Otključavanje Iphone-a 3G
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Otključavanje Iphone-a 3G

18.07.2008 | 14:58
Dal netko zna kak se otključava iPhone 3G?? Malo sam proguglal al je sve na engleskom i imam neki filing da sve kaj sam pročito je neka laž i da niš od onoga ne radi. E sad me zanima kaj mi vi preporucate da napravim s njim i kaj mi sve treba da instaliram gore, to pitam jel mi ovo bude prvi iPhone i nisam tolko upucen u sam software i stvari koje trebaju, pa vas molim za pomoć.
18.07.2008 | 17:38
Ne razumijem što će ti to? Ionako ne možeš kupiti zalockani 3G bez ugovora.
18.07.2008 | 17:40
Ma nemoj... Bit će u slobodnoj prodaji samo kaj bude model od 16GB 700$
18.07.2008 | 17:53
Boys je napisao:
Ma nemoj... Bit će u slobodnoj prodaji samo kaj bude model od 16GB 700$

Nadam se da nece biti tako skup
18.07.2008 | 19:10
Ono što je u slobodnoj prodaji nije zaključano, ali je cijena nesubvencionirana. Ako eventualno bude model bez ugovora, ali vezan na operatera za recimo prepaid opcije, onda će razlika u cijeni biti toliko malena (vjerojatno tek oko 100$) da se ne isplati zezati s unlockom radi male uštede.

Unlock ima smisla jedino ako negdje "padne s kamiona", no, opet obzirom na serijski broj samog uređaja koji se može provjeriti pri spajanju na iTunese, niti to nije baš siguran put.
19.07.2008 | 00:41
dpasaric je napisao:

Unlock ima smisla jedino ako negdje "padne s kamiona", no, opet obzirom na serijski broj samog uređaja koji se može provjeriti pri spajanju na iTunese, niti to nije baš siguran put.

Ovo kaj si reko za prepaid opciju mi nekak baš ne drži vodu kak bi se reklo, a s ovim drugim se slažem da je onih 100$(520 kn) nije problem dat ak se može nabavit otključana verzija. Al mene zanima ono kak ga haknut da mogu na njega bubat gore aplikacije da ih nemoram kupovat prek iTunesa i to...
19.07.2008 | 16:52
U pripremi je unlock za 3G iphone kao i jailbreak. Unlocku se nemoj nadati u skorije vrijeme (2-3 mjeseca) osim u sim adapter varijanti. Sto se tice jailbreaka i koegzistiranja installera cydie i Appstore-a navodno da radi bez većih problema. Ali ne trebas se bojati aplikacija koliko vidim ima poveca hrpa besplatnih aplikacija preko iTunes Store-a, a biti će ih sve više i više. Na installeru su ostali vise manje samo oni cije aplikacije nisu uspjele upasti u apple dev program odnosno one koje se kose sa nekim od smjernica koje apple drži. Uglavnom unlock 3G iphonea nece tako skoro, JB i aktivacija da.

Sto se tice unlockanih verzija iPhone-a AT&T je najavio prodaju po 699$ ali to nece tako skoro (bar u sljedecih mjesec dva), ima ih u australiji po 600 njak australskih $, italiji su rasprodali sve po 500 eura, austriji su 1500 E unlockani, švicarkoj itd. Ono što je svima zajedničko je da vlada nestašica telefona odnosno limitirane količine 3G iphone-a. Nije mi samo jano zašto se Apple nije pripremio za takvu situaciju, a siguran sam da su imali indicije da će se ovako dobro prodavati. Opet u drugu ruku možda je i smišljeno kako bi stovrili privid esktremno dobrog odaziva koji je navodni uzrok nestašici. eto ukratko toliko
19.07.2008 | 16:58
mene to isto jako zanima,jer mi se u njemačkoj ne isplati kupovati zbog retardirane pretplate,da nije tmobile još bi bilo isplativo,al buduči da je to najskuplji operater i skoro da ga nitko više ne koristi se ne isplati,ostale mreže imaju pogodnosti kao besplatni pozivi i sms unutar mreže tak da niko nije lud da koristi tmobile

e naš tmobile jednostavno nebude iphone pustil u prodaju prije božićnog ludila ili takvog blagdana.....
05.08.2008 | 16:13
ja sam svoj iphone 3g platila 200$.kupio mi ga je neki dan frend u new yorku.i sada logicno koju god karticu ubacim on nece radit.na netu ima sto i jedan prijedlog kako ga otkljucati ali mi je to sve sumnjivo pa sam pronasla nekog covca koji se bavi time i nadam se da ce mi pomoc. [img size=400]
Prilozi:
06.08.2008 | 13:57
Felga nema ti pomoći, trenutno ne postoji funkcionalan unlock za 3G iPhone. Tko god tvrdi da može laže, pojavilo se par varijanti pomoću SIM adaptera ali to u većini slučajeva ne radi.
06.08.2008 | 16:35
Felga, jako dobrog frenda imaš ako je pristao potpisati ugovor s njima da bi ti dobila iPhone za samo 200$. Osim ako ne koristi neki drugi telefon, a ugovor mu je ionako trebao.

Što se tiče unlocka Beler ti je sve rekao - za sada ništa.

P.S.
Po avataru bih rekao da Imaš dobar ukus za aute.
14.08.2008 | 10:16
Jel to onaj Bugatti Veyron? Lijepa kolica

Nego... ima li kakvih saznanja o tome kada ce kod nas biti distupan taj ajfon? Ja bi to uzeo prije neg dolar poraste, a tako i tako sam na pretplati kod t-scuma
10.11.2008 | 21:55
Otključavam iphone 3g prko universal sim kartice nemojte biti u zabludi imam najnoviji model već sam ih otključao na tone (universal sim sa čipom sa donje strane nema rezanja sim kartica kao do sada niti bilo kakvog bušenja sima) sve radi savršeno bez ikakvih problema šeljem i poštom cijena universal-sim kartice je samo 100 kn+poštarina 20kn samo umetneš i sve radi .
568557_universim_card1_1000_watermark.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 2 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, Anonimci (846)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO