Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

31.12.2011 | 18:45
saint kaže:
koliko ti je tezak ipsw. treba biti 790,65mb. Probaj skinuti sa nekog drugog izvora mozda je ostecen file ili skini sa ipswdownloader aplikacijom

ibrain.com.ua/en/soft-2/ipswdownloader/

Skinuo sam ga ponovo preko ipswdownloader-a i opet ima 829,1MB ali je prosao check u Pwnage... thnx.

Odradio sam sve, ali se bojim da je nesto poslo krivo na zadnjem koraku... Otisao sam u iTunes restorati ga, ali me iTunes nije pitao koji image vec je samo krenuo u restore svojevoljno.
31.12.2011 | 19:03
cavalino kaže:
na uređaju imam BB 03.10.01 i koliko sam ja upoznat to nije BB koji se može unlockati. Pa Vas pitam je li ovo ispravn korak - da slobodno dignem na 5.01 preko Tunesa bez da sačuvam BB jer ionako nemam BB koji se može unlockati pa onda opalim RedSn0w 0.9.10b3? Hvala dobri ljudi i sretna Nova iGodina.

sacuvaj baseband nikad neznaš, mozes unlockat sa gevey simom taj baseband
ako oces sacuvat koristi snowbreeze za napravit costum firmw
31.12.2011 | 20:07
NenadX kaže:
saint kaže:
koliko ti je tezak ipsw. treba biti 790,65mb. Probaj skinuti sa nekog drugog izvora mozda je ostecen file ili skini sa ipswdownloader aplikacijom

ibrain.com.ua/en/soft-2/ipswdownloader/

Skinuo sam ga ponovo preko ipswdownloader-a i opet ima 829,1MB ali je prosao check u Pwnage... thnx.

Odradio sam sve, ali se bojim da je nesto poslo krivo na zadnjem koraku... Otisao sam u iTunes restorati ga, ali me iTunes nije pitao koji image vec je samo krenuo u restore svojevoljno.

Moras ici na shift+restore ili MAC alt+ restore
31.12.2011 | 20:17
saint kaže:

Nnn-da, updejtao sam prije zenin iPhone pa je 5.0.1 vec bio u iTunesu.
Idem ponovo, ako nebude problema sa basebandom sad.
02.01.2012 | 17:37
Problem, otkad sam peglao sa 5.0.1 costum ne radi mi Wi-fi sync, sve sam pokušao? Šta reći?
02.01.2012 | 18:42
NenadX kaže:
saint kaže:

Nnn-da, updejtao sam prije zenin iPhone pa je 5.0.1 vec bio u iTunesu.
Idem ponovo, ako nebude problema sa basebandom sad.

Ok,ali koliko sam skontao tebi treba custom zbog BB,ako je tako onda moras ici na shift+restore i izabrati custom FW koji si napravio u suprotnom dizes BB jer radis restore za oficijelnim FW
02.01.2012 | 18:43
tino1 kaže:
Problem, otkad sam peglao sa 5.0.1 costum ne radi mi Wi-fi sync, sve sam pokušao? Šta reći?

Prvi put ga moras skopcati kablom pa onda izabrati wifi sync u suprotnom nece raditi
02.01.2012 | 20:09
napravi sam to i neće svejedno?
03.01.2012 | 19:58
E imam i ja pitanjce jedno
Jel se jailbrakeom gubi garancija na uređaj? Ne znam, ako mi se dobro čini jednom sam prije negdi čuo da da hmm
03.01.2012 | 20:28
pa i ne bas, jedino ako im ne odneses jailbreakan mob na servis.. uvjek ako imas nekih problema i ako ti je jailbreakan fon samo ga restoraš na tvornicke postavke i odneses na servis..
03.01.2012 | 20:49
Aha, to je to, taj dio sam zab
03.01.2012 | 23:37
Slijedeći tjedan i za A5 procesore (iPhone 4s, iPad2), cydiahelp.com/jailbreak-iphone-4s-ipad-2...ed-coming-next-week/
04.01.2012 | 13:57
Imam problem. Napravio sam restore na 5.0.1 i napravio jailbrake. Sve se odradi kako treba i krene mi onaj početni set up. Izaberem jezik, državu bla bla... i sad hoću napraviti backup sa iclouda, izaberem tu opciju i odaberem backup i onda stoji cijelo vrijeme na Restoring Settings... Time Remaining: Estimating...

Probao sam bez backupa, znači set up as new iPhone i to je prošlo bez problema. Jel mogu nekako beckupirati kontakte, poruke, kalendari itd... Zapravo mi je bitno sve osim muzike. Čak i slike nisu toliko bitne.

Kontakte znam da mogu jer ih imam sve u address booku.
04.01.2012 | 16:21
koliko si ga dugo ostavio da restorea backup?
06.01.2012 | 00:06
Jel ima ko iskusvo s 3GSom? Pretpostavljam da mi je sad najbolji i krajnji čas za update na 5.01?
06.01.2012 | 00:21
Skoro da sve radi OK, samo obrati paznju ako ti treba unlock dok budes dizao iOS da sacuvas BB
06.01.2012 | 13:33
Christian kaže:
Jel ima ko iskusvo s 3GSom? Pretpostavljam da mi je sad najbolji i krajnji čas za update na 5.01?

Baš sam jucer stavio 5.0.1 na 3gs i iznenadio sam se kako dobro radi.
06.01.2012 | 14:57
Ujutro sam jailbreakao iPhone 4 (5.0.1) sa redsn0w 0.9.10b3, sve prošlo bez problema i bilo gotovo kroz par minuta...bio sam dosta skeptičan glede toga, dvoumio se 2 tjedna ali sad na kraju sam skroz zadovoljan...kao što su već neki rekli, treba samo obratiti pažnju da ima tweakova koji nisu kompatibilni sa iOS5 te treba voditi računa da nekompatibilni tweakovi mogu srušiti iPhone...
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 40 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa