Provjereno radi Terratec Sinergy T USB XE. Rudimentaran, nikakvih dodatnih opcija osim DVB-T prijema (što sam i tražio) u kombinaciji sa EYE TV. Kada sam ja kupovao EYE TV postojala je mogućnost odabira online trgovine pa sam odabirom američke trgovine umjesto europske platio 80 dolara (umjesto 80 eura).
U njegovoj su bazi navedeni svi podržani tuneri. Npr. na slici su oni Terratecovi
Dajte malo objasnite, ako nije tesko. Nasao u AT jedan recimo Elgato EyeTV Hybrid i kosta 99eura. E sda, nije mi jasno da li ide kakva pretplata i na kaj se odnosi pretplata? Recimo da mi treba povremeno za gledanje TV-a i mozda snimanje na komp. Da li sa softwareom dobijem licence koje su neogranicene za sve programe ili treba kaj doplacivati s vremenom. Hvala na odgovorima.
Ne da je extra dobar, nego je koliko je meni poznato, jedini koji radi na OSX-u. Ali, pored toga kaj je jedini, zbilja je sjajan, ako smijem primjetiti
Ja bi ipak primjetil da ih se u međuvremenu nakotilo, pa ih barem 5-6 radi na Macu uključivši i moju Miglia TVMini Hybrid, kupljenu preko Powercoma. Možda je po podršci ipak Terratec i Elgato najkbolja solucija.
Pretplata ?
U HR ti netreba ništ osim uređaja i softvera za rad, obično ga kupiš sa uređajem. Pretplata treba vani,bar mislim, kao za kablovsku i TV programe koji se plaćaju. Kod nas bi ti valjda to bio broj pretplatnika ili sl. Za sada upikneš i gledaš kaj god uloviš!
Ima nas više zainteresiranih za ovu temu, no ja mislim da svakako treba biti stick za prijem digitalnih i analognih signala.
Ima još ogroman broj zemalja u kojima neće doči do digitalne TV bar još 10g. Svi mi koji koristimo laptope imamo ih i na putovanjima i to je glavni razlog.
Ja koristim Elgato vec par godina i stvarno sam super zadovoljan. Radi bez greske.
Ispravak, vidim da se trazi za G4, nisam siguran dal radi na tim masinama.
Da li postoji neki USB tuner koji u sebi ima hardwesku podršku za MP4, ili to isključivo ovisi o procesoru. Imam teratecov hibrid XS i podržava mp4, ali je slika istrzana i isprekidana. Kada ga spojim na MBP 2.4 onda to radi kako treba. Imam Eye TV 3.0.2.
drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.