Prekjucer sam se registrira na Netflix pa poceo gledat House of cards, preoduševljen. Ima li ko jos kakvu preporuku? Vidim da hvale ovu Better call Saul. hvala
Better Call Saul je 10 godina prije Breaking Bad serije. Po meni jedna od najboljih serija u zadnjih 10 godina. Lista moje preporuke je preduga, ali ovaj topic ima jako puno dobrih prijedloga, pogledaj malo i sigurno ćeš naći nešto što će ti odgovarati.
To je istina... HoC je uber... i to pogotovo jer puštaju cijelu sezonu odmah van. Kako je Kevin rekao, 'its like a great book, you just can't let it go until you are done'.
ti si smayoo previše zauzet.. možd da manje visiš na forumu bi i imao vremena, ovako... djeca, veleučilište, posao, jabučnjak, jabučnjak, jabučnjak... ne može to tako.
Kako? Trebam 7 sati spavati, 9 sati pojede posao s transportom, klinac "pojede" 2-3 sata, popodnevna zanimacija(koja nije gledanje u ekran) oko 2 sata, nesto se i u kupaoni potrosi, pa za stolom i sto mi ostane? Sigurno ne vrijeme za 10 epizoda bilo cega. LOL
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno. Ni ja ne gledam sve serije u šutu (sezonu na dan).
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno.
Vjerojatno bi tako isto tebi netko mogao reći kako ti treba organizacija gledanja TV serija i spreman si za barem jednu epizodu stvarnog života dnevno.
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno.
Vjerojatno bi tako isto tebi netko mogao reći kako ti treba organizacija gledanja TV serija i spreman si za barem jednu epizodu stvarnog života dnevno.
Ma ne, daj, oprosti... nisam sad htio da to tako ispadne, kao neka neprimjerena kritika. Samo sam htio reći kako svatko bira na koji način koristi svoje vrijeme, isto kao i novac.
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.
Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno)
drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only
Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena!
dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti.
dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta. I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.