Pozdrav iz Kuwaita
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Kuwaita

29.01.2013 | 23:03
kuwait1.jpg
29.01.2013 | 23:04
kuwait2.jpg
29.01.2013 | 23:04
kuwait3.jpg
29.01.2013 | 23:05
kuwait4.jpg

Ovo je Toz - magla koja krcka pod zubima.
29.01.2013 | 23:24
ja mislio da je dolje samo lijepo vrijeme
Pozdrav iz Hrvatske
29.01.2013 | 23:24
Nisu baš Hawai, ali mi se sviđa što je puni tank 48 kn!
30.01.2013 | 03:52
Koja je temperatura tamo? A mora? Jel za kupanje ili ideš kao sva gospoda samo u grijane bazene?
30.01.2013 | 07:03
@Riba,samo se šetaš po svijetu,šta će reći maca s tvog avatara
30.01.2013 | 09:55
Riba, jbg, neke stvar nisu lijepe kao kod nas, ali barem se od poštenog rada pristojno živi. Kako si se snašao?
30.01.2013 | 14:59
Riba kupi komad zemlje garant ces nac naftu i prodaji Hrvatima
30.01.2013 | 19:01
Otkad sam došao je poluoblačno. Temperatura je od 18-22 stupnja, more nisam pipao. Za dva mjeseca će biti pakleno. Ako se ovo rastegne dovest ću mačku ovdje da imam nekog doma.
@smayoo Ima i ljepših mjesta ali ja volim zagrepsti ispod površine. U bloku iza ima trgovina gdje tip ima kaveze i prodaje žive kokoši, a vjerojatno ih razvozi u Bentelyu.
@vlastelica Stranci ne mogu kupovovati nekretnine a ni dobiti državljanstvo.
08.02.2013 | 10:21
Evo lijep dan....

DSC_0021.jpg
08.02.2013 | 10:22
Vikendom rostiljada kao da je 1. maj.

DSC_0024.jpg
08.02.2013 | 10:23
Ribarnica je dosta konkretna.

DSC_0028.jpg
08.02.2013 | 10:24
Ovako cu ja uskoro.

DSC_0019.jpg
08.02.2013 | 10:26
DSC_0013.jpg
08.02.2013 | 13:41
Jel ulovio išta taj optimist?
A riba, jesi probao? Valja li?
09.02.2013 | 00:07
@smayoo, nisam bas primjetio da dizu nesto, samo sjede i gledaju. Malo me muci sto doma nisam imao problema s tim jer je to bio izgovor da se ubije litra bijelog i vrati doma sretan. Ovdje se cini da bi bilo dobro nesto uloviti. Ribu smo danas testirali sve korektno. Malo neobicno i drugacije zacinjeno ali fino. Inace kila gigantskih skampi je 100 kuna. Gore desno na slici nije krumpir, ono su komadi sipe na crveno napravljeni.

DSC_0007.jpg
09.02.2013 | 10:19
Riba preslio si se tamo ili si samo na kratko?
U zadnjih par godina mi je par frendova otislo na "tu" stranu svijeta (Qatar, Bahrein) i svi su vise-manje zadovoljni. Na zapadu smo uvijek nekako niza klasa a na istoku se tuku za nas :/
09.02.2013 | 11:32
Riba, kako je začinjeno? Paprikom i paprom?
09.02.2013 | 15:21
Primaju li izbjeglice
09.02.2013 | 16:17
Evo, svi (uključivo i moji) komentari na suverenost izbrisani. Molim da se uzdržimo nastavka u tom smjeru. Hvala.
  • campo
  • Posjetitelj
09.02.2013 | 16:19
okk
09.02.2013 | 17:25
@Moschus Pa godinu dana minimalno, ali sumnjam da ima nekih sansi da se vracam. :-/ Dobro je ovdje dok si bijel, ugodna je promjena sto te tretiraju jednako kao njemca i engleza u svakom smislu.
Zato su azijati potlaceni kao mi u Evropi.

@Smayoo, mislim d aje kumin ali nisam siguran. Neki zeleno-zuti prah.
10.02.2013 | 15:21
Riba kaže:
@Moschus Pa godinu dana minimalno, ali sumnjam da ima nekih sansi da se vracam. :-/ Dobro je ovdje dok si bijel, ugodna je promjena sto te tretiraju jednako kao njemca i engleza u svakom smislu.
Zato su azijati potlaceni kao mi u Evropi.

Da, isto tako mi i frendovi pricaju. Mene malo hebe sto im je segregacija uzasna, normalno da godi sto si "bijel" ali ne znam bas da bi se lako naviknuo da gledam sto rade drugima. Pricao frend iz Dohe da je islo njih par s posla u nekakav mall na rucak i na ulazu nisu htjeli pustiti jednog kolegu koji azijat :/
10.02.2013 | 15:41
Napokon da i bjelce negdje štuju, a ne da ti isti bjelci boje pogledati nekoga bez da bude okarakteriziran kao rasist.
10.02.2013 | 16:25
U tom dijelu svijeta je sasvim normalan oglas u novinama, tipa "Trazimo radnika za rad u kompaniji, necemo zenu, u obzir dolazi samo Indijac ili Palestinac".

Svugdje drugdje bi to bilo okarakterizirano kao diskriminacija, ali ne i kod njih
10.02.2013 | 16:36
drlovric kaže:
U tom dijelu svijeta je sasvim normalan oglas u novinama, tipa "Trazimo radnika za rad u kompaniji, necemo zenu, u obzir dolazi samo Indijac ili Palestinac".

Svugdje drugdje bi to bilo okarakterizirano kao diskriminacija, ali ne i kod njih

ovdje si u pravu 101%
10.02.2013 | 17:11
...i oglasi za najam stana gdje se specficira boja koze koja se ocekuje od najmoprimca. Jebat ga, svugdje je neko sranje. Ne znam moze li se to uopce uzeti kao plus ali oni to barem ne kriju. Ja sam sa svima s postovanjem.
10.02.2013 | 21:30
Riba, što to tvoj boravak u Kuvajtu znači za Jabučnjak?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO