FAR Lone Sails
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

FAR Lone Sails

31.05.2019 | 00:11
Dugo, dugo nisam zastao na neku igru i da me povuče u svoj svijet i oduševi. FAR Lone Sails je mirno umjetničko osvježenje u moru nasilja i histerije. Topla preporuka!

31.05.2019 | 00:50
Je, baš mi još treba da se zahaklam na neku igru...
31.05.2019 | 01:07
Igra stvarno djeluje poprilično zanimljiva (mada se neki komentatori žale na monotonost i prelake 'zagonetke', koje se uglavnom sastoji od pritiskanja crvenih tipki), ali mi nikako nisu jasni ovi hardverski zahtjevi: minimalno Intel Core 2 Quad na 2.4 GHz, i obavezna diskretna grafička kartice.
31.05.2019 | 01:32
@smayoo - Ma ovo je više kao neki program za opuštanje, nego kao igra... baš je zen. Atmosfera je zaista posebna, sve je dizajnirano kao neki futuristički art-strip.

@m@xym - Nisam skužio što te čudi, misliš da su zahtjevi preniski za igru koja tako izgleda ili što? Jer zaista traži skroman Mac, a ima i tri opcije kvalitete grafike unutar same igre.
31.05.2019 | 02:09
I hvalim ja tako igru i onda mi naša ekipa iz Irske javi da je glavni developer naš čovjek!

Goran Saric!

www.goga.ch
31.05.2019 | 12:57
@m@xym - Nisam skužio što te čudi, misliš da su zahtjevi preniski za igru koja tako izgleda ili što? Jer zaista traži skroman Mac, a ima i tri opcije kvalitete grafike unutar same igre.[/quote]

Sama igra mi djeluje prilično grafički nezahtjevna, a u preporučenoj konfiguraciji za Windowse spominje se Core i7 i diskretna grafička kartica (doduše starije generacije). I napominju da se ne preporučuje Intelova HD grafika.

Zahtjev za diskretnom grafikom isključuje praktično sve Mac Mini-e, Mac Book-ove i Mac Book Air, Macbook Pro 13 i osnovne verzije iMac-a sa manjim ekranom, a to baš i nisu tako slabašni strojevi.
  • Anonimac
  • Posjetitelj
31.05.2019 | 14:00
m@xym kaže:
@m@xym - Nisam skužio što te čudi, misliš da su zahtjevi preniski za igru koja tako izgleda ili što? Jer zaista traži skroman Mac, a ima i tri opcije kvalitete grafike unutar same igre.

Zahtjev za diskretnom grafikom isključuje praktično sve Mac Mini-e, Mac Book-ove i Mac Book Air, Macbook Pro 13 i osnovne verzije iMac-a sa manjim ekranom, a to baš i nisu tako slabašni strojevi.

Očito jesu Njima je uvijek bila boljka ta intelova grafika, zna se da je to big no-no za bilo kakve igre. Meni se cini da je vise rijec o losem portu za osx, te da se tu gubi vecina performansi.

Recimo half life2 ne sljaka na osx i gma945, rusi se odmah na startu / glitchevi, dok na windowsima sljaka normalno.
03.06.2019 | 00:16
Ne bih rekao da je "loš port", naime, iako igra izgleda kao 2D, zapravo je heavy-3D cijelo vrijeme s gomilama detalja i finesa, izvorima svjetla i velikim poljem za igru kada se odzumaš od epicentra radnje.

Ponavljam, godinama me neka igra nije toliko oduševila. U subotu sam je igrao do 5 ujutro, uopće nisam shvatio koliko je sati koliko me uvukla u taj svoj svijet.
  • Anonimac
  • Posjetitelj
11.06.2019 | 13:45
E moj Davore, šta mi uradi...

Trckaram u kolutu ko hrcak da si prevezem vozilo na splavi preko rdjave bare...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 39 minuta
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO