Prihvaćanje Kreditnih Kartica Webshop
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prihvaćanje Kreditnih Kartica Webshop

06.11.2013 | 19:05
Ima li neko iskustva, koji Gateway za prihvaćanje Kreditni kartica je najbolji u Hrvatskoj? Koji ima najviše kartica? Koji najmanje košta? I kolike su provizije? Ima li ikakva mogućnost uvezati PayPal onaj koji prihvaća Kreditne kartice bez otvaranja računa ili moraš li imati tekući u Americi? Ima li ikakva mogućnost da hrvatska firma otvori transakcijski u Americi?

Paymill sam probao, ali švabama nešto ne paše raditi s nama tako da su mi danas zatvorili vrata.

Hvala
06.11.2013 | 21:36
A pred koji mjesec su promovirali taj Paymill po Hrvatskoj.

Uglavnom, ja imam iskustva jer sam sebi imaplementirao naplatu i odradio to isto za još par ljudi. Uglavnom, ako imaš ili planiraš skromniji promet, najviše ti se isplati eToMiTreba od Raiffeisen Banke. Prednosti su što nema "troškova uključenja", nema fiksnih mjesečnih troškova, jedino uzimaju proviziju na svaku transakciju od 5%. Puno ako imaš veći promet, u tom slučaju se isplate neki od drugih payment gatewaya. Ako se odlučiš za eToMiTreba mogu ti oko toga pomoći. Za primjer implementacije pogledaj www.malaodlavande.com

Od drugih opcija imaš WSpay, oni ne uzimaju provoziju već plaćaš fiksan iznos od 2380 kuna godišnje. Za njih sam čuo da su vrlo dobri.

Preostaju PayWay od T-Coma i Pencepay, oni naplaćuju i trošak uključivanja, i mjesečno korištenje a ovisno o ugovorenoj usluzi uzimaju u postotak. Pogledaj na njihovim stranicama detalje.

eToMiTreba prima samo MasterCard i Visu, ostali primaju i American i debitne kartice. Također eToMiTreba se ne može integrirati u same stranice, tj. kupac se redirekta na stranice gatewaya. Odi do plaćanja na maloj od lavande pa ćeš vidjeti. Također za eToMiTreba trebaš imati žiro račun u RBA, za ostale moraš imati u PBZ banci.

Primati novce na PayPal moguće je i u Hrvatskoj sa odreženim karticama koje nudi PBZ, no isplata ti stiže jednom mjesečno.

Naravno, moguće je otvoriti i tvrtku u USA i poslovati preko nje, ako to u tvojem slučaju ima smisla. Ako sam štogod zaboravio, pitaj.
06.11.2013 | 22:17
Riba, jesi li ti napravio malu od lavande? Pita moja žena koliko je koštao?
06.11.2013 | 23:04
Nisam, ja sam radio samo integraciju sa payment gatewayem, ali vas mogu spojiti sa autoricom dizajna.
07.11.2013 | 08:01
To bi bilo dobro, jer namjeravamo napraviti još neke shopove.

Šta ti trebam poislati da mi pomogneš oko Gateway s RBA. To bi trebalo napraviti u e-Commercu, ne znam dali oni imaju modul za to. Ja sam već stupio s njima u kontak šta se tiće Gateway-a i oni su mi nešto poslali, to bi morao iskopati i vidjeti šta je to (možda API itd.).
03.11.2014 | 13:06
dali možete meni pomoć oko e to mi treba stvarno mi je hitno prijeti mi pad firmi a ova solucija mislim da bi me izvukla
03.11.2014 | 14:06
Riba živi i radi u drugoj vremenskoj zoni. Ako ti je tako kritično i hitno, on sigurno nije osoba koja ti može na najbolji mogući način pomoći.
03.11.2014 | 14:11
jel ima netko da može
03.11.2014 | 14:41
Ja se time ne bavim. Ima ovdje ljudi koji to rade u smislu da od toga žive. Ako tražiš nekog da ti pomogne besplatno, preostaje ti da se strpiš pa vidiš da li će ti se netko javiti.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 11 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Borisone, IgorD, Riba, ZeljkoB, Anonimci (786)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO