Molimo, logirajte se

Samo članovi mogu sudjelovati u temama na ovome forumu. Morate se registrirati ili logirati ako želite aktivno sudjelovati.

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 22 minuta
  • dpasaric: Članak je "up", imate što za čitati, nadam se da će nekome biti korisno! :)
  • cariblanco: ok,ty za info
  • dpasaric: Ograničen je taj modul za ankete, imao sam isti problem, ali on nakon par dana zaboravi IP, pa se mogao dati drugi glas za one koji su imali više Macova.
  • dpasaric: Hvala, idem urediti tekst za zadnjim info, pa ide objava večeras! :)
  • dpasaric: Evo, imamo 1.000!
  • cariblanco: glasao, fali još jedan glas do tisuće ;)
  • cariblanco: Zašto nema mogućnosti za više opcija kod glasanja u anketi ? Koristim mini i mac book pro, skoro podjednako....i sad ti glasaj
  • dpasaric: Članak će biti analiza postojećeg i preporuke za kupce polovnih, mislim da će biti vrlo korisno - i da, ima dosta iznenađenja!
  • dpasaric: Hvala svima!
  • drlovric: Imas pravi workstation kojeg mozes i ponijeti kad zatreba. Sta drugo traziti od racunala.
  • drlovric: Jbt ja kontao 50% nas ima MBP sa M, kad one single digit :) Nisam uopce ni razmisljao kupiti neki drugi stroj ikada :)
  • JOHN: Upravo kliknuo :)
  • dpasaric: Molim one koji još nisu dali glas u anketi koji Mac (ili PC) koriste, da daju glas! Spreman je članak sa zanimljivom analizom, ali moram imati uzorak od 1.000 glasova. Hvala! :)
  • smayoo: @drpongrac23, imamo nešto zajedničko. Ja isto volim piti vino. :D
  • smayoo: Pretpostavljam da će nas Riba ili Davor informirati o tome.
  • drpongrac23: Zašto se na forumu odjednom ne vidi karma od korisnika?
  • JOHN: Al ću recimo navijat za repku
  • JOHN: Ma nisam ja tražio neko logično objašnjenje niti ga baš očekujem od fanova. Jednostavno sam samo iznio svoje mišljenje
  • drpongrac23: Ja volim obrezivat i špricat trsje, i na kraju piti vino!!!
  • drlovric: Neko voli lov, neko pecanje, neko kafane, neko kazan da pece rakiju, neko voli utakmice....u cemu je problem? Neka svako radi u zivotu sta ga veseli :)
  • cariblanco: Ulovit će te kad ostariš, onda se možeš vaditi na staračko ludilo :D
  • JOHN: onda kad još vidim kad se pošoraju radi toga. Nisam kužio ji kad samo bio jako mlad, a ni sada kada sam mlad :)
  • JOHN: Nikad neću shvatit tu opsjednutost prema navijanju za klubove. Još kad vidim koju sumu zarađuju ti gonjači lopte, dodatno mi pozli i obezvrijedi sve intelektualno sto postoji na ovoj kugli. Ajd još za repku donekle mogu shvatit, događa se povremeno, ali taj svakodnevni fanatizam za domaćom i stranom ligom…..jbg :)
  • drlovric: Svakako klubu treba cestitati. Ljudi rasprodal sve igrace i uzeli prvenstvo. Poslovna magija :) U igri su i za drugi trofej, ali mislim da je to dogovoreno da ne osvoje. Vidjet cemo za par dana... A mi Hajdukvoci cemo (opet) do godine slaviti :)
  • smayoo: Čestitke treneru i igračima, ponajprije! :)
  • cariblanco: Zasluženo Rijeka, čestitke i od mene...s malim buđetom, lupili su šamar onima koji nemilice troše
  • cariblanco: KREPAT MA NE MOLAT
  • Gjuroo: Čestitke navijačima Rijeke na osvajanju lige.
  • smayoo: I znamo gdje živiš! :D
  • Yonkis: zašto?! jer smo sekta :)
  • VanjusOS: zašto se ne može imati oboje
  • VanjusOS: haha, pa šta vam je ljudi
  • FiFi: @VanjusOS Isssss, pa nisam lud (ROFL)
  • drpongrac23: @VanjusOS - odmah izmoliti 12 oćenaša i moliti za pokoru!!!
  • VanjusOS: nisam mislio virtualne windows 11, već preko dual boota...
  • FiFi: @VanjusOS Imam ja Windows 11 u VMWare Fusion na Intel MBP
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO