Mogu li vidit bezicnu kameru na iPod-u ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mogu li vidit bezicnu kameru na iPod-u ?

08.05.2010 | 22:46
Imam na garaži bežičnu kameru koja gleda na ulazna vrata, sve uredno radi na njenom adapteru koji se ukljuci u tv...
Pošto kamera emitira na 2.4 GHz zanima me imam li mogucnost nekom aplikacijom uhvatit sliku na iPod-u.
08.05.2010 | 22:53
Pretpostavljam da govoris o touchu Na 2.4 GHz radi puno toga, Bluetooth, WiFi, procesori novih 13" MBP-a, tako da je tesko reci da li moze raditi, ali sigurno je da ako iPod nije jailbreakan ne moze. Ako ti kamera ometa bluetooth prijenos ili nesto takvo onda mozda i moze raditi
08.05.2010 | 23:22
Vec kada pricate o bezicnim kamerama. Zanima me na koji nacin to funkcionira? Prijenos signala je bezicni, ali kamera treba i dalje imati kabel za napajanje ili ne? Dali ima kakvih kamera sa baterijom i solarnim nacinom punjenja ?
09.05.2010 | 00:03
Da, iPod touch 1g, 16gb, jb.bluetooth me ne zanima vec samo wireles prenos signala na touch.
09.05.2010 | 00:08
Ako je 1G onda 100% nece radit WiFi radi na frekvencijama izmedu 2.4 GHz i 5 GHz, i tesko je napraviti nesto da bi se na to spojilo... Koju aplijkaciju koristis na desktopu da bis to gledao? I imas li mozda neki poseban hardware da bis to gledao?
09.05.2010 | 00:08
filip@,
U mom slucaju kamera radi na 12 volti, ima mali adapter koji se ukljuci u struju. Naravno da mozes upotrebiti druge izvore energije, struja je 200-tinjak mAh. I baca kvalitetan signal 30-ak metara kroz razne zidove kuce.
09.05.2010 | 00:21
ipetri68 je napisao:
Ako je 1G onda 100% nece radit WiFi radi na frekvencijama izmedu 2.4 GHz i 5 GHz, i tesko je napraviti nesto da bi se na to spojilo... Koju aplijkaciju koristis na desktopu da bis to gledao? I imas li mozda neki poseban hardware da bis to gledao?

Glede frekvencija tu je sve ok samo sto ipod nema tuner da bi obradio taj tv signal.
Gledam na lcd tv-u koji ima dva tunera pa si podjelim ekran na dva djela i tako vidim u isto vrijeme tv i kameru:) ili na racunalu koji ima video input.
Inace, uz kameru dolazi i resiver, mala kutijica reda velicine pola kutije cigareta, koja ide u scart na tv-u...
Kad bolje razmislim, cini se da ovo ipak nece ici:) ipod nema tuner da bi obradio taj video signal.
09.05.2010 | 02:09
Ovo sa iPadom bi možda funkcioniralo samo sa IP kamerama koje streemaju "nekakav" video na web server, pa bi se eventualno moglo gledati u safariju ili operi, možda nekakav AirVideo ili sličan SW, ... ili na JB iPadu sa nekakvim video playerom tipa VLC (ako toga uopće ima)....
09.05.2010 | 13:58
To moze ali sam mislio na ovaj nacin. Zapravo, nasao sam neka rjesenja kojim se minijaturni prijemnik spoji sa ipodom preko kabla ali to ponovo nije ono sto sam htio.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 19 minuta
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO