Poklon prijatelju za rođendan
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Poklon prijatelju za rođendan

29.06.2016 | 11:49
Imam jako dobrog prijatelja (najboljeg na svijetu) i kupio bi mu poklon za rođendan. Već dugo je na iPhoneu, trenutno ima šesticu, a odnedavno je i na MB Airu. Dajte nabacite koju ideju za neki zgodan gadget, da se po mogućnosti da kupiti u Zagrebu (iStyle ili Store ili gdje god). Nemam bezgranične financije, ali recimo da, ako pričamo o gadgetima za iPhone i/ili Mac, za njega cijena nije u pitanju.
29.06.2016 | 13:18
Ako cemo po prakticnosti, za Air bi mu najbolje dosla ona katica za prosirenje kapaciteta.

minidrive.bynifty.com/?variant=22891142407

Ili neka druga izvedba slicnog proizvoda...
29.06.2016 | 14:45
Ako nije u pitanju cijena, apple watch

Ali zgodno bi bio neki zvučnik koji ima airplay, pa da si streama muziku ako već nema riješeno taj dio. od sonosa npr.

ako voli home automation phillips hue žarulje pa se spoji s iphoneom i mijenjaš boje i gasiš/pališ.

fora je gadget od elgata koji se spojis takoder s iphoneom pa ti mjeri vanjsku temp, tlak, vlažnost itd.

ako je stariji čovjek(mislim na tvoje godište u odnosu na moje) i ako je prije snimao sa kazetama okolo uzmi mu elgato usb capture pa da si prebaci sve na digitalno.

harman kardon soundstick (dizajnirao ih je johnny ive) ja ih imam i super su, ja imam prvu žičanu inačicu, a sada imaju i bežične. jako su lijepe, tj. prate liniju dizajna apple proizvoda.
29.06.2016 | 15:34
A plavuša ne bi prošla?

Plati mu putovanje negdje.
29.06.2016 | 15:46
Kupi mu najbolje zvučnike za računalo, one koje ja prodajem u hardware...kako cijena nije problem ( best frend ) ja lako malo podignem cijenu
29.06.2016 | 18:21
zabac kaže:
A plavuša ne bi prošla?

Kod njega bi, sigurno. Supruga bi se vjerojatno bunila.

cariblanco kaže:
Kupi mu najbolje zvučnike za računalo, one koje ja prodajem u hardware...kako cijena nije problem ( best frend ) ja lako malo podignem cijenu

Ako nije u pitanju cijena, apple watch

On i ja smo generacija koji smo se takvim điđi-miđi satovima zanosili kao klinci, a sad su nam malo bezveze... Inače, on ima sat u tom cjenovnom rangu, možda i skuplji, ali bitno ljepši. A za sportske aktivnosti koristi Fitbit već dugo, kao i njegovo društvo, tako da sigurno ne bi bio raspoložen napustiti ga.

Ali zgodno bi bio neki zvučnik koji ima airplay, pa da si streama muziku ako već nema riješeno taj dio. od sonosa npr.

Aha, vidiš... Hvala.

ako voli home automation phillips hue žarulje pa se spoji s iphoneom i mijenjaš boje i gasiš/pališ.

Vidi gore napomenu u vezi sata.

fora je gadget od elgata koji se spojis takoder s iphoneom pa ti mjeri vanjsku temp, tlak, vlažnost itd.

I ovo! Hvala!

ako je stariji čovjek(mislim na tvoje godište u odnosu na moje) i ako je prije snimao sa kazetama okolo uzmi mu elgato usb capture pa da si prebaci sve na digitalno.

Daću ti ja "stariji čovjek"...
On nije bio diskofil kao ja. Nema svoju kolekciju ni ploča, ni kazeta. Ali i ovo bi bila zgodna ideja.

harman kardon soundstick (dizajnirao ih je johnny ive) ja ih imam i super su, ja imam prvu žičanu inačicu, a sada imaju i bežične. jako su lijepe, tj. prate liniju dizajna apple proizvoda.

I ovo pišem. Hvala još jednom!

Ako cemo po prakticnosti, za Air bi mu najbolje dosla ona katica za prosirenje kapaciteta.

minidrive.bynifty.com/?variant=22891142407

Meni bi to bio "nice to have" poklon. Za njega mislim da nije uopće zanimljiv. Njemu nije falilo diska ni u ono davno vrijeme kad su hardovi imali po 500-1000 MB
  • Daddo
  • Posjetitelj
29.06.2016 | 20:14
veli Smayoo da treba bit gadget...

moj prijedlog je "digitalna tekica" koja se odaziva na ime Wacom Bamboo Spark.

Cariblanco ti je dao odličan savjet za zvučnike, no ja bih se radije odlučio za ovo gore i nekakav single malt dovoljno star...
29.06.2016 | 20:37
Aji je filmofil:
DLP projektor

Ako je fotgraf:
Poštei fotić (mobitel nije pošteni fotoć), ako ima, tada pošteni stativ.
Svjetlomjer, kalibrator sa monitor, kartu za kalibraciju fotki, flash...

Ako se voli pokazivati:
Pošteni sat, Rolex?

Ja bi bio zadovoljan s Rolexom.
29.06.2016 | 20:46
Ja najradije poklanjam gift card za Amazona jer je to ono sto bi i ja najvise volio dobiti, pa da si sam odaberem gadget po volji.
29.06.2016 | 23:00
Daddo kaže:
veli Smayoo da treba bit gadget...

moj prijedlog je "digitalna tekica" koja se odaziva na ime Wacom Bamboo Spark.

Cariblanco ti je dao odličan savjet za zvučnike, no ja bih se radije odlučio za ovo gore i nekakav single malt dovoljno star...

Ovo je zanimljivo, zaista zanimljivo, iako još ne radi onako kako bi trebalo da bude zaista upotrebljivo za nekog kod koga prevladavaju bilješke, a ne crteži i skice. Dogodine možda.
29.06.2016 | 23:02
zabac kaže:
Aji je filmofil:
DLP projektor

Nema toliko veliku sobu.

Ako je fotgraf:

Nije.

Ako se voli pokazivati:

Što da napišem na ovo, a da se nitko ne uvrijedi...
  • Daddo
  • Posjetitelj
29.06.2016 | 23:48
smayoo, daj bar single malt, za što god se odlučio
30.06.2016 | 04:59
Za projektor nije toliko vazna velicina sobe. Lece su sirokokutne i vec na 3m udaljenosti daju veliku dijagonalu.

Ipak mozda Rolex?
30.06.2016 | 06:16
Nije na odmet ni neki cloud storage. Tipa 1tb na dropboxu
30.06.2016 | 06:31
Po me ako je doonar frend, tada uzeti neku trajnu vrijednost kao uspomena. Simbol prijateljstva.
30.06.2016 | 06:50
zabac kaže:
Po me ako je doonar frend, tada uzeti neku trajnu vrijednost kao uspomena. Simbol prijateljstva.

pa mislim da je poanta neki gadget, nije da se jedan seli na drugi kraj svijeta pa mora sada imat neki simbol.
30.06.2016 | 07:00
Poklon bi trebao biti trajan prijateljima. iWatch to nije kao ni servis u oblaku. Kupi mu neki cloud i onda to placa godinama ili bude smayoo placao pretplatu?
30.06.2016 | 07:08
cloud servis je bila šala.

pitao je gadget, pa sam rekao apple watch,zvučnike, smart gadgete.

po meni se simbolički pokloni prijateljstva kupuju kada se putujena duže vrijeme negdje izvan grada pa da se ne vide 4-5 puta tjedno.
30.06.2016 | 08:54
Ja sam ipak za rolex, kak zabac veli. Napravimo neke donacije i uključimo tajkune s foruma ( drlovric .etc ) i lova je tu, ak to prođe ja dajem MM-1 pride
30.06.2016 | 09:22
Pa jedan MBP 15 je u cijeni nekog Rolexa.
30.06.2016 | 12:23
Smayoo pukni neku anketu s 3-4 prijedloga, pa da ti pomegnemo odlučiti.
30.06.2016 | 13:59
ili barem javi što si odlučio
30.06.2016 | 14:55
Ja sam sebi nedavno kupio bezicne slusalice AGK Y45 koje bih svakom preporucio i mislim da bi bile dobar poklon . Ja sam prezadovoljan zvukom i trajanjem baterije
Prilozi:
30.06.2016 | 19:35
Na kraju sam odlučio kupiti ovo.
Čovjek u biti ima novca da si sam može kupiti sve što mu treba, a ovo je nešto što si sam vjerojatno ne bi smio kupiti da mu žena ne prigovara. Ovako sam mu kupio ja, pa neka prigovara meni.

Daddo, single malt nam nije neka brija. Mi smo obojica više za vino. Puno više. Sad kad razmišljam o tome. Mislim da smo si popili nešto žestoko (i to je onda bila domaća ili šljiva, ili biska) možda 10 puta u 35 godina koliko drugujemo.
30.06.2016 | 20:09
A ja ti htio predložit ovo:
www.indiegogo.com/projects/brewie-world-...mated-home-brewery#/

Iako ima i jeftinijih Ukoliko voli naravno
30.06.2016 | 20:29
Jel taj poklon trebao biti iznenadjenje? Sto ako je i on tu na Jabucnjaku?
30.06.2016 | 20:43
Inače nije na Jabučnjaku. Ali, ni ne treba mu da bi pogodio što sam mu kupio. Predugo me zna.
30.06.2016 | 21:34
Odlican poklon. Na kraj pameti to spomenut kao ideju.
30.06.2016 | 22:39
Kad bude kupovao dobroj frendici poklon, beću ni misliti što će odabrati.
30.06.2016 | 23:15
zabac kaže:
Kad bude kupovao dobroj frendici poklon, beću ni misliti što će odabrati.

pink rolexa
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 3 minuta
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO