Proxy problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Proxy problem

22.03.2011 | 16:40
Ovako do sada mi je sve normalno radilo dok mi prije 5 dana last.fm nije prestao raditi. Mislio sam da je to samo privremeno, ali onda sam vidio da i drugi imaju takvih čudnih problema. Maknuo sam aplikaciju i stavio novu i opet nije radio, ali onda se već pojavio rdugi problem. Nije mi dopuštao da se logiram uopce zbog proxy-a.
Još prekjučer sam mogo pristupiti njihovoj stranici, ali sada više ne mogu pošto ju browser otvara satima dok mi ne bi rekao da ne može otvoriti. Probao sam otvoriti stranicu u više browsera, ali nijedan ne otvori. Sve mi ostalo otvara i radi normalno. Gledao sam jel imam neki proxy i nema. čak sam i obrisao sve veze koje imam i napravio nove, ali još uvijek ne radi. Probao sam i na drugom accountu i ista stvar. Neznam zašto, ali jednostavno ne radi neće i neće ;(
ako ima neko neki prjedlog kaj bi mogo biti neka kaže
Screen_shot_2011_03_22_at_3.png
22.03.2011 | 16:59
evo shvatio sam u cemu je bio problem
ali sada pitanje kako se rješiti ovog servera?
help?
Screen_shot_2011_03_22_at_3-aeb2f2f26ef1cf5b0ed73fc6c945aed1.png
22.03.2011 | 20:58
Počnimo od - što ti je to i zašto si to instalirao? Ako ti ne treba, deinstaliraj... Ako si instalirao odvlačenjem app u applications, odvuci taj isti app u smeće i isprazni ga. Ako si instalirao pokretanjem PKG-a, onda jedno od ovog: (a) imaš uninstaller u DMG-u gdje ti je i PKG s kojeg si instalirao (b) instalirao ti se među applicationse i uninstaller pa ga porkreni odande (c) imaš negdje neki readme u kojem piše što se sve treba obrisati za potpunu deinstalaciju.
22.03.2011 | 23:48
ma iskreno ne sjecam se vise zasto sam instalirao hotspot za nesto mi je bio trebao ali onda sam bio nasao drugo rjesenje i nisam ga nikada koristio sve dok jucer nisam isprobavao kolko ce mi mac brzo otvoriti sve aplikacije i naravno otvorio je i taj hotspot. kasnije sam ga obrisao tako da bi stisnuo quit za ovaj server. ali to ocito nije pomoglo pa sam ga u activity monitoru prisilno iskljucio i obrisao sam sve vezano uz hotspot ali i dalje mi kao postoji negdje neki proxy koji me blokira da se spojim na stranicu ili ulogiram..
23.03.2011 | 18:12
Jbg... Kako sad da ti pomognemo? Pronađi uninstaller ili upute za deinstalaciju pa vidi što sve treba obrisati.
23.03.2011 | 22:48
evo rjesio sam problem... u activity monitoru je bio neki shit koji je radio a da nisam znao kaj je file se zvao kextd i on je blokirao to sve... napravio sam force quit i za sada radi sve okej, akaj ce biti nakon kaj resetiram mac to jos neznam
tnx anyway
24.03.2011 | 09:32
Nisam 100% siguran, ali "kextd" mi zvuči kao "kernel extension deamon", dakle ima veze s driverima od hardwarea. Nisam siguran da ga je bilo pametno ubiti. Jedino ako to nije ista fora kao onaj dll na windowsima kojeg je pokrenuto n instanci, svaki put za drugi driver.
24.03.2011 | 11:12
ma ne nisam ja njega obrisao nego kao kak ti resetirao
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 20 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, jura22, Riba, VanjusOS, Anonimci (772)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO