Ušteda na struji
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ušteda na struji

27.10.2013 | 20:08
Ima li vajde od ovoga ili je to za naivne mase?
Molim argumentirano.

www.energysaver-pro.com/crt/
27.10.2013 | 21:07
Baš bi rado proganjao ovu ekipu tužbama. Čim sam vidio dizajn stranice sa svim elementima mamca za online kupce odmah sam znao da se radi o scamu. Doduše i bez toga bi znao, jer ne postoji uređaj kojega ćeš ukopčati u utičnicu i uštediti će ti "do 75%" računa od struje. Dosta su to napuhali, originalni američki lopovi kažu 25% a istina je valjda 0.5% i to ako 24 sata na dan vrtiš elektromotor koji i tako već u sebi ima ugrađen kondenzator. Dakle za 285 kuna prodaju kondenzator u plastičnoj kutiji. Sam izračunaj kolika je zarada.
Uz to, inžinjeri Lidija, Goran i Zvonimir naravno ne postoje, jednostavnom pretragom preko www.tineye.com naći ćeš iste slike da desecima drugih stranica, budući da se radi o stock fotografijama.
Žalosno je što će unatoč tome vjerojatno prodati lijepu količinu ovog smeća, mahom siromašnim i naivnim penzićima.
Ljudi, uključite mozak!
27.10.2013 | 21:11
Zabavno je pročitati i uvjete korištenja, a naravno nigdje nema ni riječi o tome tko stoji iza prevare. Netko je kupio 1000 komada ovog smeća u Kini po 0.67 centi komad, sklepao funnel stranicu i prodaje za 285 kuna komad iz svojeg dnevnog boravka.
27.10.2013 | 21:30
Tako sam si i mislio. Samo od kuda toj bandi hrabrosti. Mislim da bi ih trebalo malo po tamburi. Dobro smišljena podvala u doba recesije i poskupljenja struje. Prestrašno
27.10.2013 | 21:49
Znam da je to nemoguće,što se reklamira,ali mene zanima kako stvari stoje s pravne strane.Može li se nekako prijaviti te prevarante i da nekakva institucija u ovoj zemlji kazni ih za lažno oglašavanje?
27.10.2013 | 21:57
Mogu uh za rep povući. Malo sam zagrebao dublje, naravno vlasnik domene je skriven, a čini se da se radi o dobro organiziranoj prevari sa sjedištem u Bugarskoj. Naime kada se spojim na stranicu koja ovisno o IP adresi automatski postavi jezik prikaže mi se na bugarskom jeziku jer očigledno arapski nemaju predviđen.
Nisam gledao kakvi su načini plaćanje, vjerojatno je pouzeće. Uglavnom ne možeš nikome ništa, još je vrijednost ispod 1000 kuna pa možeš samo dizati privatnu tužbu. Jedino da podignu zajedničku tužbu svi oštećeni ali to će se dogoditi nikad. Siguran sam da fine pare dižu.
Ne znam kako se ta ekipa može pogledati u ogledalo, ali jebiga, nisu ni prvi ni zadnji.
27.10.2013 | 23:08
Ovakvi me kreteni jako živciraju, ali mislim da nikakva tužba ne bi imala smisla. Oni kažu da njihov uređaj omogućuje uštedu do 75%. Ključ je u riječi do. I 0% uštede je u intervalu do 75%. Jedino što mislim da nije po zakonu je ona odredba po kojoj ne moraju uvažit zahtjev za povrat ako im se razlog ne svidi. Po našem zakonu je obaveza prodavatelja da uvaži svaki zahtjev za povrat novca u roku mislim 30 dana (samo za kupovinu preko interneta). Osim ako taj zakon nije izmijenjen.
28.10.2013 | 00:35
Slažem se da bi ove likove trebalo nekako ozbiljno, jako, vrlo jako nagaziti. Da ih bar malo zaboli. Na primjer da im pošaljemo 800 narudžbi za plaćanje pouzećem i onda jednostavno odbijemo preuzeti pošiljku.

Ali isto tako, naivni penzići, ili naivni ne znam tko - od vlastite gluposti te nitko ne može spasiti. I moja je mama sklona svačem povjerovati, ali je dovoljno mudra da, ako se njoj i čini da je nešto super fora, svejedno pita mene ili nekog drugog za mišljenje.
28.10.2013 | 04:21
Pravno ti nima ne mozes nista. Morala bi neka kolektivna tuzba, a nikada se nece skupiti kriticna masa kupaca koji bi bili voljni istjerati to do kraja. Ne bi ni ja gubio svoje vrijeme za 200-300kn.

Na tu kartu oni i igraju, iako pravno gledano ne varaju oni nikoga. Prodaju proizvod koji ti nudi ustedu do 75%. Znaci od 0%-75%, tako da si uvijek u tom rasponu. Doduse gotovo uvijek na 0, ali to su vec tehnicki detalji

Mada se slazem sa Smayoo. Naruciti par tisuca komada na razne adrese bilo bi bas fora
28.10.2013 | 08:58
Da. Slazem se sa svima. I ja sam dobio upit za mišljenje, ali jednostavno nisam znao šta reći osim da se dalje informiram, ipak nisam baš expert sa strujom i njenom problematikom. Na prvu mi se činilo njesra baš zbog tih golemih 75%.
I da....penzići su tu meta.

Ako ništa na google tražilici će ova diskusija dati odgovore mnogima da ne vjeruju u ovakve podvale.
28.10.2013 | 11:02
Koji smijeh, ali najbolji je komentar na siteu: "Ovaj revolucionarni uređaj nije prijevara." yeah....no
28.10.2013 | 17:29
To je kao i japanski karnisteri!
28.10.2013 | 21:57
Džepni Sony-evi od 50 litara
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Maxxy, Riba, zoranowsky, Anonimci (472)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO