The BlackBox OSTV addons za KODI
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

The BlackBox OSTV addons za KODI

10.09.2015 | 10:55
jako zanimljiv adoons za KODI/Elec....nema sta nema...strimovi,filmovi..Engleski kanali....itd....
theblackboxostv.co.uk/kodi/
11.09.2015 | 05:04
Instalirao ugasio/upalio i ništa se nije dogodilo! Dali mora biti instalirano na čisti kodi?
11.09.2015 | 11:06
ja sma ga prvo instalirao na KODI na Mac-u..odmah posle toga sam ga instalirao na WETEK PLAY(OpenElec)i sve radi savrseno....
da li si odradio prvo ovaj instal..pa je trebalo da sve poskida sam,raspakuje sam,i trazi da se Kodi ponovo pokrene....

11.09.2015 | 13:55
da jessam tražio me da se ugasi i to sam mu dozvolio i kad ga opet upalim ništa! sve po starom
11.09.2015 | 14:37
na kom kompu si instalirao i koja je verzija KODIA?
11.09.2015 | 14:47
Zadnja verzija kodija i mora biti čista instalacija onda radi! sad je ok

Kasnije probam na minix neo x8-h sa openelec sistemom
11.09.2015 | 14:50
super da si sredio,meni nije bila cista instalacija,i sve radi...na Elecu je bilo od nule...
11.09.2015 | 20:15
Kako titlove ukljuciti?
Cista verzija Kodija (zadnja), instaliran blackbox.
12.09.2015 | 12:11
ovako...prvo moras u addonsima da podesis servise sa kojih ces ad vuces titlove....(Slika1),zatim u podesavanju za titlove odaberes tvoj primarni jezik za titlove(slika2)..i mozes recimo u addonsu Genesis,u njegovom podesavanju da odaberes takodje da on sam povuce titlove(slika3)...za ostale addonse to radis sam...

12.09.2015 | 18:11
ja upravo testiram na xmbcu (RPi) i na Smart TVu (preko simple IPTVa) prijem 236+ kanala (što HD što normalnih) za 5 eura/mj. odlično je preko neta vući sve te kanale bez potrebe za set top box.
12.09.2015 | 18:50
Može jedno n00b pitanje. O čemu vi u ovoj temi pričate, sve mi je nepoznanica.
13.09.2015 | 06:42
Pricaju kako skoro badava gledati brdo TV programa.
Meni i Jubitu previse, a gdje ne bi bilo ovo.
Ako ne radis, asocijalan si, usamljen, nedrustvem, onda mozda imas potrebe za time.

Ili te jednostavno uveseljava.
13.09.2015 | 08:09
^gluplji odgovor u Zivotu nisam cuo....sta ti znas,ko sta radi ili ne radi,ko je usamljen,ili nije....bezi zabo da te ne pojedu pirane...
ako te ne zanima ova tema,nemoj je posecivati...
13.09.2015 | 09:56
amsterdamxxx kaže:
^gluplji odgovor u Zivotu nisam cuo....sta ti znas,ko sta radi ili ne radi,ko je usamljen,ili nije....bezi zabo da te ne pojedu pirane...
ako te ne zanima ova tema,nemoj je posecivati...

Daj mi objasni za što koristiš BlackBox?
236 kanala?!?
Ja nemam vremena gledati niti jedan kanal. Ako imaš vremena gledati toliki video sadržaj, što uopće radiš u životu?
Da li je to shema iz doba komunizma, radiš od 6:00-14:00 i onda doma, ručkak, piva u ruke i do 22:00 TV kako bi se zadovoljilo ono 8:8:8 (rad, odmor, spavanje). LOL

Menisu svi oni koji cijele dane gledaju u TV i ne idu nikud, asocijalni. To se i djeci događa.
Ili sam ja čudan koji ide u van i ne bleji u ekran?
13.09.2015 | 10:04
Ok,rasprava ne vodi nikuda....Naravno da ne blejim po ceo dan u TV,a to pokusavam da resim i sa mojom decom,pa ih vazda vucem u neke setne do jezera,lokanih recica,suma...
Veruj da volim prirodu i druzenje vise nego bilo sta....pa ja vise volim moje Pirane nego Mac i PhilipsTV.....veruj da je lepsi AQ od Tv-a...a da ne pricam o druzenju sa ljudima,jer sam cesto na putu sa svojim bendom evo vec nesto vise od 20 godina,pa ti sad vidi,koliko ljudi srecem,bo celoj bivsoj ExYU.....
volim povremeno da se igram sa svim sto ima veze sa Multimediom,jednostavno kao neki Hobi....Kodi/BlackBox,mi vise sluzi da odgledam neki film,ili seriju,bez da moram da skidam sa neta...sve ide odmah i kvalitetno....
Tv kanali mi i ne trebaju kad imam slozen Satelitski Sistem,a dobro znas,koliko toga ima tu....
Ziveo...
13.09.2015 | 10:24
Ja od TV-a gledam Discovery, National G. i History ponekad. Domace jako jako rijetko. Pogotovo ne serije, politiku i rezimske Dnevnike, Vijesti i sl.

YouTube mi odlican source za sve sto me zanima (How to, DIY, Recenzije i sl, video clips...). Netflix je isto odlican.

Isto tako mogu razumjeti ljude koje to veseli, ali 200+ kanala. Cemu? Kako pronaci lijepo stablo u tolikoj sumi? :/

Hoces dobar film ili seriju nabavis taj film, pogledas i to je to. Ne trebam TV kanal za to, pa da se ja prilagodjavam kad ce to oni emitirati. Pitanje je vremena kada ce TV kakvom je danas poznajemo lagano ustupiti mjesto streaming uslugama.
13.09.2015 | 10:51
@amsterdamxxx, pa to nije išlo tebe osobno.
13.09.2015 | 10:54
Ma ok Zabac,nije frka....
13.09.2015 | 11:24
Usluge na zahtjev su dobre korisnicima, a ne sistemu jer tako mi biramo što želimo. Režim ne može servirati svoj stvari.
S druge strane, brdo reklama bi svakako trebalo maknuti sustavom pretplata. Tko hoće mukte, reklame, tko hoće platit, nema reklama.
14.09.2015 | 17:43
ovo može ići samo na komp, ne može na ATV2?
14.09.2015 | 17:48
ne znam,jer ga nemam vise,ne secam se kako bese stoji Atv2 sa prostorom...
teoriski ide na svaki KODI,ja sam prvo testirao na Mac-u,a onda sam stavio na OpenElec,koji je na Mem.Kartici od 8Gb,ubacen na uredjaj koje se zove WetekPlay...
ako ti frka da probas...bolje ubaci SuperRepo....iz njega mozes svaki addons posebno,pa neces zauzeti mnogo mesta,ali nema bas sve ove za IPTV Stream....vise je onih Filmskih...
16.09.2015 | 06:19
amsterdamxxx kaže:
ovako...prvo moras u addonsima da podesis servise sa kojih ces ad vuces titlove....

Hvala amsterdamxxx.
10.10.2015 | 17:31
Jel se job mogul gledati naši program?
tel more neck link za add-ons
10.10.2015 | 19:16
iLeo kaže:
Jel se job mogul gledati naši program?
tel more neck link za add-ons

Imas addon Croatia on Demand......googlaj o tome...
10.10.2015 | 19:50
i ovaj zna da pije vodu...
code.google.com/p/macedoniaondemand/wiki/Introduction
@Doktore el sve do jaja...
11.10.2015 | 10:55
Taj Croatian on Demand sam instalirao ali mi neprikazuje programe
11.10.2015 | 18:26
A taj mekedonski kad skinem nije u zip file nego ovako stoji "repository.macedoniaondemand.xbmc-plugins"
Sad mi nije jasno kako da to dodam u add ons
11.10.2015 | 18:35
U safari ne skida u zip file. Neznam zašto ali evo scindo sam sa Chrome
11.10.2015 | 19:52
amsterdamxxx kaže:

@Doktore el sve do jaja...

Ma radi sve, al' nema se vremena sve to konzumirati. Uzet cu neki onaj setup box, pa cu se zezati s tim na TV
11.10.2015 | 21:14
Evo, i ja instalirao Black box za Kodi... Stvarno ima puno toga, ali mogu primjetiti da je dva dana sve radilo kako spada a sad pola live TV programa više ne radi... Pogotovo engleski. Javlja neku grešku "IPTV stalker rip...", tako nešto...
Nema veze, probao jesam...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 21 minuta
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

baka, Maxxy, Riba, rusty, Smet, Tomek, tomislav.c, Anonimci (944)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.43 Seconds

Provided by iJoomla SEO