Koliko se čeka na Mac iz T-Com ponude?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koliko se čeka na Mac iz T-Com ponude?

29.07.2008 | 22:59
Pozdrav svim Macovcima!

Evo i mene među vama!

Uglavnom, iskoristio sam solidnu T-Com ponudu i napokon kupio svog prvog Maca (MacBook 2.4)! I jednostavno ne mogu dočekati da dođe

Imam i jedno pitanje: U ugovoru piše da je rok isporuke 30 dana, s tim da mi je čovjek u T-Centru rekao da je rok dosta manji (iskreno ne vjerujem ni onom što piše u ugovoru a ni liku u prodajnom centru ). Mene interesira da li je netko s ovog foruma tamo kupio Maca i koliko dugo ga je čekao?
29.07.2008 | 23:56
AFAIK još se nitko nije ovdje pohvalio da ga je tako kupio. Mislim da nema nikakvih razloga za dugo čekanje, ti strojevi su uredno dobavljivi.
30.07.2008 | 00:42
dpasaric je napisao:
AFAIK još se nitko nije ovdje pohvalio da ga je tako kupio. Mislim da nema nikakvih razloga za dugo čekanje, ti strojevi su uredno dobavljivi.

onda vjerujem da stize u roku par dana, najkasnije do ponedjeljka, jer ne mogu docekati
30.07.2008 | 19:33
Stigao je!!!
Masina je presexy, upravo pisem s njega!!!
Skidaju se update-i, verija je 10.5.2, pa cu update-at na 10.5.4.
30.07.2008 | 19:52
čestitke!!!
30.07.2008 | 21:32
john_st je napisao:
čestitke!!!

hvala, hvala
jako mi se svidja OS X
update-i su instalirani, sutra cu instalirati winblowze da vidim kako ce (i ako ce) raditi morrowind
04.08.2008 | 02:13
weeee netko još igra morrowind.... radit će i to više nego dobro ne boj se... :-D
04.08.2008 | 19:24
boki je napisao:
weeee netko još igra morrowind.... radit će i to više nego dobro ne boj se... :-D

hehe

ajde bas super, ali ipak se jos neckam oko instaliranja windowsa jer ih toliko mrzim... ne znam... :/
01.10.2008 | 20:54
Evo mene nakon nešto više od mjesec dana korištenja MacBooka
Oduševljen sam ekranom, mislio sam da ću se razočarati jer će mi 13.3" biti premalo, no stvarno sam ostao ugodno iznenađen.
Tipkovnica mi je ok, kao i touchpad. Ništa posebno, no više nego solidno.
Kvaliteta kućišta je na nivou, zasad je sve na svom mjestu.
Oduševljen sam zvučnom karticom, uštekaš gitaru (direkt u Line-In) otvoriš Amplitube i stvar radi, nema instaliranja dodatnih drivera za zvuk, latencije skoro da i nema, ma za kućnu upotrebu izvrsno!

Mac OS X je nešto najbolje kaj mi se dogodilo u posljednje vrijeme Stvarno nemam riječi, a ni potrebe za ijednim drugim OS-om. Savršeno!
02.10.2008 | 09:04
Onda mogu samo reći: ti vjeruješ jer si vidio, ali blagoslovljeni oni koji nisu vidjeli a vjeruju.... Ok, takvih nema, pa onda ipak bolje da se ljudi uvjere.
Dakle, drago mi je da je još jedna osoba progledala:laugh:
Čestitke, uživaj
  • User
  • Posjetitelj
02.10.2008 | 11:07
Cestitke na novoj masini!

Evo i ja switcham ovih dana s iMaca na MacBook
I pobudili ste mi (opet) zelju za Morrowindom... Odlicna igra!
Samo strah me da cu opet dane i mjesece zivota trosit nizasto
02.10.2008 | 11:14
Robi 1 Kenobi je napisao:
Mac OS X je nešto najbolje kaj mi se dogodilo u posljednje vrijeme Stvarno nemam riječi, a ni potrebe za ijednim drugim OS-om. Savršeno!

Drago mi je da si sretan, te što si imao hrabrosti zagristi u jabuku. Uživaj i dalje!
12.10.2008 | 22:55
Pozdrav svima, evo i ja sam jedna switch-erica koja očekuje svoj prvi MacBook upravo iz ove T-Com ponude. Iphone me zarazio tako da sad jedva čekam MacBook. Nadam se da će prelazak sa windowsa biti bezbolan i da je ovo mjesto na kojem mogu potražiti podršku. Pozdrav svima, još jednom!
12.10.2008 | 23:30
Dobrodošla. Samo nas nemoj posjeći tim sithskim svjetlosnim mačem...
26.10.2008 | 14:49
pozdrav svima. i ja sam novi pridošlica u svijet MAC-a. Iako sam cijeli život u računalima tek nedavno sam se odučio na ovaj potez. Po svemu pročitanome na MACKORISNIK.com i ovdje, mislim da nisam pogriješio. Imao sam prilike raditi na mac.u i OS me strašno iznenadio kao i cijelokupni doživljaj rada, ali nisam si mogao priuštiti mac.a

evo stvari su se promijenile i očekujem macbook white tokom tjedna.

pozdrav još jednom,

rusty
26.10.2008 | 16:48
Rusty si tauren?
26.10.2008 | 19:50
pa po avataru jesam (da WOW addict između ostalog)
  • spike.five
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 16:31
ljudi znam da je malo offtopic, ali znate li koliko se čeka na isporuku macbooka 2.4 aluminij u powercomu jer su mi rekli da ga nemaju na lageru.. kažu da bi trebo doć u četvrtak, ali da nije zicer.. jel postoje određeni periodi dobivanja novih uređaja ili...?
26.01.2009 | 17:25
Da, roba obično dolazi četvrtkom iz uvoza i onda su petkom isporuke. Ako ih ima na europskom skladištu dolaze bez problema u okviru tjedan dana ili brže. Krajem prošle i početkom ove godine je bila nestašica, ali sada se stanje izgleda stabiliziralo.
  • spike.five
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 22:15
super, hvala. nadam se da će bit ovaj tjedan i da je nestašica gotova..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 22 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds