T-com Vivax 7" tablet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-com Vivax 7" tablet

22.04.2014 | 18:16
Nudi mi T-com za 200 kn ako produžim ADSL ugovor na 2 godine (što mi je ionako zapisano jer u mojoj mahali drugi operateri ne misle nuditi svoje usluge - njih zanimaju samo zgradurine od 30 katova u kojima žive pretežno penzići kojima ne treba internet ).

Dakle, produljenje ugovora na 2 godine - mi je potpuno svejedno. Više me zanima da li to govance (ne sumnjam da je govance, samo je pitanje - koliko smrdi ? ) uopće vrijedi tih 200 kn?

Dakle, vidim da se novi takav prodaje za nekih 700-800. Kad bi ga htio prodati, vjerojatno bi našao nekog da ga kupi za 400, ali za tih 200 kn mi se uopće ne da zezati s tim. Čisto, ako baš nije totalno smeće (da se pokvari 5 min nakon isteka garancije, ili da od prvog dana ne radi kako treba, itd...) mislio sam da li vrijedi 200 kn da se mota po kuhinji, za pogledat prognozu i vijesti ujutro za doručkom, listat recepte kad se kuha i tako neke gluposti...

Dakle, ako ga je netko slučajno imao prilike koristiti...?
22.04.2014 | 19:28
Recepti tvojih kulinarskih dostignuća (bila neka slika i na Jabučnjaku) ne mogu se naći na mreži svih mreža. LOL

EDIT:
Mene zanima je li "to" ima GPS da se može i neka navigacija staviti na njega?

EDIT2:
Piše da treba uzeti i mobilni internet za 25kn/mj. Jesi siguran da je samo produljenje?
Jer bez tih 25kn/mj x 24mj = 600kn pa još onih 199kn i ispada 799kn!!!
Bez 25kn/mj košta 399kn!
22.04.2014 | 19:33
Imam isti slučaj, pa se mislim prebaciti na Vip. Vip trio mi ispada najmanje 100-130kn jeftiniji , mjesečno. Čekam da mi odgovore , jesu li u mogućnosti, obzirom na lokaciju.
22.04.2014 | 20:12
Meni je do sad svaki operater (tj. njegov predstavnik) vrlo uvjerljivo ustvrdio da mi može *PREBACITI* postojeći telefon i internet s T-coma na sebe, a najbolji među njima su čak i skoro 10 minuta uspješno izbjegavali dati izričit odgovor na direktno pitanje - da i nakon prebacivanja i dalje moraš plaćati T-comu priključak, a drugom operateru - "uslugu". To, samo po sebi, i ne bi nužno bilo problem, kad se pri pojavi eventualnog problema (koji se kod nas događaju par puta godišnje) ne bi krenulo standardno pingponganje. Nazoveš pružatelja usluga, oni kao nešto ispitaju i onda te odje*u i kažu "eh, znate, problem je kod T-coma". Ovi te pak ne zarezuju ni 2% (jedva te zarezuju kad si njihov korisnik, a kamoli kad nisi...). I tako to. Nabijem ih sve. Ne potpisuj ništa dok nisi 100000000% siguran da ti dovlače svoju VLASTITU JE*ENU ŽICU i da nećeš baš nikakve veze imati s T-comom.

Zato ja vrlo jednostavno odbijam *PREBACITI* priključak kod njih, nego tražim da mi uvedu NOVI priključak. Kad mi jednom netko kaže da mi može spojiti NOVI priključak, e onda ću promijeniti operatera.
22.04.2014 | 20:18
Pa i to je bio argument na koji je izričito rekao da nemam više ništa s T comom. Baš me zanima ponuda, a dobit ću je kroz tjedan-dva.
22.04.2014 | 20:19
zabac kaže:
Recepti tvojih kulinarskih dostignuća (bila neka slika i na Jabučnjaku) ne mogu se naći na mreži svih mreža. LOL

Mene zanima je li "to" ima GPS da se može i neka navigacija staviti na njega?

Nemam pojma. Jel zna netko koji je to *TOČNO* model pa da provjerim na stranicama M-sana?

Piše da treba uzeti i mobilni internet za 25kn/mj. Jesi siguran da je samo produljenje?
Jer bez tih 25kn/mj x 24mj = 600kn pa još onih 199kn i ispada 799kn!!!
Bez 25kn/mj košta 399kn!

Gdje si vidio da piše da *TREBA* uzeti? Ja sam dobio mail koji je sročen kao da je to opcija. Ali naravno da ću provjeriti jer me taj mobilni internet ne zanima.
22.04.2014 | 20:59
Žabac, bio si u pravu. Šupci muljatorski. Cijena od 199 je ako se uzme taj mobilni internet. Inače je (ako se samo produžuje ugovor) 399. A oni ga od M-sana kupuju za sigurno ne više od 300 kn.
23.04.2014 | 20:17
Smece,bjezi od toga.
23.04.2014 | 20:21
saint kaže:
Smece,bjezi od toga.

Smeće je Vivax ili T-Com?
23.04.2014 | 20:24
Vivax,o T-comu nemam pojma
23.04.2014 | 20:26
saint kaže:
Vivax,o T-comu nemam pojma

Ma @smayoo ima samo rijeći hvale za T-Com!
23.04.2014 | 20:31
smayoo kaže:
Meni je do sad svaki operater (tj. njegov predstavnik) vrlo uvjerljivo ustvrdio da mi može *PREBACITI* postojeći telefon i internet s T-coma na sebe, a najbolji među njima su čak i skoro 10 minuta uspješno izbjegavali dati izričit odgovor na direktno pitanje - da i nakon prebacivanja i dalje moraš plaćati T-comu priključak, a drugom operateru - "uslugu". To, samo po sebi, i ne bi nužno bilo problem, kad se pri pojavi eventualnog problema (koji se kod nas događaju par puta godišnje) ne bi krenulo standardno pingponganje. Nazoveš pružatelja usluga, oni kao nešto ispitaju i onda te odje*u i kažu "eh, znate, problem je kod T-coma". Ovi te pak ne zarezuju ni 2% (jedva te zarezuju kad si njihov korisnik, a kamoli kad nisi...). I tako to. Nabijem ih sve. Ne potpisuj ništa dok nisi 100000000% siguran da ti dovlače svoju VLASTITU JE*ENU ŽICU i da nećeš baš nikakve veze imati s T-comom.

Zato ja vrlo jednostavno odbijam *PREBACITI* priključak kod njih, nego tražim da mi uvedu NOVI priključak. Kad mi jednom netko kaže da mi može spojiti NOVI priključak, e onda ću promijeniti operatera.

Ja sam prešao sa T-coma na Optimu, dakle sa T-comove infrastrukture. Plaćam samo jedan račun Optimi. Jedini problem, koji me ubio u pojam, je taj što su prebacili broj tri mjeseca nakon zahtjeva i nakon mog zahtjeva da se stronira zahtjev za prelazak Optimi.
24.04.2014 | 10:43
Sve te njihove akcije i ponude kao i paketi tarifa su koma, preslagivanje iz šupljeg u prazno, kak god okreneš sve ide na tvoj minus...

Mene je zval neki njihov "student" i kak sam na staroj tarifi bez ugovora, nudi mi ugovor na 2 godine s nekim kak ti ekstra popustima i nekim jadnim android telefonom po "povlastenoj" cijeni.
Davio sam ga malo na telefon pa je još spustio cijenu, no i dalje mi se ne isplati; potpisati ugovor na 2 godine i placati skuplje nekaj kaj ne bum iskoristil... a nisam htel staru "razveselit" s nekim android smecem nakon kaj se navikla na iPhone... koji krepava
...imam onu neku extra total s tarifu, i kaj god stavim na papir od ovih novih ne isplati mi se...

dugogodisnji privatni korisnici bi za produzivanje ugovora trebali biti nagradjeni, a ne zajebani...

u podrucju interneta i telefona nisu nimalo drukciji, zadnje su uveli IP telefoniju koja im nosi uštede, a korisnicima nikakva korist osim dodatnih ogranicenja...
uvaljuju nam ga dok god veseli idemo po nove igracke...
28.04.2014 | 06:23
@fotoroberto, to je za ljude prosječno i ispod prosječno inteligentne koji se navuku samo tako i potpišu svakakve gluposti. To je još benigno, a potpisati za jamca?
Ja deset puta preokrenem neku ponudu i još dva-tri puta kunu prije nego se odlučim pitpisati/platiti.
28.04.2014 | 07:37
Meni je samo žao ljudi koji nemaju izbora i moraju uzeti t-com. Sve te njihove akcije s dobivanjem ; hard diskova,web kamera, tableta i drugih stvari, vređaju svakog normalnog čovjeka, kad zna da su to stvari upitne kvalitete i da vrijede bar upola od onog što oni tvrde. Prava je ponuda koju sam ja dobio od amisa. Prešao na optiku i imam popust na plaćanje paketa. Mogu izabrati dvije ili jednu godinu popusta. Cijena Maxi paketa 3 u 1 je 299,00 kn.Ako želim popust na jednu godinu onda plaćam prvu godinu 149,00 kn a ako želim popust kroz cijelo razdoblje ugovora ona je cijena 224,25 kn.
Lako se izračuna ušteda za to razdoblje a s tom lovom možete kupiti šta želite, a ne nametnutu šrot tehniku od t-com_a.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO