Školska knjiga - Novi Apple Authorised Reseller
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Školska knjiga - Novi Apple Authorised Reseller

09.01.2013 | 13:53
Pozdrav svima,

Vjerojatno ste već svi upoznati da smo od 23.11, otvaranjem knjižare Arkadija u centru Zagreba, postali novi Apple Authorised Reseller u Hrvatskoj.

Ovim putem želimo komunicirati Vama, korisnicima Apple uređaja kako bi dobili povratne informacije, te ponudu pokušali što više prilagoditi Vašim potrebama.

Imamo bogatu ponudu dodataka renomiranih proizvođača za Vaše Apple uređaje po najpovoljnijim cijenama i najboljim uvjetima plaćanja.

Za sva pitanja, prijedloge, kritike, možete se obratiti privatnom porukom, ili ovdje, komentarom.

Uvid u prostor možete dobiti ovdje.

Otvoreni smo od ponedjeljka do subote, od 8 do 20h, pa navratite, razgledajte, pitajte. Spremni smo za sva Vaša pitanja.

Adresa je Trg bana Jelačića 14.

Srdačan pozdrav
09.01.2013 | 14:19
dio razgovora je već u ovom topicu www.jabucnjak.hr/forum/razno/96803-apple...-media-centrima.html
09.01.2013 | 14:38
Lijepo da smo dobili jos jednog resellera
Nevezano uz Apple mene zanima da li u ponudi imate ili planirate uvesti drustvene igre/igre s kartama? Algoritam nema vise skoro nista i povlaci se iz toga, ostaje Muller sa svojim ogranicenim asortimanom i Carta Magica koja je premala za Hr i zapravo nema konkurencije. Trziste nije veliko ali postoji, postoje igraonice u kojima se ljudi okupljaju a 90% igara se narucuje iz vana tako da mislim da bi netko velik i pametan mogao naci sebe u toj prici.
09.01.2013 | 14:50
MoschuS kaže:
Lijepo da smo dobili jos jednog resellera
Nevezano uz Apple mene zanima da li u ponudi imate ili planirate uvesti drustvene igre/igre s kartama? Algoritam nema vise skoro nista i povlaci se iz toga, ostaje Muller sa svojim ogranicenim asortimanom i Carta Magica koja je premala za Hr i zapravo nema konkurencije. Trziste nije veliko ali postoji, postoje igraonice u kojima se ljudi okupljaju a 90% igara se narucuje iz vana tako da mislim da bi netko velik i pametan mogao naci sebe u toj prici.

Nažalost, ništa takvog nemamo u ponudi. Jedine društvene igre koje imamo su vezane uz dječji odjel knjižare.
09.01.2013 | 14:58
Steta jer je trziste potpuno nepokriveno za razliku od Applea koji ce se uskoro prodavati i u Konzumu :/
Pohvalno da barem imate ovih dodataka kojih nema u drugim ducanima.
09.01.2013 | 18:57
Nemam ništa protiv ”Školske knjige-Arkadije", ali kako mnogo trošite na prikaz proizvoda koje prodajete, radije ću ih kupiti direktno od onih koji ih i reklamiraju. Žalosno je da jedna, recimo obrazovna kuća, koristi reklame onih koji proizvode te prizvode, a ne naprave svoje promotivne materijale.
09.01.2013 | 21:11
Ivane pozdrav!

Drago nam je da se broj onih koji nude Apple u Hrvatskoj povećao, to može biti samo dobar znak - kako za Apple, tako i za kupce koji imaju veći izbor. Možda je to i neka naznaka boljih vremena ako se tržište za Appleove uređaje povećava to znači da ljudi imaju sve više novca.

Vjerujem da si jednu stvar na Jabučnjaku primjetio: ovdje nema reklama - ili barem bilo kakvog sustavnog reklamiranja. Da, naravno da nećemo skakati na informaciju o novom trgovcu ili brisati komentare nekoga tko preporučuje nekoga ili je naletio na dobru akciju, ali forum na Jabučnjaku nije zamišljen kao mjesto gdje će Apple trgovci "spamati" sa svojim cijenama, akcijama i ponudama.

Vjerojatno znaš da i ja radim u firmi koja je godinama Apple trgovac, ali sve ove godine nisi mogao na Jabučnjaku vidjeti jedan banner, cjenik ili thread u forumu na temu naše ponude. Dakle, ovo nije represija prema drugima, ovo je pravilo kojega se ja prvi držim - iako bih ja imao najviše kredita da koristim tu privilegiju da reklamiram ponudu tvrtke u kojoj radim.

S druge strane, dobrodošli ste ako će netko iz vašeg tima napisati kvalitetan i iscrpan prikaz nekog novog Apple hardvera, takve stvari ćemo uvijek rado objaviti!

Isto tako, kada budemo organizirali idući iParty, onda su sponzori dobrodošli i tada dozvoljavamo reklamu u sklopu promocije tog događanja, ali samo s ciljem da prikupimo sredstva za muzej informatike PEEK&POKE i zato da osiguramo lijepe poklone za naše korisnike. Jabučnjak je neprofitan projekt udruge DIR i za sada namjeravamo da takav i ostane.

Što se tiče Arkadije, možete dodati željeni link ovdje:

www.jabucnjak.hr/component/option,com_im...Itemid,157/catid,42/

Sastav našeg uredništva je raznolik, u praksi ja obavljam dužnost izvršnog urednika, a sve bitne odluke donosimo zajedno s glavnim urednikom, ostalim članovima uredništva i moderatorima. Uvijek nastojimo biti korektni i otvoreni, pa smatram da je fer da ti odmah u startu definiram kakav je kućni red kod nas!
09.01.2013 | 21:51
Davor je bio previše pristojan i vjerojatno nije htio da ga netko optuži da "gazi" konkurenta pa nije obrisao post "iz ponude izdvajamo". Srećom, ja nemam tih problema. Ja nisam Apple Authorized Reseller, ali jesam moderator na ovom forumu i takvu blatantnu zlouporabu foruma ne dozvoljavam. Post obrisan. Arkadija, molim te da to više ne radiš. Hvala.
09.01.2013 | 22:01
Nije bilo namjere zloupotrebljavati forum, ali nisam nigdje našao pravila.

Neće se ponoviti i ispričavam se na tome.

Lp
09.01.2013 | 22:11
Sve OK. Pravila nisi našao jer nemamo napisana pravila (do sada nije trebalo). Zato, umjesto pravila, ova opomena.
24.12.2015 | 17:47
Mislim kako je skolska knjiga odustala od Apple-ovih proizvoda.
Bio sam danas na trgu, maknuli su oznaku "Autorised Reseller" koji je bio na zgrqdi a unutra nemaju nista osim jednog starog ipada i u izlogu par ipad minija.

I jedno pitanje - zašto na stranicama Apcoma pise da je Tisak Medija autorised resseler kada vec godinu dana ne prodaju Appleove proizvode?

Media centar, skolska knjiga... ja ne znam vise u gradu Zagrebu di kupiti Appleove proizvode osim istyle-a i Storea... Lol
26.12.2015 | 22:00
Crobex kaže:
Mislim kako je skolska knjiga odustala od Apple-ovih proizvoda.
Bio sam danas na trgu, maknuli su oznaku "Autorised Reseller" koji je bio na zgrqdi a unutra nemaju nista osim jednog starog ipada i u izlogu par ipad minija.

I jedno pitanje - zašto na stranicama Apcoma pise da je Tisak Medija autorised resseler kada vec godinu dana ne prodaju Appleove proizvode?

Media centar, skolska knjiga... ja ne znam vise u gradu Zagrebu di kupiti Appleove proizvode osim istyle-a i Storea... Lol

Tisak medija u opatiji i dalje prodaje apple proizvode. Fascinantni mi je da je lakse nac kupiti maca u opatiji nego u rijeci. Hahahah

A ionako je istyle jedini na nivo nekakvpg resellera. Po meni najbolji zastupnik u hrvatskoj
28.12.2015 | 09:57
Nedavno sam bio u iStyle u Areni, kupit maskicu za novi iPhone i stvarno su bili iznenađujuće pristupačni i otvorili maskice iz pakiranja da ih isprobam. Barem neke koje su smjeli. Čak je došao jedan gospodin pa ga zanimala Apple kožna ali tu nisu smjeli otvarati pa je trgovac kutiju nekako uspio da ju ne otvori stisnut da se vidi unutra. Jer su dvije slične boje, da kupca vidi je li to što on traži.
28.12.2015 | 10:28
Ja samo znam da je iStyle svoju nesposobnost s dobavljačem maski Ozaki vješto prenjeo na mene jer nije prihvatio reklamaciju maske koja je popucala nakon pola godine, a koja je plaćena preko 300kuna s jednogodišnjim jamstvom. Kad kupujete u iStyle predlažem da ne kupujte nikako ili kupujte pametno. Tamo su se u stanju kompromitirat za 300-njak kuna, a šta se tek može očekivati kod vrijednijih stvari? Bolje da neznam! Šabanluk koji glumi finoću.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 15 sati
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, eustacebagge, rkoren5, robee, tino1, Anonimci (343)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO