gomilanje fileova kod smeća
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

gomilanje fileova kod smeća

01.11.2004 | 13:39
Od nedavno primjetio sam da kad Save-am fileove na Desktop, popunivši krajnju desnu "kolonu" monitora, sve daljnje fileove sprema preko najdoljnje ikone, gomilajući na tom mjestu pravu hrpu! Nekad mi je to automatski prešlo u iduću "kolonu" grida, u lijevo!
Da nije razlog što sam isključio kineska pisma

Sluti li netko pravi razlog?

Hvala unaprijed.
08.11.2004 | 10:55
Nitko mi ne odgovara?!
"Nemate pojima"? "Nema u literaturi"? "Prvi put čujem"? Nisam dobro objasnio?

Baš nitko ni slova?
Probal sam s Keep Arranged, onda normalno "glista" napreduje u lijevo, no kad maknem tu opciju, bilo zakvačeno Snap to Grid ili otkvačeno, "zašteka na dnu i gomila file-ove i one
Nije strašno, ali vječno dječje pitanje zašto...

???
08.11.2004 | 11:41
"Prvi put čujem"
08.11.2004 | 12:56
Ne trpaj fileova na Desktop, to je passé. Ako si vec neuredan kao ja i sve trpas na Desktop, pokrij ga finder prozorom da ga ne vidis.
  • danijel
  • Posjetitelj
08.11.2004 | 14:47
Ili, da se nadovežem na Ribu, nemoj spremati fajlove, kaj će ti? Ionako samo stoje bezveze i gomilaju se kojekuda... Napravi što trebaš, isprintaj i bok... nemoj sejvati...
08.11.2004 | 15:02
Najbolje ih je enkodirati u ASCII, pa mail<>SMS gatewayem poslati na mobitel koji drzis ugasen. Tako ih fino imas u potprostoru i kad ti zatrebaju ukljucis mobitel.
08.11.2004 | 15:54
Ale, to sam i ja vidio kod sebe na poslu - 10.3 mislim, mozda 10.3.x bug.

Ali ozbiljno!
09.11.2004 | 09:57
Ma to čkide, odmah zaboravim sve bagove!

Pa zbilja koji put pomislim da i vas taj Mac ko imela siše u psisi, pa se više nitko nema duha, bar ne za života! No moram priznati da sam samo čekal Ribu, znal sam da bu mi nekaj destruktivno ponudil, ali i pomogel, to je taj stil, I like it! Zvonimir je čisti kreativac,
za ama šta mu mašta inače služila!
Inače na Desktopu ne držim ništa!! Vrlo sam in! (Hoću reć sve mi je in!) Ni hardove ni ništa, tamno siva podloga čistog ništavila poremećena je lijevo dole ikonom foldera s internetmonitor karikature političara koji urla, a folder se zove Desktop Library POD TEPIHOM! Tu je svo smeće o kojem govori Riba, 2B Sorted!

Ovu gomilajuću anomaliju sam primjetil kad si nekaj fotkam (Shift Command 3ili 4) da bi si pohranil u private docz (instalacija-da znam kaj me čeka ako moram ponovo ili nekakva štampa, koju si isprintam pa čitam u nekom drugom, proznom, ambijentu!

Pretpostavljam da je bug, 10.3.4, hvala! Tj nadam se! Ali ozbiljno!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 10 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO