Izasao Untethered 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Untethered 5.0.1

27.12.2011 | 20:27
mora da imas neki nekompatibilan tweak s iosom 5..
nasao sam bio kako se briše te cydia addone preko rav filesystema ali sad neznam di je ta stranica > restore
27.12.2011 | 20:29
tweak je barrel i one gluposti?? eto gore sam napiso koje sve imam al nema veze sad ga restoram trenutno... moram li onda napravit tehter i onda instalirat coronu ili je lakse odmah untether?
27.12.2011 | 20:33
da tweak je barrel i te gluposti, prije nego sta inst provjeri dali je kompatibilan sa iosom 5 lakse ti je odmah untethered. isti k ko tethered samo sta je ovaj unt..
27.12.2011 | 20:35
a ocu li morat sad pazit koje tweakove skidam?? sta se nemogu skidat ko i na tetheru?
27.12.2011 | 20:42
mozes skidat, ali nije stvar u jailbreaku nego je stvar u kompatibilnosti tweakova sa tvojim os-om znaci ako tweak nije kompatibilan za 5.0 nego samo za 4.0 normalno da ce ti krešat iphone i da ce zapet na spinneru prema tome prije nego sta instaliravas pogledaj info o tweaku..
27.12.2011 | 20:46
aha... hvala ti na pomocii!!!!!!
27.12.2011 | 20:47
e da imam jos jedno pitanje.. sad kad instaliram untether, necu morat radit just boot?
27.12.2011 | 20:54
pa to je i smisao untethereda?
27.12.2011 | 20:55
ma znamm nego toliko se bojim da ne napravim neku gresku tako da sve moram pitat jer ako nesto krivo napravim opet ga moram restorat...
27.12.2011 | 21:39
Imam na 4-orki 5.0 verziju,kakva je procedura dali da napravim isto kao za 5.01 verziju ili nekako drugačije
hvala
27.12.2011 | 21:47
diži brzo na 5.0.1
27.12.2011 | 21:50
To napravim preko iTunsa ili.......
27.12.2011 | 21:55
da
27.12.2011 | 22:06
iphone delivery pravi problem inače sve drugo sam sredio i radi super kak se baterija ponaša sutra napišem obično mi je padalo 1% na sat u mirovanju
27.12.2011 | 22:47
Vec nekoliko sati pokusavam dobiti odgovor vezano uz untethered JB 5.0.1.,na jednom od foruma,pa ako mi moze netko,barem ukratko,odgovoriti na pitanja

1)Jeli istina sto ljudi pricaju da se zasad nesmije skidati Installous i Appsync jer nije podrzan za 5.0.1?
Navodno da se nakon skidanja istog brisu aplikacije sa iUredaja,jel to tocno?
Pitam zato sto JB i sluzi radi installuosa(barem meni),a ako momentalno nije dostupan sa untethered JB,nema mi smisla jos ga JB...

2)Ja u itunesu imam na desetke aplikacija skinutih sa installusa,ali one su skinute i spremljene u itunesu kada sam na iphoneu imao untethered JB 4.3.3.-dali cu sada,nakon ovog JB,moci "zaljepiti" te sve aplikacije sa itunesa na iphone i koristit ih(i dali je to moguce),ili 1. moram cekat da se osposobi Appsync za 5.0.1 da bi mogao prebacivat stvari sa itunesa na iphone?

i 3. i najvaznije pitanje- koliko vidim,za ovaj JB nije potreban cusome firmware,tj.nakon sto se pokrene redsnow,on netrazi da se "zaljepi" taj custome IPSW
Po tom pitanju sam zbunjen jer se sjecam da sam za JB 4.3.3. morao sa nekih XY stranica skidati taj firmware i onda ga u redsnowu patch-irati da bi mogao JBkati mob...

evo ako neko moze odgovoriti,to je sve sto me zasad zanima ,hvala
28.12.2011 | 00:04
Hackerivs kaže:
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
R

Jel to ona aplikacija za izvješće o isporuci sms-a? Ja sam to instalirao ali vidim da je nigdje nema kao što mi je bila na 4.3.3., ukratko ne radi mi to.
28.12.2011 | 00:04
@crobex

1. Nije istina,zna se desiti nakon dodavanja repo-a i instalacije appsync da nestanu sve aplikacije sa SB(licno iskustvo) nakon toga samo uradi hard reset i sve je na svom mjestu
2.App sync radi i sve mozes instalalirati(prvo jednu free app)
3. Mislim da nisi dobro citao,custom prave samo oni koji moraju cuvati BB.Bez IPSW-a radis samo ako si vec na 5.01 ako nisi a moras cuvati BB onda radis sa PWnage tool i pravis custom i haktivaciju ako ti treba
28.12.2011 | 00:19
GEVEY Sim kartica radi na Iphone 4 JB 5.0.1!!
Hvala!!
28.12.2011 | 00:32
naravno da radi ako je sačuvan BB
28.12.2011 | 00:33
bpodnar kaže:
Hackerivs kaže:
evo i meni sad radi sve iphonedelivery package je bio problem!
R

Jel to ona aplikacija za izvješće o isporuci sms-a? Ja sam to instalirao ali vidim da je nigdje nema kao što mi je bila na 4.3.3., ukratko ne radi mi to.

da, instalirao si, ali kad bi rebotao mobitel nebi ti ulovio mrežu sve dok ponovno ne makneš.
28.12.2011 | 00:40
saint kaže:
@crobex

1. Nije istina,zna se desiti nakon dodavanja repo-a i instalacije appsync da nestanu sve aplikacije sa SB(licno iskustvo) nakon toga samo uradi hard reset i sve je na svom mjestu
2.App sync radi i sve mozes instalalirati(prvo jednu free app)
3. Mislim da nisi dobro citao,custom prave samo oni koji moraju cuvati BB.Bez IPSW-a radis samo ako si vec na 5.01 ako nisi a moras cuvati BB onda radis sa PWnage tool i pravis custom i haktivaciju ako ti treba

ovo objasnjenje pod 2)nekuzim sto mislis pod "prvo 1 free app"

pod 3)znaci ja ni na 4.3.3. redsnowu nisam morao ljepiti IPSW-ove prije JB?
AL ipak mi se cini da sam onda bas morao skinuti firmware sa weba i stavit ga u redsnow,jer se drukcije nije moglo JBkat,bez obzira imo li vec 4.3.3.na mobu ili ne.

Da te jos pitam,ima li kakvih problema sa baterijom,jeli mob usporeniji-opcenito,reci neke uranjene dojmove i zakljucke o JB

EDIT: i da,zaboravih pitat,jesi isprobao installous,jel to radi sve bez problema?
Hvala
28.12.2011 | 00:54
Moji odgovori se odnose na JB 5.01 a ne na 4.3.3.

vezano za free app : Kada hoces "one" aplikacije. Mi ne podrzavamo pirateriju tako da ti tu nisam u mogucnosti pomoci.Lako ces naci tutorial na netu

Znaci ako si na 5.01 samo uradis JB sa redsn0w a ako si na nizim i treba ti stari BB onda radis sa pwnage custom 5.01 srihiras cydia i radis restore preko iTunesa iz DFU-moda

JB je izasao prije 12h tako da tacne i precizne informacije je nemoguce dati,baterije imam jos a koliko ce trajati to ti ne mogu reci.Brzina je ok tj ista,jedino nemam Multi gestures na ipad-u i ne radi iBooks
28.12.2011 | 01:00
E da,zaboravih pitat-kada stavljam onu kvacicu kod "install cydia" u redsnowu,dali dole ispod trebam staviti i na enable multitask gestures,kakvu to funkciju ima na iphoneu?
28.12.2011 | 01:17
E sad ljudi ja JB 3GS sa 5.0 i radi- e sad jedino dali nije sa starim softwerom ili da ga svejedno dignem na 5.0.1 nisam siguran dali šta dobijam sa dizanjem FW ?? Ili sam nešto zeznuo??
28.12.2011 | 02:22
dobivas untethered jailbreak, tj ne trebas ga kačit na komp da bis ga upalio..
28.12.2011 | 02:24
E sad gasio ga nisam ali cydia i Instalous radi!! No mislim da ću ga dignut na 5.0.1
28.12.2011 | 10:03
nakon cjelonočnog mirovanja jutros baterija 100% s time da je upotreba bila 20 min a vrijeme mirovanja 10 sati popravilo se i to dosta e sad kak če se dalje ponašat budemo videli
28.12.2011 | 10:37
ILoxD kaže:
ljudi imam problemmm.. evo instaliro sam coronu i resetiro iphone i normalno ga upalio i sad kad se upali stalno mi se nekako pozadina respringa i nemogu ga ni iskljucit ni nista.... jedino sto mi preostaje je restorat iphone.. je se vama desilo tako nesto?

Napravi hard reset (home + power tipka držiš zajedno dok se ne pojavi jabuka na ekranu) i bit će sve u redu.
29.12.2011 | 15:49
baterija od 5 ujutro do 14h u standby-u 99% iphone 4
29.12.2011 | 17:09
svima preporučijem da probate zephyr nakon jailbreaka, ja sam oduševljen, baš ovo treba iphone-u!

Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Anonimci (443)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi