Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

27.12.2011 | 13:11
http://blog.iphone-dev.org/post/14857834236/untethered-holidays
screen_capture-3d4dc979a3b87797b297a346ace55deb.png
27.12.2011 | 13:24
Za one koji imaju tethered samo u cydia neka potraze corona 5.0.1 untether i imaju untethered

redsn0w mac : sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/...tredirects=0&d=1

redsn0w win : sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/...tredirects=0&d=1
27.12.2011 | 13:24
Ajd javite kak se ponasa na cetvorkama najvise po pitanju baterije.
27.12.2011 | 13:30
Odlicno, samo jos uvijek za iPad 2 i iPhone 4S nista
27.12.2011 | 13:59
neradi to kako treba ja ga evo vračam na staro tj. tethered
27.12.2011 | 14:01
Napisi nam u cemu je problem,ja sam uradio i do sada se cini ok.
27.12.2011 | 14:09
trazi mrezu i trazi da se spoim na itunes i na tome stoji dok itunes ne izbaci neku poruku da nesta ne stima nisam zapamtio šta mozda zato sta sam ja sa snowbreze radio tethered
27.12.2011 | 14:27
ja sam napravio prvo preko 5.0.1, pola toga nije radilo, i onda sam napravio fresh restore, sad isto ne radi i stalno traži mrežu.
27.12.2011 | 14:30
Ne znam kako ali ja sam preko redsn0w uradio JB i sve radi osim iBooks.Mada je rano za bilo kakve komentare.Kada sam tek uradio JB ikona safari je bila bijela nakon restarta je ok.
27.12.2011 | 14:31
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
27.12.2011 | 14:32
iBooks???
27.12.2011 | 14:38
ne znam ja to nemam, ali ibooks je po običaju teško sandboxan tako da će još neki patch dodatni izić...
27.12.2011 | 15:11
ljudi mi moze neko rec koje programe trebam skinut da napravim untether i kako da ga napravim?
27.12.2011 | 15:15
ILoxD kaže:
ljudi mi moze neko rec koje programe trebam skinut da napravim untether i kako da ga napravim?

Evo linka sa detaljnim opisom procedure i linkovima za potreban softver, samo odaber iuredjaj koji imas i verziju OSa ( MAC ili PC ) iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=2
27.12.2011 | 15:22
@ILoxD
Druze mislim da si na ovom forumu sreo susretljivosti kao ni na jednom drugom,ali stvarno bi mogao malo poceti citati i koristiti opciju search. Korisnici koji se 10x vise razumiju u iPhone prvo koriste search pa nakon toga pitaju. Prvo moras shvatiti da ne moze sve od jednom izgledati kako si zamislio, vec da se mora dosta citati i pokusavati razne stvari pa i uciti na svojim greskama. Drugo svjestan sam da si odusevljen svojom novom igrackom ali polako nije iPhone sve u zivotu. Trece nemoj biti brzolpet sacekaj iskustva drugih korisnka,uci i na tudjim greskama.Ja sam ti preporucio prije 2 dana da ne radis JB a sada ces vjerovatno raditi ponovo restore.Evo da ti i odgovorim za teme,da si samo malo pogledao kako je izgledao meni na Npr. 4.2.1 i uporedio sa 5.01 vidio bi da se dosta ikona razlikuje tako da vecina ne odgovara jer su pravljene za 4.2.1.Ako bas hoces da nastima neku temu mozes je napraviti sam nije tesko ima dosta TuT na google.

PS.Ovo sto sam napisao nije zlonamjerno vec drugarski savjet

Sve najbolje
27.12.2011 | 15:43
Hvala vam puno pogotovo tebi saint sto si mi uvijek sve objasnio a ovo pitanje sam sad postavio jer na youtubu jos nema nikakvih uputa a i na googlu nisam takoder uspio nista nac... al hvala svejedno
27.12.2011 | 16:12
evo ja sam samo coronu krknuo gore, sve normalno radi
27.12.2011 | 17:02
Nakon JB iPad-a nema opcije multi gesture i iBooks krashuje
27.12.2011 | 17:15
Koji BB je podržan za jb? Ne mogu nigdi pronać niš vezano za to
27.12.2011 | 17:19
BB nema veze za JB, Ako cuvas BB zbog unlocka onda prvo uradi custom FW pa onda JB sa redsn0w
27.12.2011 | 17:30
Hm,znači svj koji BB imam, mogu ga jb-at i ako imam 5.16.05? Unlock mi ionako ne treba
27.12.2011 | 17:44
Da
27.12.2011 | 19:46
Ahaaa, ja cijelo vrime mislio da bb ima veze i s tim joj joj shame on me
27.12.2011 | 19:46
jel ima još tko kakvih iskustava? Sve normalno radi ili ?!

Samo me jos zanima sto se tice cuvanja tweekova iz cydia-e jer ih ima jako puno posto sam jos uvijek na 4.3.3 , pomaze li aptBackup ili PKGBackup da ih nemoram nanovo sve ponovno instalirat?
27.12.2011 | 19:54
ja imam JB na iphonu 4 5.01 koji moram dizati preko računala ako se mob ugasi. jel ja mogu napraviti direktno ovaj untethered ili je procedura drugačija?
27.12.2011 | 19:58
skužio. preko cydia sve može.
27.12.2011 | 19:59
dovla83 kaže:
ja imam JB na iphonu 4 5.01 koji moram dizati preko računala ako se mob ugasi. jel ja mogu napraviti direktno ovaj untethered ili je procedura drugačija?

samo odeš u cydi-u i traziš: corona 5.0.1 untether i instaliraš i to je to
27.12.2011 | 20:01
napisao da sam skužio samo je trebalo sačekati da cydia loaduje nove informacije jer nije otvarana dugo. Šljaka ko podmazano
27.12.2011 | 20:16
da, sve 5
27.12.2011 | 20:20
ljudi imam problemmm.. evo instaliro sam coronu i resetiro iphone i normalno ga upalio i sad kad se upali stalno mi se nekako pozadina respringa i nemogu ga ni iskljucit ni nista.... jedino sto mi preostaje je restorat iphone.. je se vama desilo tako nesto?
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 6 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds