Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

27.12.2011 | 13:11
http://blog.iphone-dev.org/post/14857834236/untethered-holidays
screen_capture-3d4dc979a3b87797b297a346ace55deb.png
27.12.2011 | 13:24
Za one koji imaju tethered samo u cydia neka potraze corona 5.0.1 untether i imaju untethered

redsn0w mac : sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/...tredirects=0&d=1

redsn0w win : sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/...tredirects=0&d=1
27.12.2011 | 13:24
Ajd javite kak se ponasa na cetvorkama najvise po pitanju baterije.
27.12.2011 | 13:30
Odlicno, samo jos uvijek za iPad 2 i iPhone 4S nista
27.12.2011 | 13:59
neradi to kako treba ja ga evo vračam na staro tj. tethered
27.12.2011 | 14:01
Napisi nam u cemu je problem,ja sam uradio i do sada se cini ok.
27.12.2011 | 14:09
trazi mrezu i trazi da se spoim na itunes i na tome stoji dok itunes ne izbaci neku poruku da nesta ne stima nisam zapamtio šta mozda zato sta sam ja sa snowbreze radio tethered
27.12.2011 | 14:27
ja sam napravio prvo preko 5.0.1, pola toga nije radilo, i onda sam napravio fresh restore, sad isto ne radi i stalno traži mrežu.
27.12.2011 | 14:30
Ne znam kako ali ja sam preko redsn0w uradio JB i sve radi osim iBooks.Mada je rano za bilo kakve komentare.Kada sam tek uradio JB ikona safari je bila bijela nakon restarta je ok.
27.12.2011 | 14:31
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
27.12.2011 | 14:32
iBooks???
27.12.2011 | 14:38
ne znam ja to nemam, ali ibooks je po običaju teško sandboxan tako da će još neki patch dodatni izić...
27.12.2011 | 15:11
ljudi mi moze neko rec koje programe trebam skinut da napravim untether i kako da ga napravim?
27.12.2011 | 15:15
ILoxD kaže:
ljudi mi moze neko rec koje programe trebam skinut da napravim untether i kako da ga napravim?

Evo linka sa detaljnim opisom procedure i linkovima za potreban softver, samo odaber iuredjaj koji imas i verziju OSa ( MAC ili PC ) iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=2
27.12.2011 | 15:22
@ILoxD
Druze mislim da si na ovom forumu sreo susretljivosti kao ni na jednom drugom,ali stvarno bi mogao malo poceti citati i koristiti opciju search. Korisnici koji se 10x vise razumiju u iPhone prvo koriste search pa nakon toga pitaju. Prvo moras shvatiti da ne moze sve od jednom izgledati kako si zamislio, vec da se mora dosta citati i pokusavati razne stvari pa i uciti na svojim greskama. Drugo svjestan sam da si odusevljen svojom novom igrackom ali polako nije iPhone sve u zivotu. Trece nemoj biti brzolpet sacekaj iskustva drugih korisnka,uci i na tudjim greskama.Ja sam ti preporucio prije 2 dana da ne radis JB a sada ces vjerovatno raditi ponovo restore.Evo da ti i odgovorim za teme,da si samo malo pogledao kako je izgledao meni na Npr. 4.2.1 i uporedio sa 5.01 vidio bi da se dosta ikona razlikuje tako da vecina ne odgovara jer su pravljene za 4.2.1.Ako bas hoces da nastima neku temu mozes je napraviti sam nije tesko ima dosta TuT na google.

PS.Ovo sto sam napisao nije zlonamjerno vec drugarski savjet

Sve najbolje
27.12.2011 | 15:43
Hvala vam puno pogotovo tebi saint sto si mi uvijek sve objasnio a ovo pitanje sam sad postavio jer na youtubu jos nema nikakvih uputa a i na googlu nisam takoder uspio nista nac... al hvala svejedno
27.12.2011 | 16:12
evo ja sam samo coronu krknuo gore, sve normalno radi
27.12.2011 | 17:02
Nakon JB iPad-a nema opcije multi gesture i iBooks krashuje
27.12.2011 | 17:15
Koji BB je podržan za jb? Ne mogu nigdi pronać niš vezano za to
27.12.2011 | 17:19
BB nema veze za JB, Ako cuvas BB zbog unlocka onda prvo uradi custom FW pa onda JB sa redsn0w
27.12.2011 | 17:30
Hm,znači svj koji BB imam, mogu ga jb-at i ako imam 5.16.05? Unlock mi ionako ne treba
27.12.2011 | 17:44
Da
27.12.2011 | 19:46
Ahaaa, ja cijelo vrime mislio da bb ima veze i s tim joj joj shame on me
27.12.2011 | 19:46
jel ima još tko kakvih iskustava? Sve normalno radi ili ?!

Samo me jos zanima sto se tice cuvanja tweekova iz cydia-e jer ih ima jako puno posto sam jos uvijek na 4.3.3 , pomaze li aptBackup ili PKGBackup da ih nemoram nanovo sve ponovno instalirat?
27.12.2011 | 19:54
ja imam JB na iphonu 4 5.01 koji moram dizati preko računala ako se mob ugasi. jel ja mogu napraviti direktno ovaj untethered ili je procedura drugačija?
27.12.2011 | 19:58
skužio. preko cydia sve može.
27.12.2011 | 19:59
dovla83 kaže:
ja imam JB na iphonu 4 5.01 koji moram dizati preko računala ako se mob ugasi. jel ja mogu napraviti direktno ovaj untethered ili je procedura drugačija?

samo odeš u cydi-u i traziš: corona 5.0.1 untether i instaliraš i to je to
27.12.2011 | 20:01
napisao da sam skužio samo je trebalo sačekati da cydia loaduje nove informacije jer nije otvarana dugo. Šljaka ko podmazano
27.12.2011 | 20:16
da, sve 5
27.12.2011 | 20:20
ljudi imam problemmm.. evo instaliro sam coronu i resetiro iphone i normalno ga upalio i sad kad se upali stalno mi se nekako pozadina respringa i nemogu ga ni iskljucit ni nista.... jedino sto mi preostaje je restorat iphone.. je se vama desilo tako nesto?
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO