Molimo, logirajte se

Samo članovi mogu sudjelovati u temama na ovome forumu. Morate se registrirati ili logirati ako želite aktivno sudjelovati.

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 20 minuta
  • dpasaric: Članak je "up", imate što za čitati, nadam se da će nekome biti korisno! :)
  • cariblanco: ok,ty za info
  • dpasaric: Ograničen je taj modul za ankete, imao sam isti problem, ali on nakon par dana zaboravi IP, pa se mogao dati drugi glas za one koji su imali više Macova.
  • dpasaric: Hvala, idem urediti tekst za zadnjim info, pa ide objava večeras! :)
  • dpasaric: Evo, imamo 1.000!
  • cariblanco: glasao, fali još jedan glas do tisuće ;)
  • cariblanco: Zašto nema mogućnosti za više opcija kod glasanja u anketi ? Koristim mini i mac book pro, skoro podjednako....i sad ti glasaj
  • dpasaric: Članak će biti analiza postojećeg i preporuke za kupce polovnih, mislim da će biti vrlo korisno - i da, ima dosta iznenađenja!
  • dpasaric: Hvala svima!
  • drlovric: Imas pravi workstation kojeg mozes i ponijeti kad zatreba. Sta drugo traziti od racunala.
  • drlovric: Jbt ja kontao 50% nas ima MBP sa M, kad one single digit :) Nisam uopce ni razmisljao kupiti neki drugi stroj ikada :)
  • JOHN: Upravo kliknuo :)
  • dpasaric: Molim one koji još nisu dali glas u anketi koji Mac (ili PC) koriste, da daju glas! Spreman je članak sa zanimljivom analizom, ali moram imati uzorak od 1.000 glasova. Hvala! :)
  • smayoo: @drpongrac23, imamo nešto zajedničko. Ja isto volim piti vino. :D
  • smayoo: Pretpostavljam da će nas Riba ili Davor informirati o tome.
  • drpongrac23: Zašto se na forumu odjednom ne vidi karma od korisnika?
  • JOHN: Al ću recimo navijat za repku
  • JOHN: Ma nisam ja tražio neko logično objašnjenje niti ga baš očekujem od fanova. Jednostavno sam samo iznio svoje mišljenje
  • drpongrac23: Ja volim obrezivat i špricat trsje, i na kraju piti vino!!!
  • drlovric: Neko voli lov, neko pecanje, neko kafane, neko kazan da pece rakiju, neko voli utakmice....u cemu je problem? Neka svako radi u zivotu sta ga veseli :)
  • cariblanco: Ulovit će te kad ostariš, onda se možeš vaditi na staračko ludilo :D
  • JOHN: onda kad još vidim kad se pošoraju radi toga. Nisam kužio ji kad samo bio jako mlad, a ni sada kada sam mlad :)
  • JOHN: Nikad neću shvatit tu opsjednutost prema navijanju za klubove. Još kad vidim koju sumu zarađuju ti gonjači lopte, dodatno mi pozli i obezvrijedi sve intelektualno sto postoji na ovoj kugli. Ajd još za repku donekle mogu shvatit, događa se povremeno, ali taj svakodnevni fanatizam za domaćom i stranom ligom…..jbg :)
  • drlovric: Svakako klubu treba cestitati. Ljudi rasprodal sve igrace i uzeli prvenstvo. Poslovna magija :) U igri su i za drugi trofej, ali mislim da je to dogovoreno da ne osvoje. Vidjet cemo za par dana... A mi Hajdukvoci cemo (opet) do godine slaviti :)
  • smayoo: Čestitke treneru i igračima, ponajprije! :)
  • cariblanco: Zasluženo Rijeka, čestitke i od mene...s malim buđetom, lupili su šamar onima koji nemilice troše
  • cariblanco: KREPAT MA NE MOLAT
  • Gjuroo: Čestitke navijačima Rijeke na osvajanju lige.
  • smayoo: I znamo gdje živiš! :D
  • Yonkis: zašto?! jer smo sekta :)
  • VanjusOS: zašto se ne može imati oboje
  • VanjusOS: haha, pa šta vam je ljudi
  • FiFi: @VanjusOS Isssss, pa nisam lud (ROFL)
  • drpongrac23: @VanjusOS - odmah izmoliti 12 oćenaša i moliti za pokoru!!!
  • VanjusOS: nisam mislio virtualne windows 11, već preko dual boota...
  • FiFi: @VanjusOS Imam ja Windows 11 u VMWare Fusion na Intel MBP
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, hal9000, jmirakul, robee, zvone, Anonimci (562)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO