Splitska Mac kava (ponovno)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Splitska Mac kava (ponovno)

• User
  • Posjetitelj
30.10.2006 | 22:19
Sjecam se da je bio neki topic na temu Mac kave u Splitu ali to je bilo davno i cini mi se da nije polucilo bas neki uspjeh.

Samo sam htio provjerit jel na danasnji dan ima dovoljno zainteresiranih da se ovakvo sto odrzi? Sada i sam zivim u Splitu pa mi je lakse sudjelovati u tome, a mislim i da se broj korisnika Macova u Splitu povecao.

Tko je zainteresiran nek ovdje ostavlja prijedloge i sl.
30.10.2006 | 23:37
Tako je, u prošlosti smo pokušali organizirat Mac kavu, ali nije baš urodilo plodom, ima nas nažalost samo troje koji se povremeno nadjemo i bilo bi nam drago da nam se pridruži još ljudi, uglavnom smo 24 h na iChatu radi jednostavnije komunikacije i dogovora, prema tome logirajte se!

poz.
31.10.2006 | 01:21
Jel primate i Solinjane?
31.10.2006 | 02:01
evo i ja se javljam:)
  • User
  • Posjetitelj
31.10.2006 | 04:25
duzun je napisao:
Jel primate i Solinjane?

Ma primaju se i Kinezi ako mogu navratit

Uglavnom ajde bilo bi lijepo da padne neki dogovor. Nemam iChat al imam ICQ, Skype i Yahoo IM pa ako moze jedan od tih...

Ali najpametnije je ovdje na forumu predlozit mjesto i vrijeme pa nek svi vide.

Kao sto rekoh u prvom postu, nabacujte prijedloge i sugestije
31.10.2006 | 07:56
dodjem i ja ako mi poso dozvoli.. mozemo u Vluksora, cuo da je tamo free hot spot..
iako amplus zna jos par ilegalnih spotova pa je najbolje njemu prepustiti da izabere meeting point
ma duzun, tribamo odhebat splicane i napravit solinsku mac kafu.. sad kad sam se preselija u solin tribam branit boje solina
  • User
  • Posjetitelj
31.10.2006 | 14:09
Dobro je! Ima interesa

Ajmo jos ljudi... ajmooooooo!
31.10.2006 | 14:46
bezma je napisao:
[ duzun, tribamo odhebat splicane i napravit solinsku mac kafu.. sad kad sam se preselija u solin tribam branit boje solina [/quote]

Vauuuuuu covjece.Dva(2)!!!! Makovca u Solinu.
Odoh spavat.
01.11.2006 | 03:17
Jel mogu oni koji nemaju još uvijek mac-a a namjeravaju ga nabaviti
01.11.2006 | 03:30
A kad mogu Kinezi...............
  • User
  • Posjetitelj
01.11.2006 | 19:19
John J.Rambo je napisao:
Jel mogu oni koji nemaju još uvijek mac-a a namjeravaju ga nabaviti

Naravno!
01.11.2006 | 20:56
valjda smo mi sa PC-om niža vrsta ili pak židovi muslimani ili cigani
ali smo ipak u večini po udjelu na tržištu.jel to slučajno ?
ili Stipe Posal je slućajno prešao na intel platformu kako bi se približio onoj ugroženoj većini ili je ipak lova u pitanju,a kineza ima ka u prići koliko bi tek profitira da i oni prijeđu na jabučni ocat(kvasinu)
možda se ipak i neisplati prijeći na mac-a s obzirom na cijenu i hardweraj u nutra
a software da ne spominjem koliko ga ima za naše PC kante za 10-20kn
al se priznati treba kako ima jabuka tako dobar dizajn ali je hebe cijena i udio u tržištu vama povlaštenima koji volite svoju osamu u izoliranom svijetu al ćek evo i intela unutra pa moš derat kako voliš
ljudi malo tolerancije molim:evil:
01.11.2006 | 21:54
Pravopis i gramatika - to je sve.
01.11.2006 | 22:01
Nismo povlašteni, barem što se mene osobno tiče. Kvaka je u tome što pametno ulažem svoj teško zarađeni novac - igram na duge staze i pristajem samo na provjerene vrijednosti. Rezultat toga jest zadovoljstvo i manjak frustracija nad drugim ljudima
  • User
  • Posjetitelj
01.11.2006 | 23:44
Johne dodji na mac kavu kad se izorganizira. To je najbolji nacin da saznas prednosti i nedostatke ove platforme.
02.11.2006 | 05:57
Respect.
02.11.2006 | 05:58
Nego Makovci(i oni koji ce to tek postati),kad ce ta kava.
02.11.2006 | 06:04
je li ko za ovu nedilju u 18:00h u Luxora? ili da cekamo jos tjedan dana da više ljudi sazna?
02.11.2006 | 15:01
Recite datum i sat, pa se vidimo, vjerovatno
02.11.2006 | 17:50
User je napisao:
Johne dodji na mac kavu kad se izorganizira. To je najbolji nacin da saznas prednosti i nedostatke ove platforme.

Vjerovatno hoću ako uspijem.
Ps lijepo je imati lektora u blizini.
Ipak mislim ako istresem 17000 kn za MBPro, treba se čovijek malo uvijerit u vrijednost te cijene
Samo da dodam i ne gnjavim moja kanta od PC-a prije tri godine kada sam je kupio sa plextorom u njoj je otprilike toliko i sajala i još jako dobro radi.
Al mi je mac napet odavno poglavito svojima izgledom i tako redom,a ljudi se kunu da vrijedi:cheer:
  • User
  • Posjetitelj
02.11.2006 | 22:52
Ja glasam da se to odrzi iducu nedjelju kad jos ljudi vidi ovo. A i tada ce bit vjerojatnije da cu moc doc. Nego... Gdje bi se moglo to odrzat?
02.11.2006 | 23:56
Ok.
Amo provat sastavit neku listu ko moze doc u iducu nedilju.
1.duzun
2.
3.
4.
5.
6.
03.11.2006 | 00:26
1.duzun
2.mkrstulovic
3.
4.
5.
6.
03.11.2006 | 01:05
mkrstulovic je napisao:
1.duzun
2.mkrstulovic
3.
4.
5.
6.

amo ca ovako:

1.duzun
2.mkrstulovic
3.boki
4.
5.
6.
  • User
  • Posjetitelj
03.11.2006 | 02:18
1.duzun
2.mkrstulovic
3.boki
4.User
5.
6.
06.11.2006 | 02:02
evo boki je u luksora na splitskoj mac kavi ali izgleda da sam jedini dosao ili nikoga ne vidim???
06.11.2006 | 02:07
lol
brijem da ste se dogovarali za sljedeću nedelju, a ne ovu
...Luxor.. nisam tamo bio... 6 godina....
06.11.2006 | 03:03
Mika je napisao:
lol
brijem da ste se dogovarali za sljedeću nedelju, a ne ovu

I ja također.
  • User
  • Posjetitelj
06.11.2006 | 03:24
Ja nazalost moram do ZG tako da u nedjelju ne mogu doc
06.11.2006 | 03:54
bar je kava bila dobra...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 16 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Adalbert, Air, Damirst, Ender, Riba, Sarek, Anonimci (1170)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO