Neznam rjesenje za ovaj problem, pomozite
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Neznam rjesenje za ovaj problem, pomozite

10.03.2016 | 13:57
Postovani prijatelji. Ima ipad i neznam rjesenje, uopce neznam kako da postavim pitanje. Vjerojatno sam ja negdje cackao ali nemam pojma sta je ovo o cemu cu vas pitati. Skinuto m je sa racuna 9,99 dolara, a opis transakcije pise ovako: USD 9,99 ITUNES.COM/BILL.ITUNES.COM
Bojim se da mi i sljedeci mjesec ne skinu, neznam jednostavno sta sam uradio da bi mi skinuli novce, molim vas gdje da odem i ovo ponistim , hvala unaprijed svima, Damac
10.03.2016 | 14:05
Apple music dođe 9,99$. Provjeri u music aplikaciji da nije to uključeno.
10.03.2016 | 14:13
Mozes li mi reci na ipadu gdje da odem tacno, jeli znas hoce li i iduci mjesec skinuti taj novac, ovo bi pregrmio ali ako dojde iduci mjesec, to nije dobro
10.03.2016 | 14:30
Ne znam. Ne koristim trenutno nijedan iUređaj pa ne znam gdje provjeriti. Pretpostavljam u music aplikaciji.

Ali mi se iznos čini znakovit.
10.03.2016 | 15:22
Ok mislim da sam rjesio, hvala
10.03.2016 | 17:02
Napisi kako i sta,mozda sutra nekom opet zatreba informacija.
10.03.2016 | 19:10
Žena ima problem za svako rješenje!
12.03.2016 | 00:43
Kako sam rjesio problem?
Na id za ipad sam imao prijavljenu kreditnu karticu, nikako je nisam mogao pobrisati, napravio sam novi ID, i tom prilikom nisam postavio podatke o kreditnoj kartici, tako da sam onemogucio daljnje skidanje novca sa kartice, to mi je bilo najlakse,
12.03.2016 | 09:18
Pa nisi time ništa onemogućio.
Nastavit će ti skidati novac s onog id-a makar ga ne koristiš. To što si aktivirao je mjesečna pretplata.
12.03.2016 | 14:05
Smayyo u pravu si, ovako, otisao sam u Trgivina pa onda prikaz racuna, pa kad sam tu usao onda sam nasao taj program netfix ili kako se vec zove i tu mu ukinuo pretplatu, pa sam onda promjenio id na koji nisam prijavio kreditnu karticu, to je za ubuduce da mi ne napravi opet problem, a rijetko kada kupim nesto u zadnje vrijeme, ono sto mi je trebalo vec imam, neznam bolje da objasnim
12.03.2016 | 14:07
Smayoo mislim da me razumijes sta sam uradio, sta mislis jeli to sada ok, hvala ti
12.03.2016 | 14:38
Nije! Trebao si samo maknuti kreditnu karticu kao sredstvo plačanja i ostaviti svoj stari ID. Ovako budeš s vremenom imao brdo ID-a.
12.03.2016 | 14:39
Imam sada sljedeci problem, promjenom id za apple, id za apple sam imao u ijek isti godinama, i sada sam ga promjenio, e sada kad god nesto azurira a to sam skinuo prije dok je bio stari id apple , on trazi azuriranje prije dok je bila stara adresa i stari password, sta mogu uciniti da mi prilikom azuriranja starih stvari trazi ovaj novi id, hvala vam
12.03.2016 | 14:40
Smayoo mozes li mi reci kako da maknem karticu, ne da mi da je se rjesm nikako zato sam i prozvao novi id
12.03.2016 | 14:49
Zabac pomozi mi da ukinem kreditnu karticu sa starog id, molim te
12.03.2016 | 15:15
Novi ID je novi ID i nema nikakve veze sa starim. Što god si kupio sa starim ti naravno nije dostupno na novom. Da makneš kreditnu otviru iTunes, Prijavi se u store, Onda odi na Store -> View account information i u Payment methods stavi None ili što već hoćeš. Iako, trebao bi jednosatvno pogledati u accountu na što si to pretplaćen i ukinuti pretplatu.
12.03.2016 | 15:21
Hvala vam, vratio se na stari id, ukinuo kreditnu, i sada je sve ok, hvala vam puno prijatelji.
E sada
U pitanju je netflix, i kaze ovako
Netflix 2 screens unlimited streaming (1Mjesecno) zavrsava 8.04.2016.
Kaze dalje
Vasa pretplata trajat ce do 8.04.2016. Bilo koja pretplata koju odaberete bit ce vam naplacena na zavrsetku trenutnog razdoblja pretplate.
Dole ispod imaju tri pretplate i ni na jednu nisam kliknuo svugdje stoji
Pretplati se
Moje pitanje je, znaci ovo sto sam platio mogu koristiti do 8.4.2016. Ili ce mi do osmog uzimati svaki mjesec lovu
12.03.2016 | 15:22
Ovo neka ti bude pouka da ne radiš nešto što ne razumiješ. Dobro je pročitat neke stvari prije no što se upustiš u njih.

Odi na svoj account(ili ga ponovo prijavi ako si ga odjvio s uređaja) s kojeg su ti skinuti novci. Pod "odi" znači u settingsima klikni na iTunes & Appstore. Zatim klik/tap na svoj ID, zatim View Apple ID, zatim payment information, pa na koncu odaberi None. I to je to. Sve updejtove splikacija možeš izvršit samo preko računa pod kojim si ih skinuo( bilo plaćene ili besplatne splikacije)

Ako ne ukineš na neki način tu mjesečnu pretplatu, bojim se da nečeš moći napravit u budućnosti updejt ničega jer češ vrlo vjerojatno prvo morat platit mjesečnu pretplatu u narednoj budućnosti.
12.03.2016 | 15:27
damac kaže:
Moje pitanje je, znaci ovo sto sam platio mogu koristiti do 8.4.2016. Ili ce mi do osmog uzimati svaki mjesec lovu

Trenutna ti je pretplata aktivna do osmog travnja, i ako je ukineš nakog toga biše neće biti i neće ti naplatiti idući mjesec.
12.03.2016 | 15:58
Vratio sam se na stari ID, ukinuo sve pretplate za netfix, zadrzao sve knjizne oznake za safari, zadrzao sve biljeske, koliko vidim sve je ok, zahvaljujem se svima na pomoci
14.04.2016 | 15:43
Kontaktirao apple, i oni su mi skinuli pretplatu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 2 sati
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO