FAR Lone Sails
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

FAR Lone Sails

31.05.2019 | 00:11
Dugo, dugo nisam zastao na neku igru i da me povuče u svoj svijet i oduševi. FAR Lone Sails je mirno umjetničko osvježenje u moru nasilja i histerije. Topla preporuka!

31.05.2019 | 00:50
Je, baš mi još treba da se zahaklam na neku igru...
31.05.2019 | 01:07
Igra stvarno djeluje poprilično zanimljiva (mada se neki komentatori žale na monotonost i prelake 'zagonetke', koje se uglavnom sastoji od pritiskanja crvenih tipki), ali mi nikako nisu jasni ovi hardverski zahtjevi: minimalno Intel Core 2 Quad na 2.4 GHz, i obavezna diskretna grafička kartice.
31.05.2019 | 01:32
@smayoo - Ma ovo je više kao neki program za opuštanje, nego kao igra... baš je zen. Atmosfera je zaista posebna, sve je dizajnirano kao neki futuristički art-strip.

@m@xym - Nisam skužio što te čudi, misliš da su zahtjevi preniski za igru koja tako izgleda ili što? Jer zaista traži skroman Mac, a ima i tri opcije kvalitete grafike unutar same igre.
31.05.2019 | 02:09
I hvalim ja tako igru i onda mi naša ekipa iz Irske javi da je glavni developer naš čovjek!

Goran Saric!

www.goga.ch
31.05.2019 | 12:57
@m@xym - Nisam skužio što te čudi, misliš da su zahtjevi preniski za igru koja tako izgleda ili što? Jer zaista traži skroman Mac, a ima i tri opcije kvalitete grafike unutar same igre.[/quote]

Sama igra mi djeluje prilično grafički nezahtjevna, a u preporučenoj konfiguraciji za Windowse spominje se Core i7 i diskretna grafička kartica (doduše starije generacije). I napominju da se ne preporučuje Intelova HD grafika.

Zahtjev za diskretnom grafikom isključuje praktično sve Mac Mini-e, Mac Book-ove i Mac Book Air, Macbook Pro 13 i osnovne verzije iMac-a sa manjim ekranom, a to baš i nisu tako slabašni strojevi.
  • kupus
  • Posjetitelj
31.05.2019 | 14:00
m@xym kaže:
@m@xym - Nisam skužio što te čudi, misliš da su zahtjevi preniski za igru koja tako izgleda ili što? Jer zaista traži skroman Mac, a ima i tri opcije kvalitete grafike unutar same igre.

Zahtjev za diskretnom grafikom isključuje praktično sve Mac Mini-e, Mac Book-ove i Mac Book Air, Macbook Pro 13 i osnovne verzije iMac-a sa manjim ekranom, a to baš i nisu tako slabašni strojevi.

Očito jesu Njima je uvijek bila boljka ta intelova grafika, zna se da je to big no-no za bilo kakve igre. Meni se cini da je vise rijec o losem portu za osx, te da se tu gubi vecina performansi.

Recimo half life2 ne sljaka na osx i gma945, rusi se odmah na startu / glitchevi, dok na windowsima sljaka normalno.
03.06.2019 | 00:16
Ne bih rekao da je "loš port", naime, iako igra izgleda kao 2D, zapravo je heavy-3D cijelo vrijeme s gomilama detalja i finesa, izvorima svjetla i velikim poljem za igru kada se odzumaš od epicentra radnje.

Ponavljam, godinama me neka igra nije toliko oduševila. U subotu sam je igrao do 5 ujutro, uopće nisam shvatio koliko je sati koliko me uvukla u taj svoj svijet.
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.06.2019 | 13:45
E moj Davore, šta mi uradi...

Trckaram u kolutu ko hrcak da si prevezem vozilo na splavi preko rdjave bare...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 15 sati
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO