PM : Checking....
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PM : Checking....

11.03.2007 | 16:00
Što je ovo, molim: PM : Checking.... ( bijeli text na oranž transparenciji) ?!!?
Prilozi:
11.03.2007 | 17:49
Fulao si temu.

to ti znaci da PeroMehić čekira i prati svaki tvoj korak!

ok, dosta sale, ja mislim da je private message: cheking... hehe
11.03.2007 | 23:51
Ima li netko suvisli odgovor, u ovaj prije nemem povjerenja.
Bdw, mislio sam da je poruka nekog hardware konflikta, pa neznam baš da sam fulao temu. Natpis za privatnu poruku prije bi bio \"PP : provjeri\", ako je riječ o Jabučnjaku.
12.03.2007 | 01:00
FOLIO je napisao:
Ima li netko suvisli odgovor, u ovaj prije nemem povjerenja.
Bdw, mislio sam da je poruka nekog hardware konflikta, pa neznam baš da sam fulao temu. Natpis za privatnu poruku prije bi bio \"PP : provjeri\", ako je riječ o Jabučnjaku.

nemas povjerenja u moj odg? uuuu
ta se poruka javlja samo na jabucnjaku i nema nikakve veze sa tvojim harverom, haha.
malo mi je smijesno, nemoj se ljutit.

pise se btw a ne bdw
12.03.2007 | 02:56
Ma, ne ljutim se, ali me nervira da su ti važniji moji tipfeleri, nego izravni odgovor!
A i smješan mi je tvoj posjednički stav... ha, ha, ha!
Možeš li sići do Zemlje i jednostavno odgovoriti jednom smrtniku?
12.03.2007 | 03:22
FOLIO je napisao:
Ma, ne ljutim se, ali me nervira da su ti važniji moji tipfeleri, nego izravni odgovor!
A i smješan mi je tvoj posjednički stav... ha, ha, ha!
Možeš li sići do Zemlje i jednostavno odgovoriti jednom smrtniku?

to ne znaci nista. nemoj se obazirati na to i gotovo. cijeli site je bugovit i ne radi kako treba tako da sa time ne moras zamarat i nece ti se nista desiti sa kompom
12.03.2007 | 03:59
FOLIO je napisao:
Što je ovo, molim: PM : Checking.... ( bijeli text na oranž transparenciji) ?!!?

Pretpostavljam da ti to nakon zadnjeg updatea Tigera, checkira network time.
12.03.2007 | 04:54
PRIVATE MESSAGE CHECKING !!!!!!!!!!!!!

i jesam li rekao

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.03.2007 | 05:43
Jabučnjak provjerava ima li privatnih poruka za tebe. Ne bi trebalo ostati vidljivo, ali kao i puno stvari u životu ne radi onako kako očekuješ.
12.03.2007 | 06:47
to sam mu ja odmah rekao, no jebga, valjda je trazio da mu netko ozbiljan kao Riba to veli
12.03.2007 | 07:40
Breed je napisao:
PRIVATE MESSAGE CHECKING !!!!!!!!!!!!!
i jesam li rekao

12.03.2007 | 10:27
dadopg je napisao:
to sam mu ja odmah rekao, no jebga, valjda je trazio da mu netko ozbiljan kao Riba to veli

Pih, nisam ja ozbiljan, samo imam autoritet!
12.03.2007 | 15:18
Tako je !!!!!!!!!!!!!!!!
12.03.2007 | 16:12
FOLIO je napisao:
Tako je !!!!!!!!!!!!!!!!

drugi put slucaj kada ti netko kaze a ne praviti se blesav.

@riba: faca je faca
12.03.2007 | 17:47
Razumem, druže razvodniče, neće se ponoviti !!!!
Ne veli se slucaj, nego slušaj!
Ej, Riba, faca je stvarno faca.
13.03.2007 | 16:52
Mislim da to ipak znači prošeći malo, kapiraš
13.03.2007 | 19:03
Evo, kad ste se vec toliko uznemirili, popravio sam.
14.03.2007 | 00:36
dadopg je napisao:

ta se poruka javlja samo na jabucnjaku

Jesi li siguran u to?
14.03.2007 | 00:40
Frankie je napisao:
dadopg je napisao:

ta se poruka javlja samo na jabucnjaku

Jesi li siguran u to?

nisam jer mi se to pojavilo i na TVu i mobitelu,, sad mi nije nista jasno
27.05.2007 | 11:14
K v ra gu!

Stalno internal error
27.05.2007 | 11:16
Evo ga na!

A u software forumu deset puta pokušavam poslati poruku i stalno mi javi internal error, a kad napišem nešto bezveze ond prihvati!

Igor
27.05.2007 | 11:19
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
27.05.2007 | 11:21
XCode folder nalazi se na sistemskom dvd-u koji dolazi uz svaki Mac.
27.05.2007 | 11:23
Unutra novi projekt
27.05.2007 | 11:23
Command line utility pa C++ Tool
27.05.2007 | 11:24
i onda copy-paste svoj source u main.cpp.

To je sve!

Igor
27.05.2007 | 11:25
Ovo je blesavo - gornju poruku nije dao u komadu, tj kao da ako ima u tekstu nešto što ne voli onda error. Bolesno!

main.cpp
27.05.2007 | 11:26
Otkrio sam - ne mogu poslati poruku u kojoj je napisano zajedno \"main\"
pa točka pa
\"c\"
\"p\"
\"p\"

sve to zajedno i onda odmah iza \"i to je sve.\"
27.05.2007 | 11:26
Otkrio sam koje riječi su ga mučile i poslao sam poruku uspješno tamo gdje sam trebao - molio bih admine da izbrišu ovo moje debuggiranje raspoloženja joomle.

Igor
28.05.2007 | 03:10
Zanimljivo! Hvala na troubleshootanju, neka stoji ovdje kao reference...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 20 sati
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO