Neznam rjesenje za ovaj problem, pomozite
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Neznam rjesenje za ovaj problem, pomozite

10.03.2016 | 13:57
Postovani prijatelji. Ima ipad i neznam rjesenje, uopce neznam kako da postavim pitanje. Vjerojatno sam ja negdje cackao ali nemam pojma sta je ovo o cemu cu vas pitati. Skinuto m je sa racuna 9,99 dolara, a opis transakcije pise ovako: USD 9,99 ITUNES.COM/BILL.ITUNES.COM
Bojim se da mi i sljedeci mjesec ne skinu, neznam jednostavno sta sam uradio da bi mi skinuli novce, molim vas gdje da odem i ovo ponistim , hvala unaprijed svima, Damac
10.03.2016 | 14:05
Apple music dođe 9,99$. Provjeri u music aplikaciji da nije to uključeno.
10.03.2016 | 14:13
Mozes li mi reci na ipadu gdje da odem tacno, jeli znas hoce li i iduci mjesec skinuti taj novac, ovo bi pregrmio ali ako dojde iduci mjesec, to nije dobro
10.03.2016 | 14:30
Ne znam. Ne koristim trenutno nijedan iUređaj pa ne znam gdje provjeriti. Pretpostavljam u music aplikaciji.

Ali mi se iznos čini znakovit.
10.03.2016 | 15:22
Ok mislim da sam rjesio, hvala
10.03.2016 | 17:02
Napisi kako i sta,mozda sutra nekom opet zatreba informacija.
10.03.2016 | 19:10
Žena ima problem za svako rješenje!
12.03.2016 | 00:43
Kako sam rjesio problem?
Na id za ipad sam imao prijavljenu kreditnu karticu, nikako je nisam mogao pobrisati, napravio sam novi ID, i tom prilikom nisam postavio podatke o kreditnoj kartici, tako da sam onemogucio daljnje skidanje novca sa kartice, to mi je bilo najlakse,
12.03.2016 | 09:18
Pa nisi time ništa onemogućio.
Nastavit će ti skidati novac s onog id-a makar ga ne koristiš. To što si aktivirao je mjesečna pretplata.
12.03.2016 | 14:05
Smayyo u pravu si, ovako, otisao sam u Trgivina pa onda prikaz racuna, pa kad sam tu usao onda sam nasao taj program netfix ili kako se vec zove i tu mu ukinuo pretplatu, pa sam onda promjenio id na koji nisam prijavio kreditnu karticu, to je za ubuduce da mi ne napravi opet problem, a rijetko kada kupim nesto u zadnje vrijeme, ono sto mi je trebalo vec imam, neznam bolje da objasnim
12.03.2016 | 14:07
Smayoo mislim da me razumijes sta sam uradio, sta mislis jeli to sada ok, hvala ti
12.03.2016 | 14:38
Nije! Trebao si samo maknuti kreditnu karticu kao sredstvo plačanja i ostaviti svoj stari ID. Ovako budeš s vremenom imao brdo ID-a.
12.03.2016 | 14:39
Imam sada sljedeci problem, promjenom id za apple, id za apple sam imao u ijek isti godinama, i sada sam ga promjenio, e sada kad god nesto azurira a to sam skinuo prije dok je bio stari id apple , on trazi azuriranje prije dok je bila stara adresa i stari password, sta mogu uciniti da mi prilikom azuriranja starih stvari trazi ovaj novi id, hvala vam
12.03.2016 | 14:40
Smayoo mozes li mi reci kako da maknem karticu, ne da mi da je se rjesm nikako zato sam i prozvao novi id
12.03.2016 | 14:49
Zabac pomozi mi da ukinem kreditnu karticu sa starog id, molim te
12.03.2016 | 15:15
Novi ID je novi ID i nema nikakve veze sa starim. Što god si kupio sa starim ti naravno nije dostupno na novom. Da makneš kreditnu otviru iTunes, Prijavi se u store, Onda odi na Store -> View account information i u Payment methods stavi None ili što već hoćeš. Iako, trebao bi jednosatvno pogledati u accountu na što si to pretplaćen i ukinuti pretplatu.
12.03.2016 | 15:21
Hvala vam, vratio se na stari id, ukinuo kreditnu, i sada je sve ok, hvala vam puno prijatelji.
E sada
U pitanju je netflix, i kaze ovako
Netflix 2 screens unlimited streaming (1Mjesecno) zavrsava 8.04.2016.
Kaze dalje
Vasa pretplata trajat ce do 8.04.2016. Bilo koja pretplata koju odaberete bit ce vam naplacena na zavrsetku trenutnog razdoblja pretplate.
Dole ispod imaju tri pretplate i ni na jednu nisam kliknuo svugdje stoji
Pretplati se
Moje pitanje je, znaci ovo sto sam platio mogu koristiti do 8.4.2016. Ili ce mi do osmog uzimati svaki mjesec lovu
12.03.2016 | 15:22
Ovo neka ti bude pouka da ne radiš nešto što ne razumiješ. Dobro je pročitat neke stvari prije no što se upustiš u njih.

Odi na svoj account(ili ga ponovo prijavi ako si ga odjvio s uređaja) s kojeg su ti skinuti novci. Pod "odi" znači u settingsima klikni na iTunes & Appstore. Zatim klik/tap na svoj ID, zatim View Apple ID, zatim payment information, pa na koncu odaberi None. I to je to. Sve updejtove splikacija možeš izvršit samo preko računa pod kojim si ih skinuo( bilo plaćene ili besplatne splikacije)

Ako ne ukineš na neki način tu mjesečnu pretplatu, bojim se da nečeš moći napravit u budućnosti updejt ničega jer češ vrlo vjerojatno prvo morat platit mjesečnu pretplatu u narednoj budućnosti.
12.03.2016 | 15:27
damac kaže:
Moje pitanje je, znaci ovo sto sam platio mogu koristiti do 8.4.2016. Ili ce mi do osmog uzimati svaki mjesec lovu

Trenutna ti je pretplata aktivna do osmog travnja, i ako je ukineš nakog toga biše neće biti i neće ti naplatiti idući mjesec.
12.03.2016 | 15:58
Vratio sam se na stari ID, ukinuo sve pretplate za netfix, zadrzao sve knjizne oznake za safari, zadrzao sve biljeske, koliko vidim sve je ok, zahvaljujem se svima na pomoci
14.04.2016 | 15:43
Kontaktirao apple, i oni su mi skinuli pretplatu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 6 minuta
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO