Promjena baterije na iPhone 11
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Promjena baterije na iPhone 11

10.03.2025 | 21:18
Pozdrav! Imam iPhone 11 četiri godine i baterija je na 74%. Ima li netko preporuku za servise u ZG koji vrše zamjenu originalne baterije, da je bio zadovoljan i uslugom, i cijenom? Hvala
10.03.2025 | 22:19
Rekao bih iStyle ili bilo koji ovlašteni. Prije 3 godine je to bilo cca 500kn a sada nisam siguran ali imaju cijenik u dućanima. Siguran sam da to više nije 67€ već 80+€

Po pitanju sam shvatio da li to mjesto radi zamjenu original baterije, apsolutno to rade. A sad, da li rade zamjenu sa originalnom baterijom, to sumnjam za bilo koji (RH) servis. Staviti će neku OEM bateriju i to je to.

Genuine OEM batteries are typically made by authorized suppliers like Sunwoda, Desay, and SIMPLO GROUP, who are based in China and Taiwan. These batteries use lithium-ion cells and are designed to work with iOS to function properly, including reporting charge levels and battery health. An OEM (Original Equipment Manufacturer) battery for an iPhone is a battery that is manufactured to Apple's specifications but not necessarily by Apple itself. These batteries are typically made by authorized suppliers and are designed to meet Apple’s quality and performance standards.
11.03.2025 | 05:07
Kakva je razlika izmedju OEM I Retail?
Prvi nema “kutiju”.
12.03.2025 | 11:53
superstric kaže:
Pozdrav! Imam iPhone 11 četiri godine i baterija je na 74%. Ima li netko preporuku za servise u ZG koji vrše zamjenu originalne baterije, da je bio zadovoljan i uslugom, i cijenom? Hvala

Superstriče, jesi li se odlučio gdje ćeš “servisirati” bateriju?
13.03.2025 | 22:18
još ne poslao upite u par servisa, cijene su od 100 eura na više. vjerojatno će odlučiti lokacija servisa i brzina zamjene baterije
14.03.2025 | 06:44
Baterija se u ovlaštenom servisu zamijeni za otprilike 2 sata, uz prethodnu najavu. Za 100 € sigurno nije original baterija, a tada je i budući rad uređaja upitan. Često puta je najjeftinija opcija - najskuplja. Preporuka, zamijeni bateriju u ovlaštenom servisu sa original baterijim. iStyle, iServis, iiKlinika - svi su u Zagrebu. Ostalo bih zaobišao.
14.03.2025 | 11:10
Istina. Ima ona: tko škrtari taj dvaput plaća.

Odlučio bih se na nabrojane servise. Zašto? Samo iz razloga što možeš nešto reklamirati a takvi servisi imaju razrađene procedure i ne zafrkavaju se ako im reklamiraš nešto, zna se tko što kada gdje radi po pitanju reklamacije.
Iako ćeš možda više platiti bateriju, zasigurno dobivaš kvalitetniju bateriju a i u slučaju preprodaje mobitela možeš bez grižnje savjesti reći gdje je mijenjana baterija i imaš račun.
A ne sad tamo neki Jozo rođo ispod mosta mijenja bateriju za €50. Malo sarkazma.
14.03.2025 | 11:18
Svi navedeni servisi rade isključivo sa original Apple dijelovima, zato je i cijena veća. Ali i zagarantirana kasnija ispravnost uređaja. Pogotovo baterije, loše baterije su sklone raznim nepravilnostima, u krajnjem slučaju samozapaljenjem.
15.03.2025 | 15:04
Odgovor iz Storea, Centar Cvjetni:
“Cijena zamjene baterije za navedeni model iPhonea iznosi 120 EUR. Proces zamjene traje otprilike 2-3 sata.

Preporučujemo da prije dolaska napravite backup svojih podataka kako biste osigurali sigurnost informacija na uređaju. Također, molimo Vas da tijekom trajanja servisa isključite funkciju Find My iPhone kako bismo mogli obaviti potrebne radove.”
15.03.2025 | 18:06
Eto, i dobiješ fino račun i garanciju.

"Giga iz šupe" bi to vjerojatno napravio za 100€ ili manje - ali on je na kraju "Giga iz šupe" i tko zna kakvu bateriju bi ugradio, a garancija je obično na "majke mi" i traje "drži vodu dok majstori odu".

Jednom sam mijenjao na iPhone SE 1st gen. bateriju, to je bilo u iKlinika. Sve pohvale, uređaj i dan danas radi, iako mi stoji u ladici kao "backup" uređaj.

Svi gore navedeni servisi su uložili velika sredstva u opremu, alate, edukaciju i certifikate kako bi znali i mogli servisirati Apple uređaje.
15.03.2025 | 19:38
Mogu potvrditi da sam u zadnjih 15tak godina imao samo uspjehe i jasno nula problem sa iFixit rezervnim dijelovima. Konkretno za iP11, cijeli kit (baterija, adhezivi i alat) su cca 35€ + poštarina. Ako ti oči dozvoljavaju (čak i sa povečalom) mislim da se uz ifixit kvalitetne upute to može bez problem zamijeniti.

Svi urređaji koje sam mijenjao (iP4, 5, 6, XR, 11 itd) nemaju nikakvih problema sa rezervnim baterijama i svi dan danas rade kao i rezervni ekrani.

Nedavno sam radio iPhone XR screen zamjenu (koja uključuje i apliciranje zaštitne gume za izolaciju od prašine i vode kao i prebacivanje faceID senzora (jer je mapiran 1:1 na matičnu) i trebalo je cca jedno 1,5h da se to napravi. Najviše je trajalo otvaranje uređaja jer je ekran bio kompletno smrskan pa time i klaisično otvaranje nije baš opcije.

Nakon toga je realno samo šarafanje. U slučaju iP11 i baterije nema ništa "extra" problematično, iako uklanajnje haptic modula je također nužno, no opet to je samo malo više šarafanja.

Ono što je najbitnije je pažljivo ukloniti 6 ljepljivh traka ispod baterije bez da puknu. Naglasak je na strpljenju i ništa više.
15.03.2025 | 20:09
Ja već 15 godina sve Apple uređaje servisiram u iService.hr u Zagrebu.
Zadnjih dvije godine su i ovlašteni Apple servis. Uvijek sve korektno i uz garanciju od 1 do 6 mjeseci ovisno o dijelu koji ugrađuju.

Zadnje što sam servisirao je iPhone 13. Od pada je pukao kabel na kojem je zvučnik i NFC senzor. Sve korektno popravljeno. Cijene imaš na njihovom webu.

Do sada sam tamo mijenjao: bateriju na MBP 2011. (Još danas je good condition), dva tri stakla na iPad mini, nekoliko home button na iPhone 4 do 6 Itd.

Nikad problema. Uvijek maksimalno brzo i profesionalno.
17.03.2025 | 10:20
“ Okvirna cijena zamjene baterije za navedeni uređaj iznosi 130 EUR.

Te trajanje servisa je 1-2 dana.

Dostavite uređaj na lokaciju iStyle Arena servis kako bi napravili dijagnostiku i pregled uređaja koji traje okvirno 1-2 radna dana.
Prije dolaska potrebno je napraviti sigurnosnu kopiju podataka i isključiti „Find my iPhone“ zaštitu (Pronalaženje).
Dijagnostika uređaja je besplatna ukoliko se radi jamstveni popravak uređaja zbog neispravnosti određene komponente, te se naplaćuje 29€ ukoliko uređaj ne ulazi u Apple jamstvene uvjete i/ili greška na uređaju nije pronađena dijagnostičkim alatima.”
08.08.2025 | 16:33
Promijenio prije neki dan bateriju u iService.
Preko njihove stranice rezervirao servis, bila i još neka akcija, tako da je na kraju cijena za originalnu bateriju i izmjenu bila 89,25 eura.
Sama zamjena trajala par sati, sve ok.
Stara baterija došla na 70%, i počela nešto kenjkat oko punjenja dok sam bio na moru.
Zadovoljan uslugom, zadovoljan cijenom, moja preporuka
09.08.2025 | 14:47
Prije dvije godine promjenio bateriju na iPhone X kod idoctora na trešnjevki = 40 eur.
Radi odlično iako nije original već zamjenska.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 14 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, skunic, VanjusOS, Anonimci (794)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO