Najava JB Apple TV 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najava JB Apple TV 3

05.01.2014 | 22:33
Jeeee!
m.imdb.com/title/tt0116213/
05.01.2014 | 23:10
07.01.2014 | 21:20
imam mali problem.
imao sam stari us acc jos dok san iphone imao i sada sam isti iskoristio za atv3 i kada idem upaliti na netflix ili hbogo kaze mi da to mogu jedino na us acc, a taj san tamo vec stavio.
na forumu nisam uspio naci kako cu to srediti. pise out of teritory

hvala
07.01.2014 | 23:11
Moras ubijediti Netflix da se ti nalazis na US tlu, tj da pristupas sa IP adrese. Drugacije ne radi.

Tunnelbear je tvoj friend
08.01.2014 | 00:48
nije tunnelbear, jer streamanje sporo ide, a i ispuca lako s videom promet.

unblockus je rješenje - nema VPNa, samo se fakea DNS.
08.01.2014 | 01:05
aha znaci unblockus da platim ili ima neki drugi nacin ? student sam svatite
08.01.2014 | 11:14
Pa što će ti to sve kao studentu? Zar imaš vremena za gledanje TV-a? Faks, predavanja, učenje, kolokviji, tulumi, koncerti, druženja uz more i gitare, sex... Otkud ti vrijeme i volja za gledanje filmova kraj svega toga? Ja sam kao student od svih elektroničkih medija konzumirao jedino Radio 101.
08.01.2014 | 11:34
iphonemaniac kaže:
aha znaci unblockus da platim ili ima neki drugi nacin ? student sam svatite

Podrsku za neki "drugi nacin" na forumu neces dobiti. Svaki vid piraterije je zabranjen.
08.01.2014 | 11:43
unblock us je besplatan trial, mislim mjesec...
pa opet mjesec....
pa opet mjesec....
pa....
08.01.2014 | 11:48
Pa i ne bas,trial je 30 dana a cijena je 5$. Jesi li siguran da moze opcija mjesec,mjesec,mjesc....Svaki put za novi tral ti treba nova mail adresa
08.01.2014 | 12:47
Ovako ja imam složeno... Plaćam unblock us pet dolara mjesečno, s njim imaš pristup gotovo svim geoblocked sadržajima, Netflix, BBC iPlayer, ITV player, PBS, Smithsonian channell itd... Da ne nabrajam sve. S nekima na ATV zasad ne radi, naprimjer yahoo screen i Crackle, ali će navodno i to uskoro riješiti...
Radi na svim uređajima, ATV, PC, Mac, iĐiđe... Znači, možeš podesiti DNS na svakom uređaju posebno ili na samom ruteru pa za to nema potrebe.
Također možeš birati sa kojeg područja želiš gledati Netflix, USA, UK... I to mijenjaš kad poželiš, ima ta opcija Netflix region picker... Sve upute o instalaciji i podešavanju možeš naći na njihovoj stranici unblock-us.com
Netflix plaćam šest funti mjesečno i to ti je to...
08.01.2014 | 18:54
Athelas Loraiel kaže:
unblock us je besplatan trial, mislim mjesec...
pa opet mjesec....
pa opet mjesec....
pa....

pa mislim da to sa 10min mail i nije problem.
uspia san srediti i upaliti netflix ,. e sada preporuke. jel mi bolje sa us ili uk ?
08.01.2014 | 19:58
Pa prelistaj malo i jedan i drugi pa vidi koji ti više paše... Na US prije dođu noviji filmovi, ali na UK sam našao neke serije, što nove, što stare koje sam baš htio pogledati... Sve ovisi o ukusu...
09.01.2014 | 15:26
e sad san sve to sredia al mi stekaje airplay.. napravia san i na pcu taj unblockus al tamo mi nece da radi ni sa itunesa ni sa iphon 5 .. jel to radi toga?
09.01.2014 | 15:59
Šta znači da ti ne radi airplay? Airplay, a ni iTunesi nemaju nikakve veze sa unblock us... Probaj na PC-u otići na unblock-us.com i pogledaj da li su ti tamo sve tri kategorije pri dnu stranice zelene, ako nisu nešto nisi dobro postavio...
09.01.2014 | 16:03
Ovako treba izgledati...
Screen_Shot_2014_01_09_at_14.jpg
09.01.2014 | 17:07
je je sve je zeleno. evo uspia san rijesiti.. na stari dobri nacin. iskljucia ga iz struje i nakon 10 sec opet ukljucia i sada sve radi
09.01.2014 | 22:01
lijepo...i sta se gleda na netflixiju?
09.01.2014 | 22:21
nisam jos to ukljucia imam ici na put , pa da mi ne propadne taj prvi misec besplatno
all ima materijala.. taman cu nastavit sa serijama koje san gleda na xbmc-u
10.01.2014 | 16:16
jel moguce da mi atv ometa signal na tvu ? mislim kad mi je tu kraj tva ukljucen onda mi rtl2 i doma trzaju , kada nije onda ne trza nista .. jel to njegova zasluga?
10.01.2014 | 16:39
Mguce, ali ne zato jer je to atv nego elektronicki uredaj.
10.01.2014 | 16:42
Ako TV gledaš preko internetskog providera (MaxTV ili koji već) - da, moguće je. Ako TV gledaš preko terestričke antene - ne, nije moguće.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 13 minuta
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO