TV Shows
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV Shows

21.03.2016 | 11:55
Sorry, ja sam taj link uklikao i dobio stranicu "Netflix besplatno na mjesec dana".
Inače, nisam baš ljubitelj emisija o kuhanju. Najveći dio njih mi je žešći "preserateur" . Ima nekih koje su zanimljive, ali jedina koja me zaista zainteresirala je ona Barbierijeva "Jelovnici izgubljenog vremena" jer ima priču iza svakog jela, baš kao i u knjigama.
21.03.2016 | 16:47
Ima Barbieri priću ali bi mogao u hrvatski pričati ako se već reklamira na HRT-u. LOL
23.12.2016 | 11:40
Evo malo update. Pošto je bilo jako dobrih preporuka do sada u ovoj temi, malo da napravim update sa svoje strane što se u zadnjih godinu dana pojavilo i vrijedi pogledati (ako vam se sviđa takav stil serija i naravno ako imate vremena)

Westworld www.imdb.com/title/tt0475784/
The OA - www.imdb.com/title/tt4635282/
Stranger Things - www.imdb.com/title/tt4574334
The Exorcist - www.imdb.com/title/tt5368542
Star Wars Rebels - www.imdb.com/title/tt2930604
The Strain - www.imdb.com/title/tt2654620
Outcast - www.imdb.com/title/tt4229954
Preacher - www.imdb.com/title/tt5016504
The Expanse - www.imdb.com/title/tt3230854

Noviteti koji počinju sada u prosincu i siječnju

Trollhunters - www.imdb.com/title/tt1734135
Legion - www.imdb.com/title/tt5114356
A Series of Unfortunate Events - www.imdb.com/title/tt4834206
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.12.2016 | 07:34
Black Mirror

www.imdb.com/title/tt2085059/

Zakon price...
24.12.2016 | 08:08
Od Rustyevog popisa nisam pogledao dvije serije, a za Black Mirror se slažem - čak bi reko da je neka nova verzija Zone sumraka.
Evo moj mali doprinos.
1. The Crown
www.imdb.com/title/tt4786824/
2. Westworld
www.imdb.com/title/tt0475784/?ref_=fn_al_tt_1
3. Medici: Masters of Florence
www.imdb.com/title/tt5057130/?ref_=fn_al_tt_1
4. The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
www.imdb.com/title/tt2788432/?ref_=fn_al_tt_1
5. Quarry
www.imdb.com/title/tt2980696/
6. The Night Of
www.imdb.com/title/tt2401256/?ref_=fn_al_tt_1
7. Mr. Robot
www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=fn_al_tt_1
8. Designated Survivor
www.imdb.com/title/tt5296406/?ref_=nv_sr_1
24.12.2016 | 11:33
The nigh of sam krenuo, ali je onda krenula nova sezona postojećih serija pa sam stao, iako vjerujem da bi ga stavio na popis.
Designated Survivor je nakon 5 epizode (a vjerojatno i prije) otišao u nekom glupom, tipičnom USA smjeru pa sam odustao. Tipični primjer da dobra glumačka postava ne mora značiti ništa ako ti je scenarij u kurcu.
24.12.2016 | 11:59
Istina, zato sam ga i stavio zadnjeg.
24.12.2016 | 15:14
Blago vama s tolikim viškom vremena.
24.12.2016 | 15:17
I mene je zacudilo da je Rusty izostavio odlicni Mr. Robot
24.12.2016 | 15:52
@Zabac - Osim vijesti, ja na TV-u gledam samo sadržaj poput HBO-a on demand ili Netflixa - znači ona vremena da "ajmo okrenuti na 2., da vidimo šta ima na tom kanalu" su davno prošla. Već godinama biram šta gledam, filmove, dokumentarce, ili serije. Od kanala mi je čak najdraži postao Viasat History, National Geographic mi ide na jetra s reklamama svakih 20 minuta. To bih zakonom zabranio.
24.12.2016 | 16:20
pogledao sam the young pope, i sjela mi serija.
nova sezona vikinga standardno meni dobra.

nego jel neko pratio ovu hr seriju, novine?
citam neke dobre kritike, a nikako da ulovim.
24.12.2016 | 17:13
Nisam, ali navodno je dobra - i ja čujem.
A navodno da je izvrsna i nova srpska mini serija Ubice mog oca.
Ajde da smo i mi počeli raditi kvalitetan TV materijal...
I da, The Young Pope je dobra serija, ali nije za svakoga
Ali skandinavci standardno rade zaista dobre serije
Tko nije pogledao islandsku Ófaer/Trapped na engleskom - topla preporuka
www.imdb.com/title/tt3561180/
Intro pjesma mi je izvrsna, tako sam i čuo za bend Kaleo
25.12.2016 | 16:35
Pola gore navedenih serija mi nije sjelo a kako imam CBS account onda najviše njih gledam. Za razliku od gore navedenih serija nijadna moja ne navodi na razmišljanje već je čisti odmor.
Tu su svi NCIS-ovi
NCIS
NCIS LA
NCIS New Orleans
a onda i ostali
Bull
Kevin can wait
Pure genius
Narcos
Bosch
Peaky blinders
The big bang theory
25.12.2016 | 17:01
Narcos je stvarno izvrsna, zaboravio sam na nju, Peaky Blinders također (mladi Churchill mi je genijalan) - za Bosch nisam ni znao - ali NCIS je postao dosadan nakon 6 sezone, a kamoli u 14. ili kojoj već jesu. I spinoffi mi nikad ne sjedaju - isto sr--e, drugo pakovanje. Tipični Holywood thinking, ako nešto ide, prepakiraj i prodaj dalje nanovo verziju 2,3,4...
25.12.2016 | 18:02
Mr Robot.. je ok... ali imam toga dosta u stvarnom svijetu, tako da mi ne treba još IT, hackova i hollywood Snowdena na TV. Syfy, horror i fantasy to je ono što me opušta. Ove drame i detektivske serije su mi već 90tih bile dosadne, a gdje neće sada. Ne moram ni 1/3 mozga uključiti kada to gledam, a uglavnom i zaspim.

@zabac - višak vremena je čisto pitanje organizacije, ali o ovome smo već razgovarali u ovom topicu
26.12.2016 | 08:01
Vise je retorika nego stvarno pitanje. Nabacujete se s nekoliko serija kojeimaju dosta dijelova i to je dosta dosta vremena. Hm, osim ako je to oblik godisnjeg odmora.
26.12.2016 | 19:29
Ako ti kao meni pukne ahilova, vremena za gledanje imaš napretek. Puno je bitnije kako ćeš organizirati kavu, kekse, voće, sok dok ti ukućani ne dođu doma pa ponovne napune zalihe.
09.01.2017 | 16:51
Taboo... nova serija.

www.imdb.com/title/tt3647998/
10.01.2017 | 06:13
Gledali u subotu. Blown away. Izvrsna serija
10.01.2017 | 10:26
Preporucam 11.22.63
10.01.2017 | 10:48
dobra mi je, ali mi je drago da je miniserija jer mislim da nastavak ne bi gledao. Franco mi ne ide kao glumac pa je to možda razlog
10.01.2017 | 19:01
rusty kaže:
dobra mi je, ali mi je drago da je miniserija jer mislim da nastavak ne bi gledao. Franco mi ne ide kao glumac pa je to možda razlog

Svako svome, haha!

Ja sam James Franco sucker, pogledat cu sto god gdje on glumi!
13.01.2017 | 17:24
Meni su (skoro) sve serije nakon Braking Bad lose. Nazalost.

Westworld - dosadno.
Strain - pre fantasticno
itd..

Mogla sam gledati The Good Wife (bilo je dobrih caseova sa ChamCham i sl.)
Vikinzi su OK
Better call Saul
Outlander, chicklit ali gledljivo
13.01.2017 | 17:26
Six Feet Under mi je bila najdraza serija do pojave Breaking Bad.
14.01.2017 | 12:20
mihaelamj kaže:
Meni su (skoro) sve serije nakon Braking Bad lose. Nazalost.

Westworld - dosadno.
Strain - pre fantasticno
itd..

Mogla sam gledati The Good Wife (bilo je dobrih caseova sa ChamCham i sl.)
Vikinzi su OK
Better call Saul
Outlander, chicklit ali gledljivo

Ako su ti Vikinzi ok, ne znam zašto ti ne bi valjale serije Game of Thrones, The Tudors pa čak i The Crown...
15.01.2017 | 15:51
GoT naravno
Tudors takodjer
The crown je OK.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 8 minuta
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.41 Seconds

Provided by iJoomla SEO