iPizza 2015.
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

iPizza 2015.

01.12.2015 | 20:52
Vrijeme nam je za tradicionalno godišnje druženje. Financijsko st(r)anje nam nije ništa bolje pa mislim da mogu bez previše konzultacija s ostatkom uredništva zaključiti kako ćemo priču opet svesti na pizzu u Maslini, uz solarno plaćanje, kao i zadnje dvije godine.

1. Ako netko (iz uredništva) misli da možemo i nešto više, neka me slobodno lupi po ušima i iznese grandioznu najavu iPartyja 2015.

2. Ako netko (od članova) ima bolji prijedlog od Masline, neka javi.

3. Ako netko (od članova) želi organizirati nešto u nekom drugom gradu (koji nije Rijeka), ne treba za to nikakvu posebnu dozvolu od nas. Neka samo organizira i objavi ovdje pa će se pridružiti tko može.

4. Kad ćemo? Ja ovaj vikend ne mogu nikako. Idući bi vjerojatno mogao (nisam 100%). Oni iza već gaze blizu Božića pa možda nisu idealni.
01.12.2015 | 21:19
Maslina se pokvarila. Možda nešto drugo?
Meni se 12.12.2015 isto sviđa pogotovo lijepo izgleda.12.12.
01.12.2015 | 21:33
Pokvarila? Bio sam neki dan, bilo mi je isto kao i uvijek. Ali nema veze, može i nešto drugo.

Pizza:
Rustica na Kastvu (teško je naći onima koji ne znaju gdje je)
Pampas na Trsatu
Ex na Srdočima
Kokolo na Zametu (vidi i pod "meso & tako to")

Riba (ne mora se jesti oboritu ribu, ali opet nije jeftino):
Ugor na Gornjem Zametu
Feral u centru grada
Kantun, isto u centru grada, iza gradske tržnice

Meso & tako to:
Konoba "Na Sušaku" (malo skuplje)
Tarsa (isto malo skuplje, više mjesta, više fora uređeno, ali hrana je lošija nego "Na Sušaku")
Morčić na Gornjem Zametu (može se svašta naručivati a la carte, ali može potrajati dok se dobije)
Konoba Nebuloza u centru, kod tornja sa satom na Sušaku ("Carinarnica")
Kokolo na Zametu
Kineski restoran na Kozali
ima i onih restorana na Rivi (Gardens, Riva's ili tako nešto ...), ali nije me nijedan baš oduševio u večernjem izdanju.

(kladim se da ćemo na kraju opet ostati na Maslini )
01.12.2015 | 21:42
Hm, palo mi na pamet da ima članova koji gravitiraju Splitu. Podijeliti iČvenk regionalno. BigMac je u Splitu i još dosta njih. Ja sa Hvara samo gravitiram, ali bi mogao doći do Splita. Nadam se da će se netko iz Splita javiti za tu prigodu.
01.12.2015 | 22:16
Ako se netko iz grada poznatog po uzrečicama "Ajme, Zvizdan je...", "Čoviče, posa' je to..." i "Ma, tlaka mi je..." , prihvati organizacije takvog događaja, najmanje što ja mogu učiniti je - da tamo i dođem. Makar ne gravitirao Splitu.
01.12.2015 | 22:21
Aero steak na Grobniku?
ili
Putnik?
ili
?
01.12.2015 | 22:46
Ako smo na Grobniku, onda radije Aerosteak, nego Putnik. Kod Putnika sam se raspitivao prije 2 godine. Tamo se ne da spojiti stol za veće društvo. Ono na katu im je salon/pušiona za kamiondžije kad im zatvore autocestu.
Ali ni Aerosteak nije baš velik. Društvo od 10 ljudi će napuniti pola prostora, dakle za to treba najava i dogovor malo solidniji od "doći će nas ne znam koliko i svatko će jesti što mu se svidi". Plus, u subotu navečer vjerojatno će imati konkretnije društvo od nas. Ali mogu nazvati i pitati.
02.12.2015 | 08:52
jzelko kaže:
Hm, palo mi na pamet da ima članova koji gravitiraju Splitu. Podijeliti iČvenk regionalno. BigMac je u Splitu i još dosta njih. Ja sa Hvara samo gravitiram, ali bi mogao doći do Splita. Nadam se da će se netko iz Splita javiti za tu prigodu.

Vrijeme ti je moj jzelko da se pomakneš sa Hvara. Kod mene možeš spavati (bezplatno). Evo ovako:

www.airbnb.de/rooms/9081610?s=V0ZrYI4s
02.12.2015 | 09:01
Mene opet nema ove godine.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.12.2015 | 09:45
Ni ja neću moći ni ove godine jer odlazim uskoro, a treba još brdo toga zgotoviti
02.12.2015 | 14:50
Ja sam relativno fleksibilan sto se tice vremena tako da mislim da nece biti problem.
03.12.2015 | 14:55
i gdje smo stali? Grobnik? kad?
03.12.2015 | 15:36
Ne znam da li je Grobnik. Treba nazvati pa vidjeti da li imaju mjesta. A za to moram znati barem cca koliko je zainteresiranih. Koliko za sada vidim, ima nas toliko da se možemo i kod mene doma naći.
03.12.2015 | 18:20
+2 ja i moja žena.
03.12.2015 | 18:54
E, pa to ti i velim. Vas dvoje, Stefanjos i ja. Možemo se i kod mene doma naći na domaću pizzu i palačinke.
03.12.2015 | 22:01
smayoo kaže:
E, pa to ti i velim. Vas dvoje, Stefanjos i ja. Možemo se i kod mene doma naći na domaću pizzu i palačinke.

03.12.2015 | 22:33
ok, kad? ko će napraviti pizzu?
03.12.2015 | 22:42
Iduće subote. Ako se do srijede-četvrtka stvarno baš nitko više ne javi da je zainteresiran doći, onda se nas 4 skupimo svi u jedan auto pa odlučimo di ćemo. Ako se ipak skupi još zainteresiranih, onda ću nazvati na Grobnik, vidjeti da li ima kod njih mjesta. Ako nema tamo, onda ćemo vidjeti "Na Sušaku", pa ako nema tamo, onda Tarsa ili Morčić.
Može tako?
04.12.2015 | 06:42
Pošteno dogovoreno.
04.12.2015 | 18:35
ja sam sljedecu subotu na bijelim padinama, napokon!
04.12.2015 | 23:56
Ja sam tu subotu jednodnevno u ZG i vraćam se popodne/navečer doma (Rovinj). Ako budem sam - javim se i svratim gdje god bili!
05.12.2015 | 11:06
Ove godine ipak necu moci doci na iParty tj. iPizza jer u iducu subotu imamo vec od prije dogovoreno druzenje u fitness klubu. Nadam se da cu neke od vas vidjeti vikend iza Nove godine jer cemo biti u Rijeci.
05.12.2015 | 15:49
Kad god se javiš (javite) organizirat ćemo nešto!
06.12.2015 | 11:44
ugodno druzenje zelim...

zeljno iscekujemo izvjestaj i fotke ,svi mi koji necemo biti prisutni,
09.12.2015 | 14:56
ja sam za, ali i ovaj vikend, i iduci sam zauzet
neki petak npr?
09.12.2015 | 15:17
Meni isto petak neki pase
09.12.2015 | 15:41
Mislim da je za ovakve slučajeve (dogovaranje termina) najbolje koristiti neki servis poput ovoga Doodle koji je besplatan. Predloži se par termina, ekipa poklika koji im termini odgovaraju, odabere se termin za koji ima najviše zainteresiranih i to je to.
09.12.2015 | 22:52
S obzirom na enormno velik broj zainteresiranih, mislim da ćemo se snaći i bez tog servisa.
I meni je petak OK. To smo trojica. Ako paše i Tinu, onda nas je petoro.
Tino?
Al fakat mi se ne da u Aerosteak. Po cijele dane sam na Grobniku poslom. Jel može proć "Na Sušaku"? Ili Tarsa?
09.12.2015 | 22:56
Bojim se predlozit opatiju, cisto za promjenu scene. Mogu doc di god treba pa samo bacam prijedlog
09.12.2015 | 23:32
ma da, i meni je aero malo dosadan.
na susaku bi bio moj izbor.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 7 minuta
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Beli, jura22, Riba, smayoo, VanjusOS, zorsim, Anonimci (760)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO