Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

31.12.2011 | 18:45
saint kaže:
koliko ti je tezak ipsw. treba biti 790,65mb. Probaj skinuti sa nekog drugog izvora mozda je ostecen file ili skini sa ipswdownloader aplikacijom

ibrain.com.ua/en/soft-2/ipswdownloader/

Skinuo sam ga ponovo preko ipswdownloader-a i opet ima 829,1MB ali je prosao check u Pwnage... thnx.

Odradio sam sve, ali se bojim da je nesto poslo krivo na zadnjem koraku... Otisao sam u iTunes restorati ga, ali me iTunes nije pitao koji image vec je samo krenuo u restore svojevoljno.
31.12.2011 | 19:03
cavalino kaže:
na uređaju imam BB 03.10.01 i koliko sam ja upoznat to nije BB koji se može unlockati. Pa Vas pitam je li ovo ispravn korak - da slobodno dignem na 5.01 preko Tunesa bez da sačuvam BB jer ionako nemam BB koji se može unlockati pa onda opalim RedSn0w 0.9.10b3? Hvala dobri ljudi i sretna Nova iGodina.

sacuvaj baseband nikad neznaš, mozes unlockat sa gevey simom taj baseband
ako oces sacuvat koristi snowbreeze za napravit costum firmw
31.12.2011 | 20:07
NenadX kaže:
saint kaže:
koliko ti je tezak ipsw. treba biti 790,65mb. Probaj skinuti sa nekog drugog izvora mozda je ostecen file ili skini sa ipswdownloader aplikacijom

ibrain.com.ua/en/soft-2/ipswdownloader/

Skinuo sam ga ponovo preko ipswdownloader-a i opet ima 829,1MB ali je prosao check u Pwnage... thnx.

Odradio sam sve, ali se bojim da je nesto poslo krivo na zadnjem koraku... Otisao sam u iTunes restorati ga, ali me iTunes nije pitao koji image vec je samo krenuo u restore svojevoljno.

Moras ici na shift+restore ili MAC alt+ restore
31.12.2011 | 20:17
saint kaže:

Nnn-da, updejtao sam prije zenin iPhone pa je 5.0.1 vec bio u iTunesu.
Idem ponovo, ako nebude problema sa basebandom sad.
02.01.2012 | 17:37
Problem, otkad sam peglao sa 5.0.1 costum ne radi mi Wi-fi sync, sve sam pokušao? Šta reći?
02.01.2012 | 18:42
NenadX kaže:
saint kaže:

Nnn-da, updejtao sam prije zenin iPhone pa je 5.0.1 vec bio u iTunesu.
Idem ponovo, ako nebude problema sa basebandom sad.

Ok,ali koliko sam skontao tebi treba custom zbog BB,ako je tako onda moras ici na shift+restore i izabrati custom FW koji si napravio u suprotnom dizes BB jer radis restore za oficijelnim FW
02.01.2012 | 18:43
tino1 kaže:
Problem, otkad sam peglao sa 5.0.1 costum ne radi mi Wi-fi sync, sve sam pokušao? Šta reći?

Prvi put ga moras skopcati kablom pa onda izabrati wifi sync u suprotnom nece raditi
02.01.2012 | 20:09
napravi sam to i neće svejedno?
03.01.2012 | 19:58
E imam i ja pitanjce jedno
Jel se jailbrakeom gubi garancija na uređaj? Ne znam, ako mi se dobro čini jednom sam prije negdi čuo da da hmm
03.01.2012 | 20:28
pa i ne bas, jedino ako im ne odneses jailbreakan mob na servis.. uvjek ako imas nekih problema i ako ti je jailbreakan fon samo ga restoraš na tvornicke postavke i odneses na servis..
03.01.2012 | 20:49
Aha, to je to, taj dio sam zab
03.01.2012 | 23:37
Slijedeći tjedan i za A5 procesore (iPhone 4s, iPad2), cydiahelp.com/jailbreak-iphone-4s-ipad-2...ed-coming-next-week/
04.01.2012 | 13:57
Imam problem. Napravio sam restore na 5.0.1 i napravio jailbrake. Sve se odradi kako treba i krene mi onaj početni set up. Izaberem jezik, državu bla bla... i sad hoću napraviti backup sa iclouda, izaberem tu opciju i odaberem backup i onda stoji cijelo vrijeme na Restoring Settings... Time Remaining: Estimating...

Probao sam bez backupa, znači set up as new iPhone i to je prošlo bez problema. Jel mogu nekako beckupirati kontakte, poruke, kalendari itd... Zapravo mi je bitno sve osim muzike. Čak i slike nisu toliko bitne.

Kontakte znam da mogu jer ih imam sve u address booku.
04.01.2012 | 16:21
koliko si ga dugo ostavio da restorea backup?
06.01.2012 | 00:06
Jel ima ko iskusvo s 3GSom? Pretpostavljam da mi je sad najbolji i krajnji čas za update na 5.01?
06.01.2012 | 00:21
Skoro da sve radi OK, samo obrati paznju ako ti treba unlock dok budes dizao iOS da sacuvas BB
06.01.2012 | 13:33
Christian kaže:
Jel ima ko iskusvo s 3GSom? Pretpostavljam da mi je sad najbolji i krajnji čas za update na 5.01?

Baš sam jucer stavio 5.0.1 na 3gs i iznenadio sam se kako dobro radi.
06.01.2012 | 14:57
Ujutro sam jailbreakao iPhone 4 (5.0.1) sa redsn0w 0.9.10b3, sve prošlo bez problema i bilo gotovo kroz par minuta...bio sam dosta skeptičan glede toga, dvoumio se 2 tjedna ali sad na kraju sam skroz zadovoljan...kao što su već neki rekli, treba samo obratiti pažnju da ima tweakova koji nisu kompatibilni sa iOS5 te treba voditi računa da nekompatibilni tweakovi mogu srušiti iPhone...
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 26 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO