airport express u hotelu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

airport express u hotelu

24.05.2011 | 00:40
uskoro cu na godisnji, i sad sam nasao da u sobama imam pristup internetu ali nema wifi-a. da li sad ja mogu sa expressom sebi u sobi napraviti wifi, jer bih na godisnji nosio samo iphone i ipad i naravno express.
kontam , sestri sam neki dan wirelles modem poklonio, i nikakvih problema nije bilo da se ja spojim na njega iako joj je druga mreza.
24.05.2011 | 00:49
Vjerojatno će ti raditi osim ako nemaju neki poseban režim (ručnu dodjelu IP i slično)
24.05.2011 | 09:39
e hvala. znas sta , jos im na sajtu pise wifi u hotelu se naplacuje 4€ po satu. da im nije malo skupo to?A da i u HR je hotel.
24.05.2011 | 11:44
Ja sam par puta nosio Express baš za tu namjenu. Nije mi jasan taj pristup da wireless naplaćuju a preko žice ne? Jesi li ti siguran da oni imaju žičani internet u sobama?
24.05.2011 | 11:55
imaju, i vjerovatno i njega naplacuju, ali nadam se ne toliko skupo kao sto i wifi.samo mi nije jasna ta cijena od 4€ po satu .
24.05.2011 | 12:19
Valjda motiviraju ljude da na godišnjem više vremena provode vani a manje na internetu.
24.05.2011 | 13:14
ma bit cu ja vise vani ali , ipak mail i skype moram i tamo koristiti.
24.05.2011 | 16:18
Ako naplaćuju wireless, onda naplaćuju i žičani pristup, ako ga uopće imaju (većinom nemaju). 4 €/h je ultrabezobrazluk, slažem se. To sam doživio nedavno u Plavoj laguni i pisao sam radi toga primjedbu u knjigu žalbe.

Ako ti je to toliko bitno, trebao si misliti o tome prije nego si rezervirao smještaj. Imaš hotela u kojima je pristup internetu besplatan. U malima je uglavnom besplatan, a u velikima se nekad naplaćuje.

Ali, da ti sad ne dociram, vjerojatno će ti puno jeftinije ispasti da si kupiš prepaid SIM karticu u Hrvatskoj i koristiš nju za pristupanje netu (bilo preko vlastitog mobitela, bilo da uzmeš baš USB stick za surfanje).
24.05.2011 | 21:32
ma znam da je bezobrazluk cisti ali sta da radim. u to vrijeme moram i racune poplacati i nadam se da nece biti i zicani oko 4€ po satu.za cetiri njihova sata ja ovdje platim mjesecni internet.uzas.
bio sam prosli mjesec u Parizu i tamo smo u hotelu imali besplatni wi-fi. Ali ovaj hotel je u HR i moram biti na sve spreman.
24.05.2011 | 21:40
Mislim da HT ima neku simpa tarifu, mislim da se zove internet DAN, ili tako nešto, uglavnom košta 10,00 kn i surfaš koliko hočeš do 00:00 istoga dana. Možda bi ti tako nešto odgovaralo.
24.05.2011 | 21:57
scarface32 kaže:
ma znam da je bezobrazluk cisti ali sta da radim. u to vrijeme moram i racune poplacati i nadam se da nece biti i zicani oko 4€ po satu.za cetiri njihova sata ja ovdje platim mjesecni internet.uzas.
bio sam prosli mjesec u Parizu i tamo smo u hotelu imali besplatni wi-fi. Ali ovaj hotel je u HR i moram biti na sve spreman.

Nemoj se nadati. Ako uopće imaju žičani, *sigurno* će koštati isto kao i bežični.

Moram ti reći da u Hrvatskoj *većina* hotela ima besplatan pristup internetu. U EU je, međutim to puno teže naći. Imaš peh, rekao bih...

Lijepo ti, kad dođeš, na kiosku kupi neku prepaid varijantu za mobilni internet. To ti je neusporedivo jeftinije.
24.05.2011 | 22:59
nije mi bilo mrsko, nazvao sam hotel. kazu internet po sobama je besplatan, znaci moram imati laptop i kabal ili airport express. wifi se u hotelu placa, 70 kuna 24 sata i mozes ta 24 sata razgoditi na 5 dana. izgleda da su pojeftinili ili info na internetu malo stariji. u svakom slucaju, express ce biti dovoljan.
25.05.2011 | 00:18
Kakva čudna kombinacija... To još nisam čuo. Koji je to hotel?

U svakom slučaju mi je drago da si riješio svoj problem.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 49 minuta
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
  • Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
  • smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom. :)
  • Yonkis: Ima li netko doma LG-ev smart TV? [link]
  • IkoIko: Za powermacove, idem ih danas pogledati pa vam javim!
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO