. Za sada sam zadovoljan

Hvala jos jednom svima na pomoci
18.08.2014 | 17:52
To mi je zanimljivo. Gdje to daju takav brutalan popust?
18.08.2014 | 19:00
smayoo kaže:
Jbg, gledao sam bio kombinacije kako doć do Hvara kad sam bio na Šolti pa ništa... Lakše je iz Rima doći do Hvara, nego sa Šolte...
Nije meni toliko do Sedusa, koliko je do krastavaca, btw...

Gdje je caka u tim krastavcima? Sedus, ni ne znam što/tko je to.
18.08.2014 | 19:08
smayoo kaže:
To mi je zanimljivo. Gdje to daju takav brutalan popust?

Lesnina u Sesvetama. Valjda zbog otvaranja konkurenta
18.08.2014 | 19:31
Hm... To je ipak bezrazložna panika. Nisam siguran da se kod njihovog konkurenta može naći namještaj koji je zamišljen da potraje dulje od 2-3 godine...
ali bacit ću svejedno oko ovdje u riječkoj Lesnini. Da vidim koliko je jaka panika...
18.08.2014 | 19:41
@ žabac, krastavci su friški iz vrta razrezani na 4 komada ali ne do kraja , položeni u ocat (razrijeđeni) i nakon dan, dva se mogu jesti i obično potraju nekoliko dana , pa opet iznova. A Sedus je stolac na kojem sjedim kad sam za kompom.
[attachment:1]P2150214.JPG[/attachment:

Prilozi:
18.08.2014 | 19:45
Jooj, ti me baš nacimavaš s tim krastavcima... Jebote taj Hvar, što nisi barem na Lošinju...
18.08.2014 | 19:53
A ništa, nađi mi destinaciju bliže, pa možemo zamijeniti ili i prodati. I ne mora biti otok. Paše mi i kontinent.
18.08.2014 | 20:16
Evo, možeš se sa mnom mijenjati. Za jedno 20 godina, kad odem u penziju.
18.08.2014 | 20:18
E, da, jbg... onda opet niš od krastavaca...
18.08.2014 | 20:46
To su oni koji se na suncu pacaju? Nisu mi nešto. Možda ovi tvoji imaju Božanski okus.
18.08.2014 | 21:05
Hej, hej!! Ne huli mi na kisele krastavce jzelkove supruge! Izbrisat ću ti post!
18.08.2014 | 21:17
Buuuhuhuhuuuu, ne brisati! Kako mogu huliti, kad ih nisam (te dotične krastavce) ni probao. Probao sam neke druge, međimurske i nisu mi. Svaka kuharica ima neke svoje vrađžbine koje stavlja u hranu.
18.08.2014 | 21:41
Ha žabac, a Sedus stolac te ne zanima. Prizveden je 2002 g. i još je super.
18.08.2014 | 23:01
zabac kaže:
Svaka kuharica ima neke svoje vrađžbine koje stavlja u hranu.

I kuhar isto! Mnogi su već pokušali doznati što sve stavljam u kotlovinu...
19.08.2014 | 07:24
A jesu doznali?
Možda nisu prav metode koristili?
19.08.2014 | 09:00
Jedino još nisu pokušali koristiti ove quadrocopter letjelice s kamerama.
19.08.2014 | 10:42
Španjoska čižma?
19.08.2014 | 12:11

A kako bi na taj način bili sigurni da sam im rekao istinu?
19.08.2014 | 12:13
Nemem pojma, ali je okrutno.
19.08.2014 | 12:40
Ima i puno okrutnijih stvari. Npr. da me tjeraju slušati narodnjake.
19.08.2014 | 12:57
Cajke?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 7 minuta
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme