Synology torrent tracker problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Synology torrent tracker problem

02.09.2013 | 09:38
Pozdrav ekipa!
Molim za pomoć. Imam synology 213j sa 4.3 sistemom na njemu. Do nedavno je sve radilo ok, a sada više download station ne može se connectati ni na jedan tracker. Dodjeljen mu je staticki IP, i port je forwardan na routeru. ISP je bnet a router thomson.

Testa radi, isti torrent je skinut na mac i normalno vidi sve trackere.

U čemu bi mogla biti kvaka jer očito nešto propuštam? Na synologyu nikakve postavke nisam mjenjao vec se počelo dešavati samo od sebe.

Hvala!
Bojan
02.09.2013 | 09:45
Da se to nije desilo nakon update koji je Synology izbacio prije par dana?
02.09.2013 | 09:51
meni je sve radilo uredno nakon 4.3 ali znam neke ljude kojim je to bio problem.

Rješenje koje bi trebalo pomoći: napravi reinstall (ili deinstall ako ne ide drugačije) DownloadStationa. Skini sa Synology.com site-a kao stand alone pckg. Napravi instalciju i sve bi trebalo raditi ok.

poz
02.09.2013 | 09:53
također i reset 213 kompletno bi trebao pomoći ako ti downloadi ne žele nastaviti raditi dalje.
02.09.2013 | 16:45
da li je bitno sa kod kod sajta skidas torrente...ili nece ni sa jednog..?
02.09.2013 | 16:54
mislim da neće sa niti jednog. Syno forum je krcat ovih prijava, ali solution je dosta jednostavan. Problem je što nekoliko njihovih aplikacija teba updateat da bi radile sa 4.3 OSom, samo što neke malo "štekaju" pa ih treba riješiti reinstalacijom i/ili downlodom paketa sa weba pa napraviti ručnu instalaciju nakon toga.
02.09.2013 | 17:04
ok,a kako je na tom 'synology'reseno skidanje sa sajtova koji imaju magnet link...?
02.09.2013 | 18:55
ubaciš magnet link i počne download
02.09.2013 | 23:36
Hvala na odgovorima, pokušati ću to reinstall download stationa pa javim kako je prošlo.

Nisam dizao najnoviji OS nego ovaj sa kojim je došao tako da nije zbog promjene OSa.
Isto tako, nema veze sa kojeg sitea, niti ako sam ubacim trackere.

Začudilo me jer apsolutno nisam ništa mjenjao u postavkama jer jednom kada sam ga podesio nisam imao što previše dirati, već odjednom primjećujem da nejde preko 40KB/s.
03.09.2013 | 00:21
Ok, ne znam na kraju do čega je, ali je riješeno

Uninstalirao sam Download station i kada sam u Package center išao ga potražiti da ga ponovno instaliram, kaže da nema konekciju na internet.

Probao ja kreirati dynDNS tek toliko da vidim da li ce se spojiti na syn server - ništa.

Nakon toga sam ponovno setupirao vezu na internet putem onog čarobnjaka i sada sve radi. I download i sve i ostale stvari

Malo me razočaralo ovo iskustvo, jer ovo je stroj koji bi trebao biti setupiraj i zaboravi da postoji i zaista je to i bio 6mj. Ali ajde, ništa strašno. Po preporuci sa foruma sam ga kupio i nisam požalio! Hvala svima!
03.09.2013 | 00:33
Jedna stvar mi nije jasna. Kako 6 mjeseci si ga imao a u postu prije si rekao "Nisam dizao najnoviji OS nego ovaj sa kojim je došao tako da nije zbog promjene OSa.". To pitam jer si u prvom postu naveo da imaš 213j model sa 4.3 verzijom koja je izašla 28.8.2013 (točnije 17.8 ali je public release bio 28.)

Uglavnom drago mi je da si riješio sve, a problemi sa "konekcijom na internet" nisu dio tvojeg problema već problema na strani Synologya i to se zna (rijetko) dogoditi odmah nakon updatea (koji je bio unazad par dana).

Da li ti sada radi DDNS? Si to uspio konfigurirati?

poz
03.09.2013 | 00:45
Ispričavam se, onda nije 4.3 nego 4.2. - 3202. Sada sam išao pogledati. Nekako mi u glavi zapelo da je 4.3 stariji.

DDNS sada radi kao što je i prije radio, a kako u zadnje vrijeme nisam imao potrebu se preko toga spajati nisam ni išao za tim da li radi.

Sada sve po starome, radi ko urica.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 14 sati
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.87 Seconds

Provided by iJoomla SEO