Baterija iPhone 15 pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Baterija iPhone 15 pro

16.02.2025 | 12:51
Pozdrav heeeelp... imam iPhone 15pro star godinu dana (garancija istekla 08.02.) i nakon toga mi je baterija pocela divljati, bude sve oke, ali nakon sto se spusti ispod nekih 52% nakon par minuta se spusti na 10%. Azurirala sam iOS, resetirala ga, napravila onaj hard reset, nista...i dalje isto. Zdravlje baterije mi je na 92%, sve ostalo radi okej. Trudila sam ga puniti do 80% u zadnje vrijeme, prije toga do 95% otprilike. Ugasila sam sve moguce (lokacijske usluge, osvjezavanje u pozadini, iskljucila Siri) ali vidim da mi pokazuje kako mi u pozadini bateriju trose "nedavno obrisane aplikacije" i to cak 54% bude... sad sam ga maloprije napunila na 100%, skinem s punjaca on padne na 90% i evo za par minuta je vec 85%
Da mjenjam bateriju ili sta bi to moglo biti?
16.02.2025 | 13:32
Jesi li probala resetirati postavke? Čak Sve postavke? To kao prvo za početak.
16.02.2025 | 13:37
to jedino nisam probala... ali evo budem i to...
16.02.2025 | 14:02
Sigurno postoji i neka aplikacija za provjeru zdravlja baterije, to možda zna netko bolje od mene.

01. Napraviti backup svega na iCloud (slike, poruke, mailovi, bilješke…)
02. Pripremiti podatke za ponovnu prijavu na iCloud (kor. ime i lozinka)
03. Napraviti reset na tvorničke postavke, znači postaviti telefon kao novi.

Iako mislim da je baterija dala svoje. Da ki je mobitel bio u ekstremnim uvjetima (visoka ili niska temperatura).
16.02.2025 | 14:08
mislim da je neko pominjao ovde, ali da ponovim - ima onaj program za Mac-a "coconutBattery", instaliras i onda povezes iPhone sa Mac-om i imas poseban tab za iOS devices, i tamo ti ocita i battery health i capacity.
16.02.2025 | 18:25
i ja mislim da je baterija dala svoje. Resetirala sam ga na tvornicke postavke, bio je kao oke, izasla sam van sa baterijom 70%, odjednom se ugasio, upalim ga, bat 10%, dosla kuci ugasila ga totalno (bez punjenja), nakon par sati sam ga upalila a ono 60% bat...
16.02.2025 | 20:47
Ovo zvuci kao ostecena celija, npr ako prenoci na ekstremno hladnom, i potrebna je nova baterija. Simpromi su bili identicni - naglo "praznjenje" i gašenje uređaja.
Ja sam jednom ostavio laptop u autu na minus temperaturi i imao iste simptome - dijagnosticki software je rekao ostecena celija i potrebno je bilo zamijeniti cijelu bateriju. Radilo se o nekon HP laptopu...
16.02.2025 | 21:59
A koliki je battery health? Kako si mogla bateriju "spržiti" u godinu i pol dana? Imam doma iPhone 11 sa 83% health-a.. iPhone 11!
16.02.2025 | 22:22
pa vidi, ove mladje generacije ne ispustaju fon iz ruku i uvek je aktivno trista nekih mesindzera, tik-tok, FB, insta... cega sve jos nema. i normalno da se bat istrosi.
kod mene iPhone Xr - 82%, Xs Max - 81%.
16.02.2025 | 23:38
Tri godine star iPhone SE, baterija mi je na 88%. Točno kako bi i trebalo biti.
  • kupus
  • Posjetitelj
17.02.2025 | 00:08
Ako nije kupljen na firmu, garancija je 2 godine. Baterija je otišla, reklamiraj ga u dućanu gdje si ga kupila.
17.02.2025 | 08:13
Kupljen je u Telemachu, nije na firmu, ali mi piše da je garancija godinu dana (taman je istekla neki dan). Battery healt piše da je 92% :/ prije njega sam koristila 12pro s kojim nije bilo takvih problema a još više sam ga ''ubijala'', star sad već skoro 4 godine i battery healt je na 86% (taj mob dečko i dalje koristi)... ništa, izgleda da ću morati promjeniti bateriju :/ :/
17.02.2025 | 22:53
Ladidee08 kaže:
Kupljen je u Telemachu, nije na firmu, ali mi piše da je garancija godinu dana (taman je istekla neki dan). Battery healt piše da je 92% :/ prije njega sam koristila 12pro s kojim nije bilo takvih problema a još više sam ga ''ubijala'', star sad već skoro 4 godine i battery healt je na 86% (taj mob dečko i dalje koristi)... ništa, izgleda da ću morati promjeniti bateriju :/ :/

Ako to piše u iPhonu to je Apple jamstvo. U HR prema zakonu imas 2 godine jamstva (2. godina preko trgovca), tako da se javi Telemachu i pozovi na materijalne nedostatke kako je kupus napisao.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds