Promjena baterije na iPhone 11
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Promjena baterije na iPhone 11

10.03.2025 | 21:18
Pozdrav! Imam iPhone 11 četiri godine i baterija je na 74%. Ima li netko preporuku za servise u ZG koji vrše zamjenu originalne baterije, da je bio zadovoljan i uslugom, i cijenom? Hvala
10.03.2025 | 22:19
Rekao bih iStyle ili bilo koji ovlašteni. Prije 3 godine je to bilo cca 500kn a sada nisam siguran ali imaju cijenik u dućanima. Siguran sam da to više nije 67€ već 80+€

Po pitanju sam shvatio da li to mjesto radi zamjenu original baterije, apsolutno to rade. A sad, da li rade zamjenu sa originalnom baterijom, to sumnjam za bilo koji (RH) servis. Staviti će neku OEM bateriju i to je to.

Genuine OEM batteries are typically made by authorized suppliers like Sunwoda, Desay, and SIMPLO GROUP, who are based in China and Taiwan. These batteries use lithium-ion cells and are designed to work with iOS to function properly, including reporting charge levels and battery health. An OEM (Original Equipment Manufacturer) battery for an iPhone is a battery that is manufactured to Apple's specifications but not necessarily by Apple itself. These batteries are typically made by authorized suppliers and are designed to meet Apple’s quality and performance standards.
11.03.2025 | 05:07
Kakva je razlika izmedju OEM I Retail?
Prvi nema “kutiju”.
12.03.2025 | 11:53
superstric kaže:
Pozdrav! Imam iPhone 11 četiri godine i baterija je na 74%. Ima li netko preporuku za servise u ZG koji vrše zamjenu originalne baterije, da je bio zadovoljan i uslugom, i cijenom? Hvala

Superstriče, jesi li se odlučio gdje ćeš “servisirati” bateriju?
13.03.2025 | 22:18
još ne poslao upite u par servisa, cijene su od 100 eura na više. vjerojatno će odlučiti lokacija servisa i brzina zamjene baterije
14.03.2025 | 06:44
Baterija se u ovlaštenom servisu zamijeni za otprilike 2 sata, uz prethodnu najavu. Za 100 € sigurno nije original baterija, a tada je i budući rad uređaja upitan. Često puta je najjeftinija opcija - najskuplja. Preporuka, zamijeni bateriju u ovlaštenom servisu sa original baterijim. iStyle, iServis, iiKlinika - svi su u Zagrebu. Ostalo bih zaobišao.
14.03.2025 | 11:10
Istina. Ima ona: tko škrtari taj dvaput plaća.

Odlučio bih se na nabrojane servise. Zašto? Samo iz razloga što možeš nešto reklamirati a takvi servisi imaju razrađene procedure i ne zafrkavaju se ako im reklamiraš nešto, zna se tko što kada gdje radi po pitanju reklamacije.
Iako ćeš možda više platiti bateriju, zasigurno dobivaš kvalitetniju bateriju a i u slučaju preprodaje mobitela možeš bez grižnje savjesti reći gdje je mijenjana baterija i imaš račun.
A ne sad tamo neki Jozo rođo ispod mosta mijenja bateriju za €50. Malo sarkazma.
14.03.2025 | 11:18
Svi navedeni servisi rade isključivo sa original Apple dijelovima, zato je i cijena veća. Ali i zagarantirana kasnija ispravnost uređaja. Pogotovo baterije, loše baterije su sklone raznim nepravilnostima, u krajnjem slučaju samozapaljenjem.
15.03.2025 | 15:04
Odgovor iz Storea, Centar Cvjetni:
“Cijena zamjene baterije za navedeni model iPhonea iznosi 120 EUR. Proces zamjene traje otprilike 2-3 sata.

Preporučujemo da prije dolaska napravite backup svojih podataka kako biste osigurali sigurnost informacija na uređaju. Također, molimo Vas da tijekom trajanja servisa isključite funkciju Find My iPhone kako bismo mogli obaviti potrebne radove.”
15.03.2025 | 18:06
Eto, i dobiješ fino račun i garanciju.

"Giga iz šupe" bi to vjerojatno napravio za 100€ ili manje - ali on je na kraju "Giga iz šupe" i tko zna kakvu bateriju bi ugradio, a garancija je obično na "majke mi" i traje "drži vodu dok majstori odu".

Jednom sam mijenjao na iPhone SE 1st gen. bateriju, to je bilo u iKlinika. Sve pohvale, uređaj i dan danas radi, iako mi stoji u ladici kao "backup" uređaj.

Svi gore navedeni servisi su uložili velika sredstva u opremu, alate, edukaciju i certifikate kako bi znali i mogli servisirati Apple uređaje.
15.03.2025 | 19:38
Mogu potvrditi da sam u zadnjih 15tak godina imao samo uspjehe i jasno nula problem sa iFixit rezervnim dijelovima. Konkretno za iP11, cijeli kit (baterija, adhezivi i alat) su cca 35€ + poštarina. Ako ti oči dozvoljavaju (čak i sa povečalom) mislim da se uz ifixit kvalitetne upute to može bez problem zamijeniti.

Svi urređaji koje sam mijenjao (iP4, 5, 6, XR, 11 itd) nemaju nikakvih problema sa rezervnim baterijama i svi dan danas rade kao i rezervni ekrani.

Nedavno sam radio iPhone XR screen zamjenu (koja uključuje i apliciranje zaštitne gume za izolaciju od prašine i vode kao i prebacivanje faceID senzora (jer je mapiran 1:1 na matičnu) i trebalo je cca jedno 1,5h da se to napravi. Najviše je trajalo otvaranje uređaja jer je ekran bio kompletno smrskan pa time i klaisično otvaranje nije baš opcije.

Nakon toga je realno samo šarafanje. U slučaju iP11 i baterije nema ništa "extra" problematično, iako uklanajnje haptic modula je također nužno, no opet to je samo malo više šarafanja.

Ono što je najbitnije je pažljivo ukloniti 6 ljepljivh traka ispod baterije bez da puknu. Naglasak je na strpljenju i ništa više.
15.03.2025 | 20:09
Ja već 15 godina sve Apple uređaje servisiram u iService.hr u Zagrebu.
Zadnjih dvije godine su i ovlašteni Apple servis. Uvijek sve korektno i uz garanciju od 1 do 6 mjeseci ovisno o dijelu koji ugrađuju.

Zadnje što sam servisirao je iPhone 13. Od pada je pukao kabel na kojem je zvučnik i NFC senzor. Sve korektno popravljeno. Cijene imaš na njihovom webu.

Do sada sam tamo mijenjao: bateriju na MBP 2011. (Još danas je good condition), dva tri stakla na iPad mini, nekoliko home button na iPhone 4 do 6 Itd.

Nikad problema. Uvijek maksimalno brzo i profesionalno.
17.03.2025 | 10:20
“ Okvirna cijena zamjene baterije za navedeni uređaj iznosi 130 EUR.

Te trajanje servisa je 1-2 dana.

Dostavite uređaj na lokaciju iStyle Arena servis kako bi napravili dijagnostiku i pregled uređaja koji traje okvirno 1-2 radna dana.
Prije dolaska potrebno je napraviti sigurnosnu kopiju podataka i isključiti „Find my iPhone“ zaštitu (Pronalaženje).
Dijagnostika uređaja je besplatna ukoliko se radi jamstveni popravak uređaja zbog neispravnosti određene komponente, te se naplaćuje 29€ ukoliko uređaj ne ulazi u Apple jamstvene uvjete i/ili greška na uređaju nije pronađena dijagnostičkim alatima.”
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 minuta
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P
  • smayoo: mislim da ne
  • dreaMMAster: Jel ima na forumu generalna tema o novom M4 Airu?
  • dpasaric: :)
  • dpasaric: Mac Studio u top konfiguraciji nešto preko 15.000 € PDV
  • dpasaric: Stigle CTO cijene za MacBook Air 15" M4 u Voćarnu... ostalo će ovih dana!
  • Yonkis: Kako instalirati Apple Sports app ako imam na svom hrv acc eura?
  • Yonkis: Raid? Za komarce? Za Siri?
  • drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" :) Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
  • Yonkis: Look how they massacred my boy [link]
  • kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
  • kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
  • Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje :)
  • Ender: @ZoPaj: toliko cesto? :) podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana :)
  • Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju? :)
  • ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz ;)
  • hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac" :D
  • hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer. :P
  • Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)
  • Ender: @hal9000: tako sam nesto i pretpostavio :)
  • hal9000: @Ender Nemam pojma! Toliko davno je to bilo da se ne mogu ni sjetiti! :D
  • Borisone: Novi Mac Studio, MacBook Air, iPad Air i iPad.
  • Borisone: Toliko najava ovaj tjedan a vikalica šuti.
  • Lihto: Its Been 84 Years XD
  • Ender: @hal9000: posle koliko vremena je bio taj restart?
  • hal9000: Danas sam restartao Mac! :O
  • kupus: @yonkis :D
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)
  • kupus: traži se ipad 10th gen, PM
  • hal9000: Hihihihihihihi: [link]
  • Zdravac: jura22, s obzirom na cijene rada, bravar mu je kod nas najskuplje rješenje
  • jura22: Daj bravaru da napravi. Jedan taj je malo jeftiniji od MP1.1.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO