Domena, spašavanje podataka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Domena, spašavanje podataka

18.10.2014 | 12:01
Daklem, susjed mi se bavi turizmom te je jednom gostu dao da otvori domenu, kojoj on nema pristup. Tog svog gosta više ne može kontaktirati (ne javlja se) pa bi otvorio drugu domenu i prebacio sadržaj iz prve u tu novu , kojoj ima pristup. Ima li tko kakovu ideju. Imam podatke od te domene , te mogu poslati podatke za provjeru.
18.10.2014 | 16:57
Samo da dođem do kompa pa se javim
20.10.2014 | 14:08
Hm, nema baš odaziva.
Radi se o villadarinka.com/ a ostale podatke na PM.
20.10.2014 | 15:43
Ne kužim, nema pristup domeni ili hostingu?
Pristup domeni mu nije ni potreban za prebacivanje sadržaja, a FTP će morat dobit ukoliko želi napraviti transfer... Naravno, bilo bi preporučljivo dobiti i pristup control panelu ili phpmyadminu poradi transfera baze...
20.10.2014 | 17:09
Nisam ni ja u tim stvarima doma. On se kuži još i manje. Taj slovenac mu je u zamjenu za boravak napravio tu stranicu. Sad kad bi trebalo nešto mijenjat nemože doći do njega. Zato bi htio otvoriti novu na svoje ime i prebaciti iz prve u novu. Toliko znam i dao mi je podatke od lika ako bi pomoglo. Mislim da nema pristup. Dao mi je neko korisničko ime i lozinku a ni sam nezna jel je od toga.
Sad, i ja sam ti odgovorio samo ono što znam. Zato sam i rekao da mi treba netko tko to može provjeriti, reći, znati kako pristupiti podacima i tko je vlasnik te domene.
20.10.2014 | 20:54
evo, ip-www.net/195.246.8.82
20.10.2014 | 20:54
tu su ti podaci o domeni, pristupiti ne mozes bez user/passa za control panel i ftp
20.10.2014 | 21:01
Znači, tamo je registrirana/otvorena.
Ja sam iskopao onog tko ju je registrirao:
Prilozi:
20.10.2014 | 22:10
jzelko kaže:
Hm, nema baš odaziva.
Radi se o villadarinka.com/ a ostale podatke na PM.

Je li se susjed zove Ante?
21.10.2014 | 02:56
Jzelko, probajte korisničko ime i lozinku koju imate utipkati ovdje: http://villadarinka.com/wp-login.php

Radi se o Wordpressu, ako login uspije ima pluginova za Wordpress kojima lako sve exportate i importate na nekoj novoj lokaciji(serveru).
21.10.2014 | 06:41
@ tomislave, login je uspio, ali daljnje radnje neznam, pa bih trebao nekoga ili nekakvu uputu kako to napraviti.
@ žabac, jedan se zove Ante, ali to nije taj.
21.10.2014 | 07:33
Janko, nije to posao za "uradi sam" majstora bez iskustva. Čovjek neka nađe nekog tko se time bavi i neka mu plati za uslugu prebacivanja svega na novi host (ako ovaj zaključi da je nužno). Ako je login uspio, možda i nije nužno.
21.10.2014 | 08:26
Jutros sam to sve rekao susjedu i složio se da pričeka dok ne kontaktira onoga koji mu je otvorio tu domenu. I meni je malo jasnije, jer s tim nikad nisam imao posla.
Hvala svima na trudu !
21.10.2014 | 15:41
Bitno da je login prošao, sada se može do svih podataka (cijelih stranica). Netko tko ima iskustva u tome će lako s time dalje.

Bitno je da se i ne čeka predugo, hosting može isteći i stranice mogu biti obrisane, a tada nema povratka.
21.10.2014 | 16:06
Viđao sam jednog Antu u nekim reklamama, a žena bila Darinka! LOL
21.10.2014 | 18:17
@ žabac, mislim da to nije bio Hvar… ili se varam.
@ tomislav, ova mu traje do 7 mjeseca 2015.g pa ima vremena to srediti. Savjetovao sam ga da to da napraviti nekomu odavde i sigurnom pa neka traži, ima vremena. Hvala !
30.10.2014 | 11:11
Poštovani! Nadam se da ste si uspjesno rijesili probelm prebacivanja hostigna!
Ako niste slobodno se javite!
Drage volje budem pomogo. Ljepi pozdrav
30.10.2014 | 11:59
@ grga , vidim da ste novi. Potom dobrodošli i hrabro dalje. Ponudu ću svakako imati na umu, ako bi zatrebalo.
30.10.2014 | 12:49
Jesam! Hvala na dobrodošlici.
Imam iskustva s web stranicama i serverima pa nije problem.
Prebacimo bazu i stranicu na novi hosting i to je to!
Ako i kad se odlucite tu sam za sve sto mogu pomoci
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 7 sati
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO