Provjereno radi Terratec Sinergy T USB XE. Rudimentaran, nikakvih dodatnih opcija osim DVB-T prijema (što sam i tražio) u kombinaciji sa EYE TV. Kada sam ja kupovao EYE TV postojala je mogućnost odabira online trgovine pa sam odabirom američke trgovine umjesto europske platio 80 dolara (umjesto 80 eura).
U njegovoj su bazi navedeni svi podržani tuneri. Npr. na slici su oni Terratecovi
Dajte malo objasnite, ako nije tesko. Nasao u AT jedan recimo Elgato EyeTV Hybrid i kosta 99eura. E sda, nije mi jasno da li ide kakva pretplata i na kaj se odnosi pretplata? Recimo da mi treba povremeno za gledanje TV-a i mozda snimanje na komp. Da li sa softwareom dobijem licence koje su neogranicene za sve programe ili treba kaj doplacivati s vremenom. Hvala na odgovorima.
Ne da je extra dobar, nego je koliko je meni poznato, jedini koji radi na OSX-u. Ali, pored toga kaj je jedini, zbilja je sjajan, ako smijem primjetiti
Ja bi ipak primjetil da ih se u međuvremenu nakotilo, pa ih barem 5-6 radi na Macu uključivši i moju Miglia TVMini Hybrid, kupljenu preko Powercoma. Možda je po podršci ipak Terratec i Elgato najkbolja solucija.
Pretplata ?
U HR ti netreba ništ osim uređaja i softvera za rad, obično ga kupiš sa uređajem. Pretplata treba vani,bar mislim, kao za kablovsku i TV programe koji se plaćaju. Kod nas bi ti valjda to bio broj pretplatnika ili sl. Za sada upikneš i gledaš kaj god uloviš!
Ima nas više zainteresiranih za ovu temu, no ja mislim da svakako treba biti stick za prijem digitalnih i analognih signala.
Ima još ogroman broj zemalja u kojima neće doči do digitalne TV bar još 10g. Svi mi koji koristimo laptope imamo ih i na putovanjima i to je glavni razlog.
Ja koristim Elgato vec par godina i stvarno sam super zadovoljan. Radi bez greske.
Ispravak, vidim da se trazi za G4, nisam siguran dal radi na tim masinama.
Da li postoji neki USB tuner koji u sebi ima hardwesku podršku za MP4, ili to isključivo ovisi o procesoru. Imam teratecov hibrid XS i podržava mp4, ali je slika istrzana i isprekidana. Kada ga spojim na MBP 2.4 onda to radi kako treba. Imam Eye TV 3.0.2.
VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.