19.03.2025 | 16:06
smayoo kaže:
Air kaže:
(...)A mi, razni likovi, ćemo tumačiti stvari po svom i pisati. Zato mi nismo moderatori/admini nego ste vi.
Air kaže:
Kolega @Sarek je po meni OK objasnio razliku između "panja" i "ruskog plaćenika" pa mislim da ova tvoja usporedba ne stoji.
Evo, dakle, sam si napisao i jedno, i drugo iznad. I to u istom postu. Pa onda sam sebi protumači zašto je irelevantno što ti misliš o mojoj usporedbi.

Moju prvu rečenicu si izvadio iz koteksta i povezao ju sa drugom kako bi usmjerio vodu na svoj mlin.
Moja druga rečenica je ukazivanje da je kolega dobronamjerno dao dobro objašnjenje koje ukazuje da na moguće tvoje pogrešno tumačenje u promatranom slučaju što je a što nije uvreda.
To što si ti odgovoran za konačni sud ne znači automatski da si ti nepogrešiv.
Ovdje se skupila dominatna ekipa pozitivaca i šteta bi bilo da ovo pretvorite u prostor u kojem dominira vaš ego.
Nekoliko stalnih članova je ukazalo na Davorovo nekorektno ponašanje, hoću reči da nije u pitanje "obračun pojedinaca.
Zbog nekorektnosti je i Djuro Genijalac, opravdano cijenjeni i stručni član ovog foruma napustio ovu temu (a možda i forum, jer dugo nisam vidi njegov upis) iako je bio dominantni "broj jedan" u ovoj temi.
I drLovrić koji je bio isto tako "broj jedan" u svojoj domeni u ovoj temi, te je u jednom trenutku proglasio ovaj prostor (u ovoj temi) nečijim "osobnim prostorom" pa se povukao na duže vrijeme iz ove teme.
To bi sve zajedno trebalo jasno upućivati na određeni problem koji je očigledno prisutan.
Imamo (slikovito imamo "policajca"), osobu koja je zadužena za redi i mir na forumu , koja bi trebala čuvati redi i mir a ona krši taj red i mir i sebe postavlja iznad zakona. Podsjeća li to nekog na balkan?
Osoba koja je zadužena za red i mir na forumu je moderator. Administratori se u principu ne bave moderiranjem (ako bi mogli), uglavnom zato što imaju drugog posla.
Ako smatraš da ja kršim taj red i mir (ili Bertone?

), ljubazno te molim da me uputiš preciznije gdje i kad se to dogodilo.
Pa upućen si, točnije uputu je dalo više članova sa istim zaključkom ali ti si nas "demantirao".
Reagirao bi da vrijeđa pojedince a ne bi i nisi reagirao što vrijeđa sve?
Vrijeđa li netko SVE je opet stvar osobne interpretacije pri čemu je, u ovom kontekstu, moja interpretacija relevantna, a tvoja nije, kako si sam konstatirao (vidi gore).
Moja je interpretacija da sigurno ne vrijeđa SVE (jer, u najmanju ruku, ne vrijeđa mene pa onda skup svih uvrijeđenih više nije = "SVI", nego u najmanju ruku "SVI MANJE SMAYOO").
Već sam nekoliko puta bio precizan pa sam napisao: "sve koji ne misle kao i on".
Ovaj puta sam napisao samo "sve" jer tko prati je već nekoliko puta mogao pročitati da se radi o svima koji ne misle kao Davor.
Kako god bilo, moj upis je bio, kao što sam u prvoj rečenici napisao: Dobronamjerna kritika.
Na vama je da li će te ju uvažiti ili ne.
Ali problem je očigledan kada dva najveća tekstopisca u ovoj temi odustanu zbog jednoga pojedinca i kada više članova koji nisu zlobnici i dežurni provokatori ukažu na isti problem.