Tetovac?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tetovac?

31.08.2013 | 18:49
Zna li netko gdje ima za kupiti (po mogućnosti, u Rijeci ili Zagrebu, ali u nedostatku toga moze i bilo gdje u hr ili slo) graha tetovca? Da je dobar, domaći, po mogućnosti ovogodišnji. Trgovački centri isključeni, osobito Konzum.
31.08.2013 | 19:23
Pričam upravo s mamom, kaže ona da ćeš tetovac teško pronaći. Ako trebaš domaćeg trešnjevca javi se.
31.08.2013 | 21:17
Trešnjevca domaćeg imamo i mi, hvala na ponudi. Ali za ono što želim spremiti, nije to - to...
A da je za tetovac teško, to znam. Zato se i raspitujem kojekuda...
31.08.2013 | 22:02
Idem sutra na selo pa ću se raspitati da li ima netko. Koliko ti treba? Trebaš još nešto domaće osim graha?
31.08.2013 | 22:11
Moja draga je sa sela. Imamo svega domaćeg, hvala na ponudi. Ali tetovac je makedonski grah i kod nas ga baš ne uzgajaju. A boljeg od njega nema.
31.08.2013 | 22:21
uh smayoo,bas sam pre neki dan razvalio 'Prebranac'(ne znam da li se i u Hr tako zove)od tetovca...pa je on mene posle dva dana razvalio:)....
znam da ti nisam od pomoci,ali ako ti neko ide kroz Srb,ima de oces....
31.08.2013 | 22:32
Znam da tamo ima, ali ne planiram uskoro na tu stranu, a da mi netko odande šalje poštom, ne ide, radi granice, carine, itd...
Ja ne znam drugo ime za prebranac osim - prebranac. Pa pretpostavljam da se i u HR tako zove...
31.08.2013 | 23:10
Treba pitat šiptare na placu. Mogu sutra provjeriti. Moja je baš većeras stavila močiti ono šta je ostalo, cca 20 dkg.
31.08.2013 | 23:11
Na riječkoj placi nema tetovca ni u talonu. O kojem to placu pričaš?
01.09.2013 | 09:10
Jelsi !
01.09.2013 | 10:06
01.09.2013 | 10:27
Gazda kaže da je još prerano. Inaće ga ima.
01.09.2013 | 11:08
Smayoo,

imam ja par kolega makedonaca ovdje, pa ako hoces moze se organizirati neka dostava, tj slanje postom.

Samo ne znam da li to komplicirana procedura :/
01.09.2013 | 12:04
Ako se radi o slanju preko granice (bilo koje koja uključuje carinsku kontrolu), to je nemoguća misija, jer prekogranični transport hrane za osobnu uporabu nije moguć drugačije osim osobno.

Jedino ako netko od njih ima neku familiju u Sloveniji ili Hrvatskoj, koji već imaju kod sebe tetovca?

Jzelko, da, ovo je vrijeme kad se prodaje mladi tetovac. To bi mi bilo najdraže nabaviti... Prerano je za onaj osušeni, koji se namače prije kuhanja.
01.09.2013 | 12:30
A čisto da netko ne pomisli da je kod nas bolje, i ovaj je isto iz Kine. Vidi se pročitati na deklaraciji ako se slika malo uveća.
www.biobio.hr/grah-bijeli-veliki-500g-16803
01.09.2013 | 16:24
a da probaš nazvati ove koji prodaju sjeme tetovca u hr imaš na njušaklu oglas koji je doduše istekao
www.njuskalo.hr/sjeme-sadnice/domace-mah...i-grah-oglas-6714777

imaš kontak oglašivača
www.njuskalo.hr/korisnik/goga0607
14.09.2013 | 14:47
A evo i konačnog rezultata potrage... Još 15-20 min i gotovo...
image-bbf55a6bb2e4519bd2d8f7d83e855871.jpg
14.09.2013 | 14:57
Evo i tlocrt
image-20455f5dc0643ef7d6d83b24306790c7.jpg
14.09.2013 | 16:52
A najvažnija informacija? Gdje si ga našao na kraju?
14.09.2013 | 21:25
Na riječkoj tržnici. To jest ta sorta, ali ovdje uzgojena. Nisam baš 100% zadovoljan, ali nije loše.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO