T-com Vivax 7" tablet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-com Vivax 7" tablet

22.04.2014 | 18:16
Nudi mi T-com za 200 kn ako produžim ADSL ugovor na 2 godine (što mi je ionako zapisano jer u mojoj mahali drugi operateri ne misle nuditi svoje usluge - njih zanimaju samo zgradurine od 30 katova u kojima žive pretežno penzići kojima ne treba internet ).

Dakle, produljenje ugovora na 2 godine - mi je potpuno svejedno. Više me zanima da li to govance (ne sumnjam da je govance, samo je pitanje - koliko smrdi ? ) uopće vrijedi tih 200 kn?

Dakle, vidim da se novi takav prodaje za nekih 700-800. Kad bi ga htio prodati, vjerojatno bi našao nekog da ga kupi za 400, ali za tih 200 kn mi se uopće ne da zezati s tim. Čisto, ako baš nije totalno smeće (da se pokvari 5 min nakon isteka garancije, ili da od prvog dana ne radi kako treba, itd...) mislio sam da li vrijedi 200 kn da se mota po kuhinji, za pogledat prognozu i vijesti ujutro za doručkom, listat recepte kad se kuha i tako neke gluposti...

Dakle, ako ga je netko slučajno imao prilike koristiti...?
22.04.2014 | 19:28
Recepti tvojih kulinarskih dostignuća (bila neka slika i na Jabučnjaku) ne mogu se naći na mreži svih mreža. LOL

EDIT:
Mene zanima je li "to" ima GPS da se može i neka navigacija staviti na njega?

EDIT2:
Piše da treba uzeti i mobilni internet za 25kn/mj. Jesi siguran da je samo produljenje?
Jer bez tih 25kn/mj x 24mj = 600kn pa još onih 199kn i ispada 799kn!!!
Bez 25kn/mj košta 399kn!
22.04.2014 | 19:33
Imam isti slučaj, pa se mislim prebaciti na Vip. Vip trio mi ispada najmanje 100-130kn jeftiniji , mjesečno. Čekam da mi odgovore , jesu li u mogućnosti, obzirom na lokaciju.
22.04.2014 | 20:12
Meni je do sad svaki operater (tj. njegov predstavnik) vrlo uvjerljivo ustvrdio da mi može *PREBACITI* postojeći telefon i internet s T-coma na sebe, a najbolji među njima su čak i skoro 10 minuta uspješno izbjegavali dati izričit odgovor na direktno pitanje - da i nakon prebacivanja i dalje moraš plaćati T-comu priključak, a drugom operateru - "uslugu". To, samo po sebi, i ne bi nužno bilo problem, kad se pri pojavi eventualnog problema (koji se kod nas događaju par puta godišnje) ne bi krenulo standardno pingponganje. Nazoveš pružatelja usluga, oni kao nešto ispitaju i onda te odje*u i kažu "eh, znate, problem je kod T-coma". Ovi te pak ne zarezuju ni 2% (jedva te zarezuju kad si njihov korisnik, a kamoli kad nisi...). I tako to. Nabijem ih sve. Ne potpisuj ništa dok nisi 100000000% siguran da ti dovlače svoju VLASTITU JE*ENU ŽICU i da nećeš baš nikakve veze imati s T-comom.

Zato ja vrlo jednostavno odbijam *PREBACITI* priključak kod njih, nego tražim da mi uvedu NOVI priključak. Kad mi jednom netko kaže da mi može spojiti NOVI priključak, e onda ću promijeniti operatera.
22.04.2014 | 20:18
Pa i to je bio argument na koji je izričito rekao da nemam više ništa s T comom. Baš me zanima ponuda, a dobit ću je kroz tjedan-dva.
22.04.2014 | 20:19
zabac kaže:
Recepti tvojih kulinarskih dostignuća (bila neka slika i na Jabučnjaku) ne mogu se naći na mreži svih mreža. LOL

Mene zanima je li "to" ima GPS da se može i neka navigacija staviti na njega?

Nemam pojma. Jel zna netko koji je to *TOČNO* model pa da provjerim na stranicama M-sana?

Piše da treba uzeti i mobilni internet za 25kn/mj. Jesi siguran da je samo produljenje?
Jer bez tih 25kn/mj x 24mj = 600kn pa još onih 199kn i ispada 799kn!!!
Bez 25kn/mj košta 399kn!

Gdje si vidio da piše da *TREBA* uzeti? Ja sam dobio mail koji je sročen kao da je to opcija. Ali naravno da ću provjeriti jer me taj mobilni internet ne zanima.
22.04.2014 | 20:59
Žabac, bio si u pravu. Šupci muljatorski. Cijena od 199 je ako se uzme taj mobilni internet. Inače je (ako se samo produžuje ugovor) 399. A oni ga od M-sana kupuju za sigurno ne više od 300 kn.
23.04.2014 | 20:17
Smece,bjezi od toga.
23.04.2014 | 20:21
saint kaže:
Smece,bjezi od toga.

Smeće je Vivax ili T-Com?
23.04.2014 | 20:24
Vivax,o T-comu nemam pojma
23.04.2014 | 20:26
saint kaže:
Vivax,o T-comu nemam pojma

Ma @smayoo ima samo rijeći hvale za T-Com!
23.04.2014 | 20:31
smayoo kaže:
Meni je do sad svaki operater (tj. njegov predstavnik) vrlo uvjerljivo ustvrdio da mi može *PREBACITI* postojeći telefon i internet s T-coma na sebe, a najbolji među njima su čak i skoro 10 minuta uspješno izbjegavali dati izričit odgovor na direktno pitanje - da i nakon prebacivanja i dalje moraš plaćati T-comu priključak, a drugom operateru - "uslugu". To, samo po sebi, i ne bi nužno bilo problem, kad se pri pojavi eventualnog problema (koji se kod nas događaju par puta godišnje) ne bi krenulo standardno pingponganje. Nazoveš pružatelja usluga, oni kao nešto ispitaju i onda te odje*u i kažu "eh, znate, problem je kod T-coma". Ovi te pak ne zarezuju ni 2% (jedva te zarezuju kad si njihov korisnik, a kamoli kad nisi...). I tako to. Nabijem ih sve. Ne potpisuj ništa dok nisi 100000000% siguran da ti dovlače svoju VLASTITU JE*ENU ŽICU i da nećeš baš nikakve veze imati s T-comom.

Zato ja vrlo jednostavno odbijam *PREBACITI* priključak kod njih, nego tražim da mi uvedu NOVI priključak. Kad mi jednom netko kaže da mi može spojiti NOVI priključak, e onda ću promijeniti operatera.

Ja sam prešao sa T-coma na Optimu, dakle sa T-comove infrastrukture. Plaćam samo jedan račun Optimi. Jedini problem, koji me ubio u pojam, je taj što su prebacili broj tri mjeseca nakon zahtjeva i nakon mog zahtjeva da se stronira zahtjev za prelazak Optimi.
24.04.2014 | 10:43
Sve te njihove akcije i ponude kao i paketi tarifa su koma, preslagivanje iz šupljeg u prazno, kak god okreneš sve ide na tvoj minus...

Mene je zval neki njihov "student" i kak sam na staroj tarifi bez ugovora, nudi mi ugovor na 2 godine s nekim kak ti ekstra popustima i nekim jadnim android telefonom po "povlastenoj" cijeni.
Davio sam ga malo na telefon pa je još spustio cijenu, no i dalje mi se ne isplati; potpisati ugovor na 2 godine i placati skuplje nekaj kaj ne bum iskoristil... a nisam htel staru "razveselit" s nekim android smecem nakon kaj se navikla na iPhone... koji krepava
...imam onu neku extra total s tarifu, i kaj god stavim na papir od ovih novih ne isplati mi se...

dugogodisnji privatni korisnici bi za produzivanje ugovora trebali biti nagradjeni, a ne zajebani...

u podrucju interneta i telefona nisu nimalo drukciji, zadnje su uveli IP telefoniju koja im nosi uštede, a korisnicima nikakva korist osim dodatnih ogranicenja...
uvaljuju nam ga dok god veseli idemo po nove igracke...
28.04.2014 | 06:23
@fotoroberto, to je za ljude prosječno i ispod prosječno inteligentne koji se navuku samo tako i potpišu svakakve gluposti. To je još benigno, a potpisati za jamca?
Ja deset puta preokrenem neku ponudu i još dva-tri puta kunu prije nego se odlučim pitpisati/platiti.
28.04.2014 | 07:37
Meni je samo žao ljudi koji nemaju izbora i moraju uzeti t-com. Sve te njihove akcije s dobivanjem ; hard diskova,web kamera, tableta i drugih stvari, vređaju svakog normalnog čovjeka, kad zna da su to stvari upitne kvalitete i da vrijede bar upola od onog što oni tvrde. Prava je ponuda koju sam ja dobio od amisa. Prešao na optiku i imam popust na plaćanje paketa. Mogu izabrati dvije ili jednu godinu popusta. Cijena Maxi paketa 3 u 1 je 299,00 kn.Ako želim popust na jednu godinu onda plaćam prvu godinu 149,00 kn a ako želim popust kroz cijelo razdoblje ugovora ona je cijena 224,25 kn.
Lako se izračuna ušteda za to razdoblje a s tom lovom možete kupiti šta želite, a ne nametnutu šrot tehniku od t-com_a.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 26 minuta
  • FiFi: @VanjusOS Imam ja Windows 11 u VMWare Fusion na Intel MBP
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

temeljnik, tino1, zvone, Anonimci (363)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi