Synology torrent tracker problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Synology torrent tracker problem

02.09.2013 | 09:38
Pozdrav ekipa!
Molim za pomoć. Imam synology 213j sa 4.3 sistemom na njemu. Do nedavno je sve radilo ok, a sada više download station ne može se connectati ni na jedan tracker. Dodjeljen mu je staticki IP, i port je forwardan na routeru. ISP je bnet a router thomson.

Testa radi, isti torrent je skinut na mac i normalno vidi sve trackere.

U čemu bi mogla biti kvaka jer očito nešto propuštam? Na synologyu nikakve postavke nisam mjenjao vec se počelo dešavati samo od sebe.

Hvala!
Bojan
02.09.2013 | 09:45
Da se to nije desilo nakon update koji je Synology izbacio prije par dana?
02.09.2013 | 09:51
meni je sve radilo uredno nakon 4.3 ali znam neke ljude kojim je to bio problem.

Rješenje koje bi trebalo pomoći: napravi reinstall (ili deinstall ako ne ide drugačije) DownloadStationa. Skini sa Synology.com site-a kao stand alone pckg. Napravi instalciju i sve bi trebalo raditi ok.

poz
02.09.2013 | 09:53
također i reset 213 kompletno bi trebao pomoći ako ti downloadi ne žele nastaviti raditi dalje.
02.09.2013 | 16:45
da li je bitno sa kod kod sajta skidas torrente...ili nece ni sa jednog..?
02.09.2013 | 16:54
mislim da neće sa niti jednog. Syno forum je krcat ovih prijava, ali solution je dosta jednostavan. Problem je što nekoliko njihovih aplikacija teba updateat da bi radile sa 4.3 OSom, samo što neke malo "štekaju" pa ih treba riješiti reinstalacijom i/ili downlodom paketa sa weba pa napraviti ručnu instalaciju nakon toga.
02.09.2013 | 17:04
ok,a kako je na tom 'synology'reseno skidanje sa sajtova koji imaju magnet link...?
02.09.2013 | 18:55
ubaciš magnet link i počne download
02.09.2013 | 23:36
Hvala na odgovorima, pokušati ću to reinstall download stationa pa javim kako je prošlo.

Nisam dizao najnoviji OS nego ovaj sa kojim je došao tako da nije zbog promjene OSa.
Isto tako, nema veze sa kojeg sitea, niti ako sam ubacim trackere.

Začudilo me jer apsolutno nisam ništa mjenjao u postavkama jer jednom kada sam ga podesio nisam imao što previše dirati, već odjednom primjećujem da nejde preko 40KB/s.
03.09.2013 | 00:21
Ok, ne znam na kraju do čega je, ali je riješeno

Uninstalirao sam Download station i kada sam u Package center išao ga potražiti da ga ponovno instaliram, kaže da nema konekciju na internet.

Probao ja kreirati dynDNS tek toliko da vidim da li ce se spojiti na syn server - ništa.

Nakon toga sam ponovno setupirao vezu na internet putem onog čarobnjaka i sada sve radi. I download i sve i ostale stvari

Malo me razočaralo ovo iskustvo, jer ovo je stroj koji bi trebao biti setupiraj i zaboravi da postoji i zaista je to i bio 6mj. Ali ajde, ništa strašno. Po preporuci sa foruma sam ga kupio i nisam požalio! Hvala svima!
03.09.2013 | 00:33
Jedna stvar mi nije jasna. Kako 6 mjeseci si ga imao a u postu prije si rekao "Nisam dizao najnoviji OS nego ovaj sa kojim je došao tako da nije zbog promjene OSa.". To pitam jer si u prvom postu naveo da imaš 213j model sa 4.3 verzijom koja je izašla 28.8.2013 (točnije 17.8 ali je public release bio 28.)

Uglavnom drago mi je da si riješio sve, a problemi sa "konekcijom na internet" nisu dio tvojeg problema već problema na strani Synologya i to se zna (rijetko) dogoditi odmah nakon updatea (koji je bio unazad par dana).

Da li ti sada radi DDNS? Si to uspio konfigurirati?

poz
03.09.2013 | 00:45
Ispričavam se, onda nije 4.3 nego 4.2. - 3202. Sada sam išao pogledati. Nekako mi u glavi zapelo da je 4.3 stariji.

DDNS sada radi kao što je i prije radio, a kako u zadnje vrijeme nisam imao potrebu se preko toga spajati nisam ni išao za tim da li radi.

Sada sve po starome, radi ko urica.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bip, Damirst, Ender, imenso, ping, Riba, Anonimci (293)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO