12.02.2026 | 17:10
Došao mi preko A1 novi sat nakon čekanja od listopada kad sam kupio iPhone 17 koji se nije htio spojiti na moj iWatch 7, a evo sad je sve prošlo sumnjivo glatko. Ultra 3 je pokupio karakteristike starog sata i sve je radilo u 15 minuta.
Ohrabren tim uspjehom krenuo sam slagati ApplePay. Revolut je prošao očekivano bez problema. Privatna Zaba je zapela da kao trebam kontaktirati banku a pošto sam u međuvremenu čuo da poslovna RBA ipak podržava ApplePay krenuo sam dodat i njen Master: "Javite se u banku". OK, nazvao sam broj i nakon nekoliko dodavanja i brisanja iz Walleta stvar je proradila a uz pomoć banke proradila je i privatna ZaBa.
Super.
Pošto imam žiro i u Erste banci probao sam dodati i tu karticu. Ništa od toga jer Erste ne podržava debit poslovne kartice za ApplePay. Ni moja Diners poslovna se nje mogla dodati. Eventualno ako izvadim kreditnu Visa karticu u Erste onda bih ju možda mogao dodati.
a) Netko ima poslovnu Erste Visa kreditnu?
b) Koje sve HR banke podržavaju ApplePay kad su u pitanju poslovni računi?
c) Ima li netko Revolut na firmu?
PS - jedan kuriozitet. Kad sam u banci pokušao dodati karticu u Wallet unutar Watch aplikacije dobio sam poruku da Wallet servis nije dostupan. Onda sam svoj iPhone 17 (t-com) spojio na HotSpot od Minija 12 (A1) pa je Wallet proradio. Probao sam i kasnije, Wallet radi kad sam na WiFi ali preko 5G od HTa javi grešku spajanja. Internet općenito naravno radi, Safari učitava stranice. Pitanje d) bi bilo, može li netko ovo potvrditi?