Synology torrent tracker problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Synology torrent tracker problem

02.09.2013 | 09:38
Pozdrav ekipa!
Molim za pomoć. Imam synology 213j sa 4.3 sistemom na njemu. Do nedavno je sve radilo ok, a sada više download station ne može se connectati ni na jedan tracker. Dodjeljen mu je staticki IP, i port je forwardan na routeru. ISP je bnet a router thomson.

Testa radi, isti torrent je skinut na mac i normalno vidi sve trackere.

U čemu bi mogla biti kvaka jer očito nešto propuštam? Na synologyu nikakve postavke nisam mjenjao vec se počelo dešavati samo od sebe.

Hvala!
Bojan
02.09.2013 | 09:45
Da se to nije desilo nakon update koji je Synology izbacio prije par dana?
02.09.2013 | 09:51
meni je sve radilo uredno nakon 4.3 ali znam neke ljude kojim je to bio problem.

Rješenje koje bi trebalo pomoći: napravi reinstall (ili deinstall ako ne ide drugačije) DownloadStationa. Skini sa Synology.com site-a kao stand alone pckg. Napravi instalciju i sve bi trebalo raditi ok.

poz
02.09.2013 | 09:53
također i reset 213 kompletno bi trebao pomoći ako ti downloadi ne žele nastaviti raditi dalje.
02.09.2013 | 16:45
da li je bitno sa kod kod sajta skidas torrente...ili nece ni sa jednog..?
02.09.2013 | 16:54
mislim da neće sa niti jednog. Syno forum je krcat ovih prijava, ali solution je dosta jednostavan. Problem je što nekoliko njihovih aplikacija teba updateat da bi radile sa 4.3 OSom, samo što neke malo "štekaju" pa ih treba riješiti reinstalacijom i/ili downlodom paketa sa weba pa napraviti ručnu instalaciju nakon toga.
02.09.2013 | 17:04
ok,a kako je na tom 'synology'reseno skidanje sa sajtova koji imaju magnet link...?
02.09.2013 | 18:55
ubaciš magnet link i počne download
02.09.2013 | 23:36
Hvala na odgovorima, pokušati ću to reinstall download stationa pa javim kako je prošlo.

Nisam dizao najnoviji OS nego ovaj sa kojim je došao tako da nije zbog promjene OSa.
Isto tako, nema veze sa kojeg sitea, niti ako sam ubacim trackere.

Začudilo me jer apsolutno nisam ništa mjenjao u postavkama jer jednom kada sam ga podesio nisam imao što previše dirati, već odjednom primjećujem da nejde preko 40KB/s.
03.09.2013 | 00:21
Ok, ne znam na kraju do čega je, ali je riješeno

Uninstalirao sam Download station i kada sam u Package center išao ga potražiti da ga ponovno instaliram, kaže da nema konekciju na internet.

Probao ja kreirati dynDNS tek toliko da vidim da li ce se spojiti na syn server - ništa.

Nakon toga sam ponovno setupirao vezu na internet putem onog čarobnjaka i sada sve radi. I download i sve i ostale stvari

Malo me razočaralo ovo iskustvo, jer ovo je stroj koji bi trebao biti setupiraj i zaboravi da postoji i zaista je to i bio 6mj. Ali ajde, ništa strašno. Po preporuci sa foruma sam ga kupio i nisam požalio! Hvala svima!
03.09.2013 | 00:33
Jedna stvar mi nije jasna. Kako 6 mjeseci si ga imao a u postu prije si rekao "Nisam dizao najnoviji OS nego ovaj sa kojim je došao tako da nije zbog promjene OSa.". To pitam jer si u prvom postu naveo da imaš 213j model sa 4.3 verzijom koja je izašla 28.8.2013 (točnije 17.8 ali je public release bio 28.)

Uglavnom drago mi je da si riješio sve, a problemi sa "konekcijom na internet" nisu dio tvojeg problema već problema na strani Synologya i to se zna (rijetko) dogoditi odmah nakon updatea (koji je bio unazad par dana).

Da li ti sada radi DDNS? Si to uspio konfigurirati?

poz
03.09.2013 | 00:45
Ispričavam se, onda nije 4.3 nego 4.2. - 3202. Sada sam išao pogledati. Nekako mi u glavi zapelo da je 4.3 stariji.

DDNS sada radi kao što je i prije radio, a kako u zadnje vrijeme nisam imao potrebu se preko toga spajati nisam ni išao za tim da li radi.

Sada sve po starome, radi ko urica.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 19 sati
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Gjuroo, jura22, Pongy75, pontmax1, Riba, Zoki, Anonimci (9488)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO