19.01.2026 | 11:50
Ovaj novi UI ždere bateriju ko ništa. Meni je stari X trajao 2 dana jer je baterija bila u banani iako promijenjena prošle ili pretprošle godine.
Sada 17 Pro isto traje 2 dana a X je bio na 4 dana kad je bio nov. Mislim da ovaj ovi 17 Pro ima duplosažiju bateriju od oe na X-u ali očito iOS to potroši.
A treba uzeti u obzir da imam i 12 Mini i 15 Max uz ovaj glavni i sve ih koristim, strah me pomisliti koliko bi 17 trajao da mi je jedini. Uz sve to, 17 se ne želi spojiti na watch 7. Tako da mi je sad Max spojen na sat iako me skoro svi zovu na 098 broj od 17 pa je sat prestao biti koristan po tom pitanju.
Uglavnom, da postoji mogućnost Restore na stariji telefon odmah bih se vratio na X i stariji iOS. Sve je radilo savršeno. Kupio sam novi jer kao WhatsApp možda uskoro prestane biti podržan a i mnoge web straice se ne otvaraju dobro u starom Safariju, banking je tražio noviji sistem itd.
edit, ah da - pojačam zvono na 17 na max i idući put opet zvoni tiho. Bilo u Settings bilo na gumbiće dok zvoni. Svjedno.