Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

27.12.2011 | 13:11
http://blog.iphone-dev.org/post/14857834236/untethered-holidays
screen_capture-3d4dc979a3b87797b297a346ace55deb.png
27.12.2011 | 13:24
Za one koji imaju tethered samo u cydia neka potraze corona 5.0.1 untether i imaju untethered

redsn0w mac : sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/...tredirects=0&d=1

redsn0w win : sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/...tredirects=0&d=1
27.12.2011 | 13:24
Ajd javite kak se ponasa na cetvorkama najvise po pitanju baterije.
27.12.2011 | 13:30
Odlicno, samo jos uvijek za iPad 2 i iPhone 4S nista
27.12.2011 | 13:59
neradi to kako treba ja ga evo vračam na staro tj. tethered
27.12.2011 | 14:01
Napisi nam u cemu je problem,ja sam uradio i do sada se cini ok.
27.12.2011 | 14:09
trazi mrezu i trazi da se spoim na itunes i na tome stoji dok itunes ne izbaci neku poruku da nesta ne stima nisam zapamtio šta mozda zato sta sam ja sa snowbreze radio tethered
27.12.2011 | 14:27
ja sam napravio prvo preko 5.0.1, pola toga nije radilo, i onda sam napravio fresh restore, sad isto ne radi i stalno traži mrežu.
27.12.2011 | 14:30
Ne znam kako ali ja sam preko redsn0w uradio JB i sve radi osim iBooks.Mada je rano za bilo kakve komentare.Kada sam tek uradio JB ikona safari je bila bijela nakon restarta je ok.
27.12.2011 | 14:31
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
27.12.2011 | 14:32
iBooks???
27.12.2011 | 14:38
ne znam ja to nemam, ali ibooks je po običaju teško sandboxan tako da će još neki patch dodatni izić...
27.12.2011 | 15:11
ljudi mi moze neko rec koje programe trebam skinut da napravim untether i kako da ga napravim?
27.12.2011 | 15:15
ILoxD kaže:
ljudi mi moze neko rec koje programe trebam skinut da napravim untether i kako da ga napravim?

Evo linka sa detaljnim opisom procedure i linkovima za potreban softver, samo odaber iuredjaj koji imas i verziju OSa ( MAC ili PC ) iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=2
27.12.2011 | 15:22
@ILoxD
Druze mislim da si na ovom forumu sreo susretljivosti kao ni na jednom drugom,ali stvarno bi mogao malo poceti citati i koristiti opciju search. Korisnici koji se 10x vise razumiju u iPhone prvo koriste search pa nakon toga pitaju. Prvo moras shvatiti da ne moze sve od jednom izgledati kako si zamislio, vec da se mora dosta citati i pokusavati razne stvari pa i uciti na svojim greskama. Drugo svjestan sam da si odusevljen svojom novom igrackom ali polako nije iPhone sve u zivotu. Trece nemoj biti brzolpet sacekaj iskustva drugih korisnka,uci i na tudjim greskama.Ja sam ti preporucio prije 2 dana da ne radis JB a sada ces vjerovatno raditi ponovo restore.Evo da ti i odgovorim za teme,da si samo malo pogledao kako je izgledao meni na Npr. 4.2.1 i uporedio sa 5.01 vidio bi da se dosta ikona razlikuje tako da vecina ne odgovara jer su pravljene za 4.2.1.Ako bas hoces da nastima neku temu mozes je napraviti sam nije tesko ima dosta TuT na google.

PS.Ovo sto sam napisao nije zlonamjerno vec drugarski savjet

Sve najbolje
27.12.2011 | 15:43
Hvala vam puno pogotovo tebi saint sto si mi uvijek sve objasnio a ovo pitanje sam sad postavio jer na youtubu jos nema nikakvih uputa a i na googlu nisam takoder uspio nista nac... al hvala svejedno
27.12.2011 | 16:12
evo ja sam samo coronu krknuo gore, sve normalno radi
27.12.2011 | 17:02
Nakon JB iPad-a nema opcije multi gesture i iBooks krashuje
27.12.2011 | 17:15
Koji BB je podržan za jb? Ne mogu nigdi pronać niš vezano za to
27.12.2011 | 17:19
BB nema veze za JB, Ako cuvas BB zbog unlocka onda prvo uradi custom FW pa onda JB sa redsn0w
27.12.2011 | 17:30
Hm,znači svj koji BB imam, mogu ga jb-at i ako imam 5.16.05? Unlock mi ionako ne treba
27.12.2011 | 17:44
Da
27.12.2011 | 19:46
Ahaaa, ja cijelo vrime mislio da bb ima veze i s tim joj joj shame on me
27.12.2011 | 19:46
jel ima još tko kakvih iskustava? Sve normalno radi ili ?!

Samo me jos zanima sto se tice cuvanja tweekova iz cydia-e jer ih ima jako puno posto sam jos uvijek na 4.3.3 , pomaze li aptBackup ili PKGBackup da ih nemoram nanovo sve ponovno instalirat?
27.12.2011 | 19:54
ja imam JB na iphonu 4 5.01 koji moram dizati preko računala ako se mob ugasi. jel ja mogu napraviti direktno ovaj untethered ili je procedura drugačija?
27.12.2011 | 19:58
skužio. preko cydia sve može.
27.12.2011 | 19:59
dovla83 kaže:
ja imam JB na iphonu 4 5.01 koji moram dizati preko računala ako se mob ugasi. jel ja mogu napraviti direktno ovaj untethered ili je procedura drugačija?

samo odeš u cydi-u i traziš: corona 5.0.1 untether i instaliraš i to je to
27.12.2011 | 20:01
napisao da sam skužio samo je trebalo sačekati da cydia loaduje nove informacije jer nije otvarana dugo. Šljaka ko podmazano
27.12.2011 | 20:16
da, sve 5
27.12.2011 | 20:20
ljudi imam problemmm.. evo instaliro sam coronu i resetiro iphone i normalno ga upalio i sad kad se upali stalno mi se nekako pozadina respringa i nemogu ga ni iskljucit ni nista.... jedino sto mi preostaje je restorat iphone.. je se vama desilo tako nesto?
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 36 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa