Splitska Mac kava (ponovno)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Splitska Mac kava (ponovno)

• User
  • Posjetitelj
30.10.2006 | 22:19
Sjecam se da je bio neki topic na temu Mac kave u Splitu ali to je bilo davno i cini mi se da nije polucilo bas neki uspjeh.

Samo sam htio provjerit jel na danasnji dan ima dovoljno zainteresiranih da se ovakvo sto odrzi? Sada i sam zivim u Splitu pa mi je lakse sudjelovati u tome, a mislim i da se broj korisnika Macova u Splitu povecao.

Tko je zainteresiran nek ovdje ostavlja prijedloge i sl.
30.10.2006 | 23:37
Tako je, u prošlosti smo pokušali organizirat Mac kavu, ali nije baš urodilo plodom, ima nas nažalost samo troje koji se povremeno nadjemo i bilo bi nam drago da nam se pridruži još ljudi, uglavnom smo 24 h na iChatu radi jednostavnije komunikacije i dogovora, prema tome logirajte se!

poz.
31.10.2006 | 01:21
Jel primate i Solinjane?
31.10.2006 | 02:01
evo i ja se javljam:)
  • User
  • Posjetitelj
31.10.2006 | 04:25
duzun je napisao:
Jel primate i Solinjane?

Ma primaju se i Kinezi ako mogu navratit

Uglavnom ajde bilo bi lijepo da padne neki dogovor. Nemam iChat al imam ICQ, Skype i Yahoo IM pa ako moze jedan od tih...

Ali najpametnije je ovdje na forumu predlozit mjesto i vrijeme pa nek svi vide.

Kao sto rekoh u prvom postu, nabacujte prijedloge i sugestije
31.10.2006 | 07:56
dodjem i ja ako mi poso dozvoli.. mozemo u Vluksora, cuo da je tamo free hot spot..
iako amplus zna jos par ilegalnih spotova pa je najbolje njemu prepustiti da izabere meeting point
ma duzun, tribamo odhebat splicane i napravit solinsku mac kafu.. sad kad sam se preselija u solin tribam branit boje solina
  • User
  • Posjetitelj
31.10.2006 | 14:09
Dobro je! Ima interesa

Ajmo jos ljudi... ajmooooooo!
31.10.2006 | 14:46
bezma je napisao:
[ duzun, tribamo odhebat splicane i napravit solinsku mac kafu.. sad kad sam se preselija u solin tribam branit boje solina [/quote]

Vauuuuuu covjece.Dva(2)!!!! Makovca u Solinu.
Odoh spavat.
01.11.2006 | 03:17
Jel mogu oni koji nemaju još uvijek mac-a a namjeravaju ga nabaviti
01.11.2006 | 03:30
A kad mogu Kinezi...............
  • User
  • Posjetitelj
01.11.2006 | 19:19
John J.Rambo je napisao:
Jel mogu oni koji nemaju još uvijek mac-a a namjeravaju ga nabaviti

Naravno!
01.11.2006 | 20:56
valjda smo mi sa PC-om niža vrsta ili pak židovi muslimani ili cigani
ali smo ipak u večini po udjelu na tržištu.jel to slučajno ?
ili Stipe Posal je slućajno prešao na intel platformu kako bi se približio onoj ugroženoj većini ili je ipak lova u pitanju,a kineza ima ka u prići koliko bi tek profitira da i oni prijeđu na jabučni ocat(kvasinu)
možda se ipak i neisplati prijeći na mac-a s obzirom na cijenu i hardweraj u nutra
a software da ne spominjem koliko ga ima za naše PC kante za 10-20kn
al se priznati treba kako ima jabuka tako dobar dizajn ali je hebe cijena i udio u tržištu vama povlaštenima koji volite svoju osamu u izoliranom svijetu al ćek evo i intela unutra pa moš derat kako voliš
ljudi malo tolerancije molim:evil:
01.11.2006 | 21:54
Pravopis i gramatika - to je sve.
01.11.2006 | 22:01
Nismo povlašteni, barem što se mene osobno tiče. Kvaka je u tome što pametno ulažem svoj teško zarađeni novac - igram na duge staze i pristajem samo na provjerene vrijednosti. Rezultat toga jest zadovoljstvo i manjak frustracija nad drugim ljudima
  • User
  • Posjetitelj
01.11.2006 | 23:44
Johne dodji na mac kavu kad se izorganizira. To je najbolji nacin da saznas prednosti i nedostatke ove platforme.
02.11.2006 | 05:57
Respect.
02.11.2006 | 05:58
Nego Makovci(i oni koji ce to tek postati),kad ce ta kava.
02.11.2006 | 06:04
je li ko za ovu nedilju u 18:00h u Luxora? ili da cekamo jos tjedan dana da više ljudi sazna?
02.11.2006 | 15:01
Recite datum i sat, pa se vidimo, vjerovatno
02.11.2006 | 17:50
User je napisao:
Johne dodji na mac kavu kad se izorganizira. To je najbolji nacin da saznas prednosti i nedostatke ove platforme.

Vjerovatno hoću ako uspijem.
Ps lijepo je imati lektora u blizini.
Ipak mislim ako istresem 17000 kn za MBPro, treba se čovijek malo uvijerit u vrijednost te cijene
Samo da dodam i ne gnjavim moja kanta od PC-a prije tri godine kada sam je kupio sa plextorom u njoj je otprilike toliko i sajala i još jako dobro radi.
Al mi je mac napet odavno poglavito svojima izgledom i tako redom,a ljudi se kunu da vrijedi:cheer:
  • User
  • Posjetitelj
02.11.2006 | 22:52
Ja glasam da se to odrzi iducu nedjelju kad jos ljudi vidi ovo. A i tada ce bit vjerojatnije da cu moc doc. Nego... Gdje bi se moglo to odrzat?
02.11.2006 | 23:56
Ok.
Amo provat sastavit neku listu ko moze doc u iducu nedilju.
1.duzun
2.
3.
4.
5.
6.
03.11.2006 | 00:26
1.duzun
2.mkrstulovic
3.
4.
5.
6.
03.11.2006 | 01:05
mkrstulovic je napisao:
1.duzun
2.mkrstulovic
3.
4.
5.
6.

amo ca ovako:

1.duzun
2.mkrstulovic
3.boki
4.
5.
6.
  • User
  • Posjetitelj
03.11.2006 | 02:18
1.duzun
2.mkrstulovic
3.boki
4.User
5.
6.
06.11.2006 | 02:02
evo boki je u luksora na splitskoj mac kavi ali izgleda da sam jedini dosao ili nikoga ne vidim???
06.11.2006 | 02:07
lol
brijem da ste se dogovarali za sljedeću nedelju, a ne ovu
...Luxor.. nisam tamo bio... 6 godina....
06.11.2006 | 03:03
Mika je napisao:
lol
brijem da ste se dogovarali za sljedeću nedelju, a ne ovu

I ja također.
  • User
  • Posjetitelj
06.11.2006 | 03:24
Ja nazalost moram do ZG tako da u nedjelju ne mogu doc
06.11.2006 | 03:54
bar je kava bila dobra...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 3 minuta
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?
  • dpasaric: Poanta je da je besmisleno dalje širiti raspravu.
  • Air: Fakat imaš teških osobnih problema
  • Air: Protiv "cara" se ne smije ništa pisati?
  • Air: Smetati osobno?
  • Air: i zašto si obrisao ovaj moj tekst is te teme?
  • Air: u temi kafanska laprdanja
  • Air: @dpasaric Samostalno, ničim izazvan optužio si Djuru za nešto. Djuro ti je odgovorio. Budi čovjek, pa kada si "zagrizao" odgovori čovjeku na njegovu cijelu obranu. - stavku po stavku.
  • Air: Skrećeš TEMUsa svojih LOŠIH djela na svoja DOBRA djela (koja nitko ne spori).;)
  • dpasaric: Propast su lijenost i jalovo lamentiranje. Tko je vrijedan i radi neće propasti.
  • dpasaric: Jabučnjak je do svoje punoljetnosti davao odličnu pomoć svakome tko je došao i bez vaših političkih prepucavanja.
  • dpasaric: Vaša hipoteze su potpuno promašene! :) Ono kao "super je imati stalno aktivnu crnu kroniku jer će onda puno ljudi to čitati, pa će ti koji to čitaju pomagati drugima." Bez brige, tko treba pomoć dobit će je i bez crne kronike.
  • Air: Represija i samovolja su isključivo put u propast
  • drlovric: Represija i samovolja nikada nije rjesenje.
  • drlovric: Plenkovic je porucivao Hrvatima kome nije dobro neka ide u DE. Bis bald. A danas drzava daje pare povratnicima jer kapital su ljudi. Ako nas KGB sve rastjera odavdje, ovaj forum ce sam sebi biti svrha :)
  • Air: Mislim da je uvreda za članove jabučnjaka koji su aktivni u političkim temama na jabučnjaku uspoređivati ih sa ekipom koja “troši” takve teme na drugim portalima. Iako smo svakodnevno na forumu neke od tih politički tema nemaju upisa po nekoliko dana. To znači da ekipa nije “ovisna” o tome da non-stop nešto serucka nego se upisuje kad netko nešto ima.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO