Karma na forumu!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Karma na forumu!

17.01.2012 | 00:35
Sad sam se pravo nanervirao zbog toga sto pojedini clanovi dijele minuse , samo zato sto se necije misljenje ne slaze s njihovim. Ok je dijeliti negativnu karmu nekom ko je postavio pitanje na forumu pa i ja, ali u raspravama da se dijele negativne karme , to je stvarno za mene podmuklo.Ako je rasprava, onda svako ima pravo na svoje misljenje. Ja sam do sad trebao hiljadu negativnih karmi podijeliti, ali nisam toliko zloban.Ovdje je ko u vrijeme komunizma. Nista protiv Tite, s tim da je ovdje u pitanju njihovo velicanstvo Apple. Dajte ljudi, kulirajte malo. Tu smo da pomazemo jedni drugim ia da razmjenjujemo misljenja.A ne da kaznjavamo jedni druge.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 00:39
Molim te, nemoj mi reci da ti je to briga
Evo od mene si dobio + karmu!

Sta se sa time zamaras pobogu!
Tema zaključana.
17.01.2012 | 00:42
Ako te to veseli u životu, + i od mene
Tema zaključana.
17.01.2012 | 00:45
ma nije rijec u karmi.ebo karmu, ali da ima mogucnost mozda bi mi samar spucao. ovdje karma u zivotu samar ili saka. tako ja to shvacam
Tema zaključana.
17.01.2012 | 00:49
@scarface32 , dobro jutro i dobrodošao u stvarni svjet.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 00:53
Nemoj da obracas paznju na to,ja u jednom danu dobijem po 10+ a sutra se nikako ne logujem i vidim da su mi dali bar - 12.Jer ocito su bili neki na forumu koji me nesto ne zarezuju .Kako si i rekao tu smo da razmjenjujemo misljenja i pomazemo jedni drugima.Meni je dovoljno kada uspijem nekome pomoci da sredi problem.Karma ili ne nije ni vazna.Samo lagano i Ti si sibicar sta ti je
Tema zaključana.
17.01.2012 | 02:27
Iskreno, ja to uopće ni ne gledam. Mislim da je nekad prije nije ni bilo.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 07:25
Ja sad razmisljam otvoriti 10 racuna na Jabucnjaku i svaki dan si dodjeljivati karme.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 07:38
Dovoljno je da se neko ne slaze s tvojim misljenjem i odmah karma ide dole. Sto uopce ne govori nista o tebi, nego mozda o drugim ljudima

Meni to stvarno nista ne znaci, mada je lijepo vidjeti da si pozitivan, jer to automatski znaci da imas istomisljenika ovdje

Zabac, ja otvorim isto 10, pa ja klikam tebi a ti meni, da nas ne provale?
Tema zaključana.
17.01.2012 | 09:36
ma Karma kao karma i nije bitna. Nego, kao sto sam vec rekao da bi me sutra stocom spucao da sam mu blize. samo zbog toga sto imam drugacije misljenje.A karmu sam gledao na pocetku, kad sam se tek registrovao i i tek poceo koristiti apple.naravno da cu pazljivije citati postove od nekog ko ima puno karme jer je logicno da taj i nesto zna o apple-u(konkretno mac os-u). nije je djaba dobio, tako sam ja barem na to gledao.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 10:34
Svi ste mi dužni po klik.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 11:08
scarface, ne zamaraj se....karma je tu više kao razbibriga nego kao nešto što treba ozbiljno shvaćati. Već je bilo par rekacije uznemirenih ljudi pa sam razmišljao da to potpuno uklonimo ali eto, ostalo je jer nije bilo problema češće.
Mislim da pretjeruješ kada negativnu karmu uspoređuješ sa šamarom, raspravljamo uglavnom kulturno, a stav ostalih najbolje vidiš i u porukama ovdje.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 11:23
ma oni koji imaju kesu (i obraz)za opaliti samar, napast ce te verbalno, otvoreno. kakvi minusi!
Tema zaključana.
17.01.2012 | 11:27
kinsif kaže:
ma oni koji imaju kesu (i obraz)za opaliti samar, napast ce te verbalno, otvoreno. kakvi minusi!

A možemo organizirat i boksačke večeri u Peek&Pokeu.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 12:25
grof kaže:
A možemo organizirat i boksačke večeri u Peek&Pokeu.

Rijetki znaju da je to već bilo organizirano! Prala se i krv s laminata. Sve dobrovoljno naravno.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 12:29
Robot vs. Robot nadam se!
Tema zaključana.
17.01.2012 | 12:38
Riba kaže:
Rijetki znaju da je to već bilo organizirano! Prala se i krv s laminata. Sve dobrovoljno naravno.

Omg. Daj mi samo reci kojom forumskom temom je priča započela.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 13:04
Postoji život i van foruma.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 13:24
Šta da?

Btw, daj molim te baci oko na onaj RAM kojeg sam iskopao i reci mi što misliš.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 13:49
Nemam mišljenje, nema pojma o tome. To su previše tehničke stvari za Mac korisnika.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 13:51
Moram još primjetiti da barem na avataru strahovito podsjećaš da džepnog križanca između Jasmina Stavrosa i Massima Savića. Bez loših namjera!
Tema zaključana.
17.01.2012 | 14:10
Riba kaže:
Nemam mišljenje, nema pojma o tome. To su previše tehničke stvari za Mac korisnika.

Makes sense. Jedva čekam tvoju sljedeću stručnu prezentaciju.

Moram još primjetiti da barem na avataru strahovito podsjećaš da džepnog križanca između Jasmina Stavrosa i Massima Savića. Bez loših namjera!

Pitam se samo s kime bi me tek usporedio da imaš loše namjere.
Je, i ja tebe volim.

(i kliknuo sam ti karmu u minus, usahnuo dabogda)
Tema zaključana.
17.01.2012 | 15:51
Moram priznat da sam i ja primjetio taj sustav karme posto sam frisko registriran. Ono, gledas tko ima pozitivnu, a tko negativnu, cisto kao orijentir ciji savjet ( pogotovo tehnicki ) ima vecu tezinu. Al eto, kazu ljudi da se to bas ne gleda ovdje.

Mozda bi nekakav "hvala gumb" bio malo sretnije rijesenje. Ako smatras da ti je netko pomogao, ili napisao koristan post, stisnes mu hvala. Pa imas neku statistiku, ono broj postova i pohvaljen XY puta.

S ovom karmom mi se cini da ljudi lupaju minuse kako stignu, tj. cim tvoje misljenje nije jednako njihovom (a ne koristis vrijedjanje i vulgarne izraze).
Tema zaključana.
17.01.2012 | 16:36
civicar, vrlo vjerojatno si u pravu, ta bi vrijednost trebala imati značenje koje si opisao. Promjenom terminologije bi vrlo vjerojatno dobili željeni efekt - ili jednostavno ukloniti opciju "minus".
Tema zaključana.
17.01.2012 | 16:38
civicar kaže:
Ono, gledas tko ima pozitivnu, a tko negativnu, cisto kao orijentir ciji savjet ( pogotovo tehnicki ) ima vecu tezinu.

Je, i onda ti Riba sa zilijun karma-bodova (i ponosni autor najkastrofalnijeg predavanja o pomoći korisnicima koje je ikad održano u povijesti čovječanstva) da savjet da pitaš nekog drugog.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 16:43
Riba kaže:
civicar, vrlo vjerojatno si u pravu, ta bi vrijednost trebala imati značenje koje si opisao. Promjenom terminologije bi vrlo vjerojatno dobili željeni efekt - ili jednostavno ukloniti opciju "minus".

Da, uklanjanje minusa bi mozda bilo najelegantnije rijesenje, bez puno filozofije. Minus onako - djeluje negativno.

@Grof -
Tema zaključana.
17.01.2012 | 17:27
Uz rizik da zaradim minus meni je taj sustav karmi malo bezveze jer, evo, ja koja sam tek od nedavno Apple user i pojma nemam o ničemu, klikćem po forumu raznorazne teme koje me potencijalno interesiraju. Pročitam, skužim više-manje, zatvorim i idem dalje. Uopće mi ne sine da dodijelim karmu ljudima koji su pomogli a često zna biti po nekoliko njih sa više postova. Pretpostavljam da većina nas slično radi pa ako karma služi za iskazivanje nečije korisnosti na forumu, bojim se da to baš ne prikazuje zorno.
Također, ako se zbilja negativni bodovi dodijeljuju kada netko nešto pita onda se moram zapitati (odmah minus) kakav je ovo forum ako se ništa ne smije pitati? Valjda smo tu da podijelimo iskustva i pomognemo jedni drugima.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 17:32
O bože...pa ta "karma" nema utjecaja ni na što, niti će itko imati bilo kakve posljedice ako ima tu vrijednost i minus milion. Otkud i to da se "ništa ne smije pitati"? Zar netko dijeli minuse za pitanja? Shvatite to kao razbibrigu.
Tema zaključana.
17.01.2012 | 17:39
Najbolje je da pitas odbor da li da maknete minus ili ne?
Jeste, malo zbunjuje taj minus ali nista toliko strasno, ma da bi bilo ljepse da ih nema. Samo plus bi bilo idealno i mislim da bi se ljudi vise opustali u pisanju svoga misljenja, ovako strahuju da nece dobit recku!
Tema zaključana.
17.01.2012 | 18:47
previse slova trosimo ni na sto!
nema sanse da ce ti itko dati minus radi pitanja! a jos manje bi te to trebalo brinuti!

meni je fora to sa karmom, ali mozda bi trebao biti neki sticky sa uputama kako su administratori zamislili da stvar funkcionira!.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 37 minuta
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO