Prosljeđivanje paketa iz Njemačke
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prosljeđivanje paketa iz Njemačke

20.09.2014 | 22:11
Planiram kupovinu za koju nema dostave u HR. Mislim naručiti u Njemačku pa da mi to proslijede u HR.

Jeste koristili neku takvu uslugu? Koga preporučate?
21.09.2014 | 09:15
Meni su iz Njemačke slali prijatelji koji mi tamo žive.
21.09.2014 | 12:52
iAnte kaže:
Planiram kupovinu za koju nema dostave u HR. Mislim naručiti u Njemačku pa da mi to proslijede u HR.

Jeste koristili neku takvu uslugu? Koga preporučate?

Ako ti ne žele dostaviti u HR, a u EU smo, onda ne kupuj u njih... ili ih nisi ni pitao za mogućnost slanja u HR?
22.09.2014 | 20:50
Bilo bi dobro pitati ih.
Nedugo sam imao isti slučaj negdje, nije bilo Hrvatske na popisu ali nakon što sam ih pitao da li može za Hrvatsku, rekli su da može i dodali odmah na listu država u koje šalju.
23.09.2014 | 07:09
tomislav.c kaže:
Bilo bi dobro pitati ih.
Nedugo sam imao isti slučaj negdje, nije bilo Hrvatske na popisu ali nakon što sam ih pitao da li može za Hrvatsku, rekli su da može i dodali odmah na listu država u koje šalju.

Isti takav slučaj imao sam i ja sa jednom online trgovinom u Finskoj. Dakle, treba ih pitati.
23.09.2014 | 07:36
Ja sam isto imao slična iskustva, s tim što je trošak slanja bio nerazumno visok. Dakle, nisu oglašavali slanje u HR, pitao sam, rekli su da mogu, ali cijena slanja je bila prevelika. Jednom sam naišao na prodavača koji je bio dovoljno susretljiv da upitam u čemu je problem i zna li da smo sada u EU. Čovjek je odgovorio da nije problem EU, nego njegovog logističara koji nema ugovor ni sa kim u HR pa de facto mora tu pošiljku posebno "ručno" obraditi i dalje poslati nekim drugim logističarem (i pri tom naplatiti svoj handling fee i maržu).
Znači, ako se radi o većem trgovcu, koji robu uopće niti ne drži na svom skladištu, nego na skladištu logističara pa samo na kraju dana pošalje listu naloga za pakiranje i slanje, a njegov logističar sve obrađuje za njega, kao outsource, onda, ako se radi o logističaru koji nema ugovornu mrežu dostave u HR, nema dostave u HR ili je ona nerazumno skupa. Ako se radi o logističaru koji ima svoju mrežu u HR, onda je super. Ili ako se radi o malom trgovcu koji šalje proizvode sam, poštom.
03.10.2014 | 18:16
Riješio sam dostavu, ali evo ako nekome treba:

mailboxde.com

Dobije se njemačka adresa i nude nekoliko metoda dostave i još usluga (pakiranje, prepakiranje, umatanje...). OK cijene, ovisne o metodi dostave.

A evo što sam kupio i ne, ne dostavljaju u Hrvatsku:
Prilozi:
03.10.2014 | 18:41
I kakav je OnePlus? Kak radi? Ima naznaka žutila pri dnu ekrana o kojem sam negdje čitao?
03.10.2014 | 18:45
I? Vrijedi li što?
03.10.2014 | 19:37
Vrijedi svake kune. Nema nikakvih problema. Izgleda da sam imao sreće pa me zaobišlo ljepilo na ekranu.

Baterija koja traje dva dana i to dva dana korištenja. Prvi dan ga nisam puštao iz ruke i na kraju dana sam imao 40% baterije.

A kako leti. Nemoguće kako je brz.

Android me ugodno iznenadio. Nisam ga prije koristio. U usporedbi sa iOS-om je u nekim stvarima bolji, u nekima isti, a nigdje lošiji. Trebalo mi je pola sata da se naviknem. A ne mogu vam opisati kako me veseli što mi je Firefox defaultni browser.
03.10.2014 | 19:41
da li je to ovaj telefon ?
www.edigital.hr/Pametni_telefoni/OnePlus...6GB_pametni_telefon_(Android)-p81535.html
03.10.2014 | 19:47
Sumnjam. Taj se bijeli ne prodaje već neko vrijeme, a i kad se prodavao nije ga se moglo ovako kupiti. Oneplus prodaje samo preko pozivnica koje su do danas išle na kapaljku (danas su ih podijelili 20000 čini mi se). Postoji verzija za kinesko tržište koju je valjda lakše naći pa joj stave OS koji ide na zapad. Ne znam ima li hardverskih razlika. Mislim da je to ovdje u pitanju. Ali cijena im je prava Hrvatska. U originalu ovaj model košta 300$, a onaj od 64GB košta 350$.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 48 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, Anonimci (470)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO