Cijenjeno društvo Mac-ovaca i onih koji bi to htijeli postati Dali postoji kakav programčić slićan ovome koji radi na macu (DVD Decrypter) ili DVD shrink
Postoji, kombinacija programa MacTheRipper + Toast Titanium 7 = rip i \"zaštitna\" kopija original filma na DVD-u. Pripazi da je to ILEGALNA radnja... - ponekad jeftino zna biti veoma skupo.
drpongrac23: Ja volim obrezivat i špricat trsje, i na kraju piti vino!!!
drlovric: Neko voli lov, neko pecanje, neko kafane, neko kazan da pece rakiju, neko voli utakmice....u cemu je problem? Neka svako radi u zivotu sta ga veseli
cariblanco: Ulovit će te kad ostariš, onda se možeš vaditi na staračko ludilo
JOHN: onda kad još vidim kad se pošoraju radi toga. Nisam kužio ji kad samo bio jako mlad, a ni sada kada sam mlad
JOHN: Nikad neću shvatit tu opsjednutost prema navijanju za klubove. Još kad vidim koju sumu zarađuju ti gonjači lopte, dodatno mi pozli i obezvrijedi sve intelektualno sto postoji na ovoj kugli. Ajd još za repku donekle mogu shvatit, događa se povremeno, ali taj svakodnevni fanatizam za domaćom i stranom ligom…..jbg
drlovric: Svakako klubu treba cestitati. Ljudi rasprodal sve igrace i uzeli prvenstvo. Poslovna magija U igri su i za drugi trofej, ali mislim da je to dogovoreno da ne osvoje. Vidjet cemo za par dana... A mi Hajdukvoci cemo (opet) do godine slaviti
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva