Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

27.12.2011 | 20:27
mora da imas neki nekompatibilan tweak s iosom 5..
nasao sam bio kako se briše te cydia addone preko rav filesystema ali sad neznam di je ta stranica > restore
27.12.2011 | 20:29
tweak je barrel i one gluposti?? eto gore sam napiso koje sve imam al nema veze sad ga restoram trenutno... moram li onda napravit tehter i onda instalirat coronu ili je lakse odmah untether?
27.12.2011 | 20:33
da tweak je barrel i te gluposti, prije nego sta inst provjeri dali je kompatibilan sa iosom 5 lakse ti je odmah untethered. isti k ko tethered samo sta je ovaj unt..
27.12.2011 | 20:35
a ocu li morat sad pazit koje tweakove skidam?? sta se nemogu skidat ko i na tetheru?
27.12.2011 | 20:42
mozes skidat, ali nije stvar u jailbreaku nego je stvar u kompatibilnosti tweakova sa tvojim os-om znaci ako tweak nije kompatibilan za 5.0 nego samo za 4.0 normalno da ce ti krešat iphone i da ce zapet na spinneru prema tome prije nego sta instaliravas pogledaj info o tweaku..
27.12.2011 | 20:46
aha... hvala ti na pomocii!!!!!!
27.12.2011 | 20:47
e da imam jos jedno pitanje.. sad kad instaliram untether, necu morat radit just boot?
27.12.2011 | 20:54
pa to je i smisao untethereda?
27.12.2011 | 20:55
ma znamm nego toliko se bojim da ne napravim neku gresku tako da sve moram pitat jer ako nesto krivo napravim opet ga moram restorat...
27.12.2011 | 21:39
Imam na 4-orki 5.0 verziju,kakva je procedura dali da napravim isto kao za 5.01 verziju ili nekako drugačije
hvala
27.12.2011 | 21:47
diži brzo na 5.0.1
27.12.2011 | 21:50
To napravim preko iTunsa ili.......
27.12.2011 | 21:55
da
27.12.2011 | 22:06
iphone delivery pravi problem inače sve drugo sam sredio i radi super kak se baterija ponaša sutra napišem obično mi je padalo 1% na sat u mirovanju
27.12.2011 | 22:47
Vec nekoliko sati pokusavam dobiti odgovor vezano uz untethered JB 5.0.1.,na jednom od foruma,pa ako mi moze netko,barem ukratko,odgovoriti na pitanja

1)Jeli istina sto ljudi pricaju da se zasad nesmije skidati Installous i Appsync jer nije podrzan za 5.0.1?
Navodno da se nakon skidanja istog brisu aplikacije sa iUredaja,jel to tocno?
Pitam zato sto JB i sluzi radi installuosa(barem meni),a ako momentalno nije dostupan sa untethered JB,nema mi smisla jos ga JB...

2)Ja u itunesu imam na desetke aplikacija skinutih sa installusa,ali one su skinute i spremljene u itunesu kada sam na iphoneu imao untethered JB 4.3.3.-dali cu sada,nakon ovog JB,moci "zaljepiti" te sve aplikacije sa itunesa na iphone i koristit ih(i dali je to moguce),ili 1. moram cekat da se osposobi Appsync za 5.0.1 da bi mogao prebacivat stvari sa itunesa na iphone?

i 3. i najvaznije pitanje- koliko vidim,za ovaj JB nije potreban cusome firmware,tj.nakon sto se pokrene redsnow,on netrazi da se "zaljepi" taj custome IPSW
Po tom pitanju sam zbunjen jer se sjecam da sam za JB 4.3.3. morao sa nekih XY stranica skidati taj firmware i onda ga u redsnowu patch-irati da bi mogao JBkati mob...

evo ako neko moze odgovoriti,to je sve sto me zasad zanima ,hvala
28.12.2011 | 00:04
Hackerivs kaže:
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
R

Jel to ona aplikacija za izvješće o isporuci sms-a? Ja sam to instalirao ali vidim da je nigdje nema kao što mi je bila na 4.3.3., ukratko ne radi mi to.
28.12.2011 | 00:04
@crobex

1. Nije istina,zna se desiti nakon dodavanja repo-a i instalacije appsync da nestanu sve aplikacije sa SB(licno iskustvo) nakon toga samo uradi hard reset i sve je na svom mjestu
2.App sync radi i sve mozes instalalirati(prvo jednu free app)
3. Mislim da nisi dobro citao,custom prave samo oni koji moraju cuvati BB.Bez IPSW-a radis samo ako si vec na 5.01 ako nisi a moras cuvati BB onda radis sa PWnage tool i pravis custom i haktivaciju ako ti treba
28.12.2011 | 00:19
GEVEY Sim kartica radi na Iphone 4 JB 5.0.1!!
Hvala!!
28.12.2011 | 00:32
naravno da radi ako je sačuvan BB
28.12.2011 | 00:33
bpodnar kaže:
Hackerivs kaže:
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
R

Jel to ona aplikacija za izvješće o isporuci sms-a? Ja sam to instalirao ali vidim da je nigdje nema kao što mi je bila na 4.3.3., ukratko ne radi mi to.

da, instalirao si, ali kad bi rebotao mobitel nebi ti ulovio mrežu sve dok ponovno ne makneš.
28.12.2011 | 00:40
saint kaže:
@crobex

1. Nije istina,zna se desiti nakon dodavanja repo-a i instalacije appsync da nestanu sve aplikacije sa SB(licno iskustvo) nakon toga samo uradi hard reset i sve je na svom mjestu
2.App sync radi i sve mozes instalalirati(prvo jednu free app)
3. Mislim da nisi dobro citao,custom prave samo oni koji moraju cuvati BB.Bez IPSW-a radis samo ako si vec na 5.01 ako nisi a moras cuvati BB onda radis sa PWnage tool i pravis custom i haktivaciju ako ti treba

ovo objasnjenje pod 2)nekuzim sto mislis pod "prvo 1 free app"

pod 3)znaci ja ni na 4.3.3. redsnowu nisam morao ljepiti IPSW-ove prije JB?
AL ipak mi se cini da sam onda bas morao skinuti firmware sa weba i stavit ga u redsnow,jer se drukcije nije moglo JBkat,bez obzira imo li vec 4.3.3.na mobu ili ne.

Da te jos pitam,ima li kakvih problema sa baterijom,jeli mob usporeniji-opcenito,reci neke uranjene dojmove i zakljucke o JB

EDIT: i da,zaboravih pitat,jesi isprobao installous,jel to radi sve bez problema?
Hvala
28.12.2011 | 00:54
Moji odgovori se odnose na JB 5.01 a ne na 4.3.3.

vezano za free app : Kada hoces "one" aplikacije. Mi ne podrzavamo pirateriju tako da ti tu nisam u mogucnosti pomoci.Lako ces naci tutorial na netu

Znaci ako si na 5.01 samo uradis JB sa redsn0w a ako si na nizim i treba ti stari BB onda radis sa pwnage custom 5.01 srihiras cydia i radis restore preko iTunesa iz DFU-moda

JB je izasao prije 12h tako da tacne i precizne informacije je nemoguce dati,baterije imam jos a koliko ce trajati to ti ne mogu reci.Brzina je ok tj ista,jedino nemam Multi gestures na ipad-u i ne radi iBooks
28.12.2011 | 01:00
E da,zaboravih pitat-kada stavljam onu kvacicu kod "install cydia" u redsnowu,dali dole ispod trebam staviti i na enable multitask gestures,kakvu to funkciju ima na iphoneu?
28.12.2011 | 01:17
E sad ljudi ja JB 3GS sa 5.0 i radi- e sad jedino dali nije sa starim softwerom ili da ga svejedno dignem na 5.0.1 nisam siguran dali šta dobijam sa dizanjem FW ?? Ili sam nešto zeznuo??
28.12.2011 | 02:22
dobivas untethered jailbreak, tj ne trebas ga kačit na komp da bis ga upalio..
28.12.2011 | 02:24
E sad gasio ga nisam ali cydia i Instalous radi!! No mislim da ću ga dignut na 5.0.1
28.12.2011 | 10:03
nakon cjelonočnog mirovanja jutros baterija 100% s time da je upotreba bila 20 min a vrijeme mirovanja 10 sati popravilo se i to dosta e sad kak če se dalje ponašat budemo videli
28.12.2011 | 10:37
ILoxD kaže:
ljudi imam problemmm.. evo instaliro sam coronu i resetiro iphone i normalno ga upalio i sad kad se upali stalno mi se nekako pozadina respringa i nemogu ga ni iskljucit ni nista.... jedino sto mi preostaje je restorat iphone.. je se vama desilo tako nesto?

Napravi hard reset (home + power tipka držiš zajedno dok se ne pojavi jabuka na ekranu) i bit će sve u redu.
29.12.2011 | 15:49
baterija od 5 ujutro do 14h u standby-u 99% iphone 4
29.12.2011 | 17:09
svima preporučijem da probate zephyr nakon jailbreaka, ja sam oduševljen, baš ovo treba iphone-u!

Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa