Disk Tool za bad sector situacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Disk Tool za bad sector situacije

09.09.2003 | 06:16
Pod 9-kom me ništa nije moglo iznenaditi, ali sada još uvijek ne poznajem teren koliko bih želio. Zanima me što vi koristite za označiti fizički loše sektore pod X-om? Disk Utility to izgleda ne radi, Drive 10 se hvali da radi, ali ne vidim kako - automatski sigurno ne. Norton mi je pucao pod Jaguarom, vjerojatno moram skinuti update... netko s iskustvom te vrste? Naime, imam jedan stariji disk koji bih želio iskoristiti do kraja, a ima par loših sektora...
  • Anonimac
  • Posjetitelj
09.09.2003 | 18:49
Probaj Disk Warrior 3. dobra stvar i bootabilna je na Jaguaru
09.09.2003 | 20:50
Imam sjajna iskustva sa starim Disk Warriorom, ali u situacijama spašavanja podataka. No, sada to nije bitno - disk je prazan, a koliko znam Disk Warrior ne radi surface scan i obilježavanje loših sektora. Ili ta nova verzija radi i to?
10.09.2003 | 02:02
Do mene je dosao CD s bootabilnim DIskWarriorom 3 pod nekom verzijom X-a, i k tome jos sa Disk 10 utilityjem, isto bootabilnim. Ali, koji sam ja peh: Disk Warrior bio je nekakvi preview pa je istekao, a Disk 10 ne radi jer nemam broja ... Sreca, nemam jos ozbiljnijih problema, cak ni crasheva koji bi akumulirali greske koje bi vec negdje pocele "zmigati" ako vec ne ozbiljno otezavati zivot. Sioc sam dobio jumfera NNortona 7 za X, ali ga sigurno 10 dana necu stici ni probati... Javit cu dojmove.
  • Anonimac
  • Posjetitelj
10.09.2003 | 11:09
danad cu butat Disk W na kompu pa cu ti rec dojmove
10.09.2003 | 11:19
Norton 7 za X meni ne radi pod Jaguarom, izgleda da mora biti nova verzija 8. Disk 10 imam zadnju verziju i radi ok, kaze da može označiti loše sektore, ali to nikada ne napravi i uvijek ih ponovo prijavi - osim ako je ne znam za neku skrivenu opciju. Možda danas dobijem priliku prodati zadnji Norton, pa ću javiti kako radi.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 15 minuta
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO