27.12.2011 | 22:47
Vec nekoliko sati pokusavam dobiti odgovor vezano uz untethered JB 5.0.1.,na jednom od foruma,pa ako mi moze netko,barem ukratko,odgovoriti na pitanja
1)Jeli istina sto ljudi pricaju da se zasad nesmije skidati Installous i Appsync jer nije podrzan za 5.0.1?
Navodno da se nakon skidanja istog brisu aplikacije sa iUredaja,jel to tocno?
Pitam zato sto JB i sluzi radi installuosa(barem meni),a ako momentalno nije dostupan sa untethered JB,nema mi smisla jos ga JB...
2)Ja u itunesu imam na desetke aplikacija skinutih sa installusa,ali one su skinute i spremljene u itunesu kada sam na iphoneu imao untethered JB 4.3.3.-dali cu sada,nakon ovog JB,moci "zaljepiti" te sve aplikacije sa itunesa na iphone i koristit ih(i dali je to moguce),ili 1. moram cekat da se osposobi Appsync za 5.0.1 da bi mogao prebacivat stvari sa itunesa na iphone?
i 3. i najvaznije pitanje- koliko vidim,za ovaj JB nije potreban cusome firmware,tj.nakon sto se pokrene redsnow,on netrazi da se "zaljepi" taj custome IPSW
Po tom pitanju sam zbunjen jer se sjecam da sam za JB 4.3.3. morao sa nekih XY stranica skidati taj firmware i onda ga u redsnowu patch-irati da bi mogao JBkati mob...
evo ako neko moze odgovoriti,to je sve sto me zasad zanima

,hvala