Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

27.12.2011 | 20:27
mora da imas neki nekompatibilan tweak s iosom 5..
nasao sam bio kako se briše te cydia addone preko rav filesystema ali sad neznam di je ta stranica > restore
27.12.2011 | 20:29
tweak je barrel i one gluposti?? eto gore sam napiso koje sve imam al nema veze sad ga restoram trenutno... moram li onda napravit tehter i onda instalirat coronu ili je lakse odmah untether?
27.12.2011 | 20:33
da tweak je barrel i te gluposti, prije nego sta inst provjeri dali je kompatibilan sa iosom 5 lakse ti je odmah untethered. isti k ko tethered samo sta je ovaj unt..
27.12.2011 | 20:35
a ocu li morat sad pazit koje tweakove skidam?? sta se nemogu skidat ko i na tetheru?
27.12.2011 | 20:42
mozes skidat, ali nije stvar u jailbreaku nego je stvar u kompatibilnosti tweakova sa tvojim os-om znaci ako tweak nije kompatibilan za 5.0 nego samo za 4.0 normalno da ce ti krešat iphone i da ce zapet na spinneru prema tome prije nego sta instaliravas pogledaj info o tweaku..
27.12.2011 | 20:46
aha... hvala ti na pomocii!!!!!!
27.12.2011 | 20:47
e da imam jos jedno pitanje.. sad kad instaliram untether, necu morat radit just boot?
27.12.2011 | 20:54
pa to je i smisao untethereda?
27.12.2011 | 20:55
ma znamm nego toliko se bojim da ne napravim neku gresku tako da sve moram pitat jer ako nesto krivo napravim opet ga moram restorat...
27.12.2011 | 21:39
Imam na 4-orki 5.0 verziju,kakva je procedura dali da napravim isto kao za 5.01 verziju ili nekako drugačije
hvala
27.12.2011 | 21:47
diži brzo na 5.0.1
27.12.2011 | 21:50
To napravim preko iTunsa ili.......
27.12.2011 | 21:55
da
27.12.2011 | 22:06
iphone delivery pravi problem inače sve drugo sam sredio i radi super kak se baterija ponaša sutra napišem obično mi je padalo 1% na sat u mirovanju
27.12.2011 | 22:47
Vec nekoliko sati pokusavam dobiti odgovor vezano uz untethered JB 5.0.1.,na jednom od foruma,pa ako mi moze netko,barem ukratko,odgovoriti na pitanja

1)Jeli istina sto ljudi pricaju da se zasad nesmije skidati Installous i Appsync jer nije podrzan za 5.0.1?
Navodno da se nakon skidanja istog brisu aplikacije sa iUredaja,jel to tocno?
Pitam zato sto JB i sluzi radi installuosa(barem meni),a ako momentalno nije dostupan sa untethered JB,nema mi smisla jos ga JB...

2)Ja u itunesu imam na desetke aplikacija skinutih sa installusa,ali one su skinute i spremljene u itunesu kada sam na iphoneu imao untethered JB 4.3.3.-dali cu sada,nakon ovog JB,moci "zaljepiti" te sve aplikacije sa itunesa na iphone i koristit ih(i dali je to moguce),ili 1. moram cekat da se osposobi Appsync za 5.0.1 da bi mogao prebacivat stvari sa itunesa na iphone?

i 3. i najvaznije pitanje- koliko vidim,za ovaj JB nije potreban cusome firmware,tj.nakon sto se pokrene redsnow,on netrazi da se "zaljepi" taj custome IPSW
Po tom pitanju sam zbunjen jer se sjecam da sam za JB 4.3.3. morao sa nekih XY stranica skidati taj firmware i onda ga u redsnowu patch-irati da bi mogao JBkati mob...

evo ako neko moze odgovoriti,to je sve sto me zasad zanima ,hvala
28.12.2011 | 00:04
Hackerivs kaže:
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
R

Jel to ona aplikacija za izvješće o isporuci sms-a? Ja sam to instalirao ali vidim da je nigdje nema kao što mi je bila na 4.3.3., ukratko ne radi mi to.
28.12.2011 | 00:04
@crobex

1. Nije istina,zna se desiti nakon dodavanja repo-a i instalacije appsync da nestanu sve aplikacije sa SB(licno iskustvo) nakon toga samo uradi hard reset i sve je na svom mjestu
2.App sync radi i sve mozes instalalirati(prvo jednu free app)
3. Mislim da nisi dobro citao,custom prave samo oni koji moraju cuvati BB.Bez IPSW-a radis samo ako si vec na 5.01 ako nisi a moras cuvati BB onda radis sa PWnage tool i pravis custom i haktivaciju ako ti treba
28.12.2011 | 00:19
GEVEY Sim kartica radi na Iphone 4 JB 5.0.1!!
Hvala!!
28.12.2011 | 00:32
naravno da radi ako je sačuvan BB
28.12.2011 | 00:33
bpodnar kaže:
Hackerivs kaže:
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
R

Jel to ona aplikacija za izvješće o isporuci sms-a? Ja sam to instalirao ali vidim da je nigdje nema kao što mi je bila na 4.3.3., ukratko ne radi mi to.

da, instalirao si, ali kad bi rebotao mobitel nebi ti ulovio mrežu sve dok ponovno ne makneš.
28.12.2011 | 00:40
saint kaže:
@crobex

1. Nije istina,zna se desiti nakon dodavanja repo-a i instalacije appsync da nestanu sve aplikacije sa SB(licno iskustvo) nakon toga samo uradi hard reset i sve je na svom mjestu
2.App sync radi i sve mozes instalalirati(prvo jednu free app)
3. Mislim da nisi dobro citao,custom prave samo oni koji moraju cuvati BB.Bez IPSW-a radis samo ako si vec na 5.01 ako nisi a moras cuvati BB onda radis sa PWnage tool i pravis custom i haktivaciju ako ti treba

ovo objasnjenje pod 2)nekuzim sto mislis pod "prvo 1 free app"

pod 3)znaci ja ni na 4.3.3. redsnowu nisam morao ljepiti IPSW-ove prije JB?
AL ipak mi se cini da sam onda bas morao skinuti firmware sa weba i stavit ga u redsnow,jer se drukcije nije moglo JBkat,bez obzira imo li vec 4.3.3.na mobu ili ne.

Da te jos pitam,ima li kakvih problema sa baterijom,jeli mob usporeniji-opcenito,reci neke uranjene dojmove i zakljucke o JB

EDIT: i da,zaboravih pitat,jesi isprobao installous,jel to radi sve bez problema?
Hvala
28.12.2011 | 00:54
Moji odgovori se odnose na JB 5.01 a ne na 4.3.3.

vezano za free app : Kada hoces "one" aplikacije. Mi ne podrzavamo pirateriju tako da ti tu nisam u mogucnosti pomoci.Lako ces naci tutorial na netu

Znaci ako si na 5.01 samo uradis JB sa redsn0w a ako si na nizim i treba ti stari BB onda radis sa pwnage custom 5.01 srihiras cydia i radis restore preko iTunesa iz DFU-moda

JB je izasao prije 12h tako da tacne i precizne informacije je nemoguce dati,baterije imam jos a koliko ce trajati to ti ne mogu reci.Brzina je ok tj ista,jedino nemam Multi gestures na ipad-u i ne radi iBooks
28.12.2011 | 01:00
E da,zaboravih pitat-kada stavljam onu kvacicu kod "install cydia" u redsnowu,dali dole ispod trebam staviti i na enable multitask gestures,kakvu to funkciju ima na iphoneu?
28.12.2011 | 01:17
E sad ljudi ja JB 3GS sa 5.0 i radi- e sad jedino dali nije sa starim softwerom ili da ga svejedno dignem na 5.0.1 nisam siguran dali šta dobijam sa dizanjem FW ?? Ili sam nešto zeznuo??
28.12.2011 | 02:22
dobivas untethered jailbreak, tj ne trebas ga kačit na komp da bis ga upalio..
28.12.2011 | 02:24
E sad gasio ga nisam ali cydia i Instalous radi!! No mislim da ću ga dignut na 5.0.1
28.12.2011 | 10:03
nakon cjelonočnog mirovanja jutros baterija 100% s time da je upotreba bila 20 min a vrijeme mirovanja 10 sati popravilo se i to dosta e sad kak če se dalje ponašat budemo videli
28.12.2011 | 10:37
ILoxD kaže:
ljudi imam problemmm.. evo instaliro sam coronu i resetiro iphone i normalno ga upalio i sad kad se upali stalno mi se nekako pozadina respringa i nemogu ga ni iskljucit ni nista.... jedino sto mi preostaje je restorat iphone.. je se vama desilo tako nesto?

Napravi hard reset (home + power tipka držiš zajedno dok se ne pojavi jabuka na ekranu) i bit će sve u redu.
29.12.2011 | 15:49
baterija od 5 ujutro do 14h u standby-u 99% iphone 4
29.12.2011 | 17:09
svima preporučijem da probate zephyr nakon jailbreaka, ja sam oduševljen, baš ovo treba iphone-u!

Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 26 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO