Neznam rjesenje za ovaj problem, pomozite
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Neznam rjesenje za ovaj problem, pomozite

10.03.2016 | 13:57
Postovani prijatelji. Ima ipad i neznam rjesenje, uopce neznam kako da postavim pitanje. Vjerojatno sam ja negdje cackao ali nemam pojma sta je ovo o cemu cu vas pitati. Skinuto m je sa racuna 9,99 dolara, a opis transakcije pise ovako: USD 9,99 ITUNES.COM/BILL.ITUNES.COM
Bojim se da mi i sljedeci mjesec ne skinu, neznam jednostavno sta sam uradio da bi mi skinuli novce, molim vas gdje da odem i ovo ponistim , hvala unaprijed svima, Damac
10.03.2016 | 14:05
Apple music dođe 9,99$. Provjeri u music aplikaciji da nije to uključeno.
10.03.2016 | 14:13
Mozes li mi reci na ipadu gdje da odem tacno, jeli znas hoce li i iduci mjesec skinuti taj novac, ovo bi pregrmio ali ako dojde iduci mjesec, to nije dobro
10.03.2016 | 14:30
Ne znam. Ne koristim trenutno nijedan iUređaj pa ne znam gdje provjeriti. Pretpostavljam u music aplikaciji.

Ali mi se iznos čini znakovit.
10.03.2016 | 15:22
Ok mislim da sam rjesio, hvala
10.03.2016 | 17:02
Napisi kako i sta,mozda sutra nekom opet zatreba informacija.
10.03.2016 | 19:10
Žena ima problem za svako rješenje!
12.03.2016 | 00:43
Kako sam rjesio problem?
Na id za ipad sam imao prijavljenu kreditnu karticu, nikako je nisam mogao pobrisati, napravio sam novi ID, i tom prilikom nisam postavio podatke o kreditnoj kartici, tako da sam onemogucio daljnje skidanje novca sa kartice, to mi je bilo najlakse,
12.03.2016 | 09:18
Pa nisi time ništa onemogućio.
Nastavit će ti skidati novac s onog id-a makar ga ne koristiš. To što si aktivirao je mjesečna pretplata.
12.03.2016 | 14:05
Smayyo u pravu si, ovako, otisao sam u Trgivina pa onda prikaz racuna, pa kad sam tu usao onda sam nasao taj program netfix ili kako se vec zove i tu mu ukinuo pretplatu, pa sam onda promjenio id na koji nisam prijavio kreditnu karticu, to je za ubuduce da mi ne napravi opet problem, a rijetko kada kupim nesto u zadnje vrijeme, ono sto mi je trebalo vec imam, neznam bolje da objasnim
12.03.2016 | 14:07
Smayoo mislim da me razumijes sta sam uradio, sta mislis jeli to sada ok, hvala ti
12.03.2016 | 14:38
Nije! Trebao si samo maknuti kreditnu karticu kao sredstvo plačanja i ostaviti svoj stari ID. Ovako budeš s vremenom imao brdo ID-a.
12.03.2016 | 14:39
Imam sada sljedeci problem, promjenom id za apple, id za apple sam imao u ijek isti godinama, i sada sam ga promjenio, e sada kad god nesto azurira a to sam skinuo prije dok je bio stari id apple , on trazi azuriranje prije dok je bila stara adresa i stari password, sta mogu uciniti da mi prilikom azuriranja starih stvari trazi ovaj novi id, hvala vam
12.03.2016 | 14:40
Smayoo mozes li mi reci kako da maknem karticu, ne da mi da je se rjesm nikako zato sam i prozvao novi id
12.03.2016 | 14:49
Zabac pomozi mi da ukinem kreditnu karticu sa starog id, molim te
12.03.2016 | 15:15
Novi ID je novi ID i nema nikakve veze sa starim. Što god si kupio sa starim ti naravno nije dostupno na novom. Da makneš kreditnu otviru iTunes, Prijavi se u store, Onda odi na Store -> View account information i u Payment methods stavi None ili što već hoćeš. Iako, trebao bi jednosatvno pogledati u accountu na što si to pretplaćen i ukinuti pretplatu.
12.03.2016 | 15:21
Hvala vam, vratio se na stari id, ukinuo kreditnu, i sada je sve ok, hvala vam puno prijatelji.
E sada
U pitanju je netflix, i kaze ovako
Netflix 2 screens unlimited streaming (1Mjesecno) zavrsava 8.04.2016.
Kaze dalje
Vasa pretplata trajat ce do 8.04.2016. Bilo koja pretplata koju odaberete bit ce vam naplacena na zavrsetku trenutnog razdoblja pretplate.
Dole ispod imaju tri pretplate i ni na jednu nisam kliknuo svugdje stoji
Pretplati se
Moje pitanje je, znaci ovo sto sam platio mogu koristiti do 8.4.2016. Ili ce mi do osmog uzimati svaki mjesec lovu
12.03.2016 | 15:22
Ovo neka ti bude pouka da ne radiš nešto što ne razumiješ. Dobro je pročitat neke stvari prije no što se upustiš u njih.

Odi na svoj account(ili ga ponovo prijavi ako si ga odjvio s uređaja) s kojeg su ti skinuti novci. Pod "odi" znači u settingsima klikni na iTunes & Appstore. Zatim klik/tap na svoj ID, zatim View Apple ID, zatim payment information, pa na koncu odaberi None. I to je to. Sve updejtove splikacija možeš izvršit samo preko računa pod kojim si ih skinuo( bilo plaćene ili besplatne splikacije)

Ako ne ukineš na neki način tu mjesečnu pretplatu, bojim se da nečeš moći napravit u budućnosti updejt ničega jer češ vrlo vjerojatno prvo morat platit mjesečnu pretplatu u narednoj budućnosti.
12.03.2016 | 15:27
damac kaže:
Moje pitanje je, znaci ovo sto sam platio mogu koristiti do 8.4.2016. Ili ce mi do osmog uzimati svaki mjesec lovu

Trenutna ti je pretplata aktivna do osmog travnja, i ako je ukineš nakog toga biše neće biti i neće ti naplatiti idući mjesec.
12.03.2016 | 15:58
Vratio sam se na stari ID, ukinuo sve pretplate za netfix, zadrzao sve knjizne oznake za safari, zadrzao sve biljeske, koliko vidim sve je ok, zahvaljujem se svima na pomoci
14.04.2016 | 15:43
Kontaktirao apple, i oni su mi skinuli pretplatu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Damirst, drlovric, marioart, Riba, Anonimci (921)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO