igraće konzole
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

igraće konzole

28.07.2014 | 16:45
Josip R. kaže:
Ovo mi je najjače ne bi ukradene igre ali bi krao/varao na poreznim regijama izbjegavanjem plaćanja cijene koja je za naše tržište

Koga točno "kradem" ili "varam" time što izbjegavam diskriminaciju (koju, prije svega, ne bi ni smjeli primjenjivati)? I kakve to točno ima veze s porezom?
28.07.2014 | 17:14
Kurve u Uzbekistanu su jeftinije!
28.07.2014 | 20:27
Dobro, skrecemo s teme.. Koliko klinci imaju godina ako nije preosobno pitanje?
28.07.2014 | 21:48
13, 10 i 4. Sin (najstariji) je jako naložen na Wii U. Ima već i popis igara koje ga zanimaju i to su sve neke igre koje ni ne postoje za Playstation.
A stariju kći samo zanimaju plesne igre tako da mi je tu opet Wii povoljniji izbor od PlayStationa s dodatkom kamere.
Tako da, čini mi se, ide u smjeru Wii U Premium pack + dodatni kontroleri.
Zna li netko nešto više o tome? Onaj stari Wii je imao regionalnu blokadu. Da li i ovaj Wii U isto ima?
Gdje se to prodaje u HR? Vidim da Technomarket nudi, Premium Pack za 2700 Kn. Prodaje li tko u HR za bitno manje? Na E-bayu .de se da naći po 315 EUR uključivo s dostavom u HR. To je nekih 12% niže i ne čini mi se da se isplati (u domaćoj trgovini se kupi na rate, možda ubode i neki popust). Ima li još neki zanimljiv izvor za kojeg ne znam?
28.07.2014 | 21:57
ma to je tu cijena tog wiiu, pred mjesec dana su kupili braticu za 2600, tako da je valjda to to. ma ja mislim da neces pogrijesiti za wiiU, jer kad i najstariji je najvise nalozen onda nece biti problema. xbox i ps4 uopce nisu stvorene za djecu vec za tindejzere i "gamere" koji nemaju pametnijeg posla vec svrsavanje na najbolju grafiku. a to je car wii-a, losa grafika, odlicne igre i zabava s drugim ljudima, ovako ce se svo troje moci lijepo igrati zajedno kao nekad na N64.

Sjecam se kao mali ja sam imao N64 sestre i ja bi uvijek igrali zajedno jer su 90 posto igara kod nintenda multiplayer, dodem kod susjeda(doduse njih je petoro djece bilo) imaju playstation, 40 igara, jedna multiplayer, kao da je stvorneo za antisocijalne frikove. uzas, mrzio sam to. samo bi gledali kako drugi igra. strasno!

a ja lijepo doma sa sestrama pa odigramo koju partiju prije spavanja

PS Cak razmisljam kuptii WiiU
28.07.2014 | 22:23
Onda WiiU nemas sta razmisljati! Nintendo je Nintendo, nemaju toliki broj igara ali su im ekskluzive nesto sto bi svaki klinac trebao odigrati. Ima vremena za "ozbiljnije" konzole. U Zg ih imas i u Algoritmu ali ne znam koja je cijena.
28.07.2014 | 23:05
iAnte kaže:
zabac kaže:
Super Mario dolazi s drugim pubertetom ili neki zovu kriza srednjih godina. Druga stvar je kupovina motora.

Još sam mlad za krizu srednjih godina. Ali za Super Marija nikad ni prestar ni premlad.

najbolji serijal igara svih vrmena!
da kojim slucajm nintendo odluci pustiti super maria na iOS, u tjedan dana bi zaradili vise nego u godinu dana prodaje konzola.
29.07.2014 | 10:28
Welika je razlika između Wii mini i Wii U.

Ako sin želi Wii U, uzmi mu to. Definitivno najzabavnije igre za sve uzraste. Mislim da sve igre za Wii možeš igrati i na Wii U. To su plesno rekreativne za kćer. A novih igara za Wii U nema baš puno. Ali one koje imaš su uvijek među najboljima.
29.07.2014 | 18:14
Igrat ce to jos mama i tata, kad klnci odu u krpe ili k baki
29.07.2014 | 19:07
29.07.2014 | 19:22
Yonkis kaže:
Igrat ce to jos mama i tata, kad klnci odu u krpe ili k baki

Možda, kad su oni dani u mjesecu!
04.08.2014 | 17:53
Na kraju sam kupio na amazon.de Wii U Premium Pack s download kodom za Legend of Zelda - The Wind Waker HD, za ukupno 317€ s dostavom. Cijena uključuje i HR PDV od 25% kojeg Amazon mora naplatiti (cijena koja je iskazana prije unošenja adrese za dostavu se poveća nakon toga jer se PDV korigira s njemačkih 19% na hrvatskih 25%).

No to je i dalje 11% jeftinije od najbolje cijene koju sam našao u HR, uz to što je u bundleu igra od $50 koja je sinu bitna, umjesto one Nintendoland koja nikog od klinaca ne zanima.

I garancija je 3 godine. Kod nas prodaju s 2 godine.

Platio 29.07, a pošiljka je danas u Zagrebu.

Nažalost, iz nekog čudnog razloga, one Remote Plus palice ne žele isporučiti u Hrvatsku (pretpostavljam da je netko jednostavno u kompjuteru stavio krivu kvačicu, ali nemaš s kim razgovarati o tome...) pa sam njih htio kupiti preko E-baya također iz Njemačke (nekih 25% ispod cijene u Tehnomarketu), ali tip me ispalio totalno. Tjedan dana mi nije u stanju upisati zajednički trošak dostave u PayPal. Mudruje, filozofira, mulja pa bi htio da mu plaćam SWIFTom... Tako da sam ga danas odje... i naklikao neke neoriginalne (još 3x jeftinije od ovih), prve koje sam nabo na E-bayu, također iz Njemačke. Ne znam hoće li valjati, ali po EU regulativi ionako ih imam pravo unutar 30 dana vratiti neoštećene, no questions asked. Tako da...

Ugl, ako nekom bude trebalo, iss-shop na E-bayu pokušajte zaobići. Frajer se na poruke preko E-baya javlja nakon 2-3 dana, odgovara uvijek na kraju radnog vremena, ne čita kompletne poruke, nego samo prve 2 rečenice, i onda kad dobije odgovor na to, opet ne odgovara 3 dana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 8 sati
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, pontmax1, Riba, Anonimci (368)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO