Kako kupiti Kindle
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako kupiti Kindle

07.04.2015 | 10:52
nisam izdrzao, kupih ga!
59€ u italiji

sve super, ali citanje stripova u pdf formatu, 0 bodova. jedino za mazohiste!
07.04.2015 | 11:46
čestitam!
15.04.2015 | 16:09
Stigao i meni Kindle! Amazon.de, Gen7, 59EUR+11EUR dostava.....
15.04.2015 | 16:32
papittovenga kaže:
čestitam!

Cestitas na mazohizmu kad @kinsif cita stripove ili na uredjaju?
15.04.2015 | 22:33
zabac kaže:
papittovenga kaže:
čestitam!

Cestitas na mazohizmu kad @kinsif cita stripove ili na uredjaju?

pa na uređaju
16.04.2015 | 22:32
ukoliko nekog zanima kako legalno 'isključiti' reklame na Kindleu:

Stvarno radi!
Provjereno!

02.10.2015 | 09:27
Da se nadovežem na temu, kupujem kindle na UK Amazonu jer imam neki popust, ali ne šalju u HR. Naravno.
Imate li neki servis kao mailboxde ali da šalje iz UK?
02.10.2015 | 15:48
Ako imaju popust na UK Amazonu, imaju ga i na DE Amazonu. Kupi ga na DE Amazonu preko mailboxde pa ćeš proći još povoljnije jer je kod nas tečaj funte nepovoljniji, nego što ga Ameri računaju.
03.10.2015 | 13:30
Nema amazon popust nego sam ja dobio 10 funti za amazon UK. I vrijedi samo tamo.
03.10.2015 | 14:39
iAnte :

Koliko ti je hitno da ga kupis ?
03.10.2015 | 17:03
Pa ništa posebno hitno
04.04.2016 | 22:10
Moze li mi netko tko je kupovao kindle s njemackog amazona preko mailbox.de reci koliko je vremena trebalo da im stigne na adresu otkad su im iz mailboxa poslali mail da je posiljka poslana?

Unaprijed hvala
05.04.2016 | 04:21
Cemu to, ja sam pred par tjedana kupio Kindle na UK Amazonu i uredno su ga poslali u Hrvatsku. (?)
05.04.2016 | 04:24
Kad je već tema oživjela, evo nešto zanimljivo za one koji bi čitali stripove velikog formata:

www.indiegogo.com/projects/13-3-inch-android-e-reader#/
05.04.2016 | 15:52
koja bomba!
ipak za citanje mi je malo preveliko. kindle touch je najbolja strar koju sam si kupio u zadnje vrijeme. vucem ga sa sobom di god, stane u dzep od jakne, lagan je. onako neugledan, plastican, ne opterecuje te sa time da ga moras paziti. padne, ogrebe se, nebitno... ko neki stari kalukulator i ta baterija se ne zna isprazniti.

ali ova prica je za stripove i pdf vrh!
05.04.2016 | 19:52
Joj mene jako svrbi a spriječava me samo što ne želim platiti PDV koji bi mi odrapili na to.
05.04.2016 | 21:06
neFra kaže:
Moze li mi netko tko je kupovao kindle s njemackog amazona preko mailbox.de reci koliko je vremena trebalo da im stigne na adresu otkad su im iz mailboxa poslali mail da je posiljka poslana?

Unaprijed hvala

Bilo je predavno, ne sjećam se više točno. Mislim da je bilo desetak dana sve skupa. 2-3 dana do kad sam dobio mail od mailboxde.com, uplatio novac i uklikao da šalju dalje isti dan, češkom poštom, i onda je prošlo jedno 7 dana do kad je stiglo meni.

Da stvar bude smješnija, čak i da je Amazon htio slati u HR, ovo je ispalo dosta jeftinije jer je Amazonova cijena slanja u HR besmisleno visoka, a na adresu u Njemačkoj su ovaj Kindle slali besplatno (bila je neka akcija).
06.04.2016 | 04:28
Slanje je u mojem slucaju bilo £5.15.
06.04.2016 | 08:06
To čak zvuči razumno. Na Amazon.de znam da sam odustao od kupnje nekoliko stvari jer su za slanje u HR tražili po 15-20 EUR.
06.04.2016 | 22:16
Riba kaže:
Cemu to, ja sam pred par tjedana kupio Kindle na UK Amazonu i uredno su ga poslali u Hrvatsku. (?)

Ma bila je neka uskrsnja akcija na amazonu.de pa sam kindle paperwhite platio 80 umjesto 120€ tako da mi se isplatilo, cak i uz postarinu koja je besplatna za amazon.de a nekih 13€ za slanje njemackom postom preko mailboxa. Danas je stigao bas, nego sam bio malo zabrinut sto je trajalo duze nego sto sam ocekivao pa su me iskustva ljudi zanimala.

Hvala vam na odgovorima jos jednom
07.04.2016 | 05:37
Hvala na pojasnjenju!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 44 minuta
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO