Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

• User
  • Posjetitelj
16.09.2012 | 22:26
Ništa čudno, mislim da je Večernji ili možda Jutarnji prenio ovo kao ozbiljnu vijest na svom portalu

16.09.2012 | 23:11
Osobito mi se sviđa predzadnja rečenica najavljivačice, na kraju. "It remains to be seen if the wheel will catch on in the business world, where they use computers for actual work, and not just dicking around."
18.09.2012 | 12:27
Ovi baš i nisu dobro isplanirali...

18.09.2012 | 15:36
!
21.09.2012 | 14:50
22.09.2012 | 00:16
Prodaje Mujo Coca-Colu u pustinji.
Dođe Arapin i pita ge: ؀؆س٣ح؏ڤگۺۼۑ Coca-cola
Na to će Mujo: Limenku čega?
23.09.2012 | 18:28
Tu ste nedavno oko janjetine, pa će sigurno netko znat zašto je janjetina s jednim M toliko jeftinija od janjetine s dva M. Ja baš ne jedem janjetinu tako često, nisam neki ljubitelj, pogotovo kad je u pitanju spaljena janjetina pa ne znam.

menu.jpg
26.09.2012 | 23:12

27.09.2012 | 00:17
Čekaj malo... Jel ima to facebook?
07.10.2012 | 17:44
199431251491198306802204.jpg
08.10.2012 | 21:49
Suze me oblise

08.10.2012 | 22:02
Nisam baš skužio što je u tom zadnjem smiješno?
08.10.2012 | 22:07
Alternativna medicina
09.10.2012 | 20:55
Priča Mujo Hasi što mu se dogodilo na ribolovu:
Lovim ja tako ribu po ribu i ulovim malu zlatnu ribicu i još govori.
Kaže ona meni: "Pusti me i ispuniti ću ti tri želje."
Velim ja: "Ne treba mi ništa, imam novaca, kuću, vikendicu, mercedes, Fatu, njemačku penziju... Ja ću tebe pojesti."
Ribca se neda: "Ajde mujo sigurno nešto želiš, nemoj me pojest."
Nagovara ribica tako i nagovara i sjeto se Mujo.
"Ajde mi ispuni jednu želju, želim svršiti kad i fata!!"
I Haso ne može vjerovati ušima i pita:"I je li ti ispunjenja želja?"
Mujo: "Je, kad sam išao kući autom dva puta sam svršio."
09.10.2012 | 21:10
jao vica moj Zabac.
09.10.2012 | 21:32
ROTFLMAO!!!!
  • iMiha
  • Posjetitelj
10.10.2012 | 00:45
Ah taj gTranslate, tradukka je bolja hahaha ali ovo je vrh
10.10.2012 | 00:49
Koji auto po makadamu ide 120km/h?
.
.
.
.
.
Službeni!
10.10.2012 | 15:32
Bankar.mp3

haha prejako. Ako netko nije slušao...
10.10.2012 | 22:10
11.10.2012 | 00:14
nema_.jpg
11.10.2012 | 00:22
Uđe bosanac u dućan s harmonikama i trazi trgovca da mu proda ovu kod prozora. Trgovac veli kako ne prodaje bosancima.

Bosanac se preruši u slovenca i u istu trgovinu, a brodavač opet veli da ne prodaje bsancima.

Ovaj se opet preruši u crnogorca i u istu trgovinu po hatmoniku, a trgovec veli da mu je da put rekel da ne prodajr bosancima.

Sad bosanac zbunjen pita kako zna da je bosansc, a trgovac mu veli da to kaj hoće kupioi nije harmonika nego radijator.
11.10.2012 | 00:45
Aktualno:

Angela Merkel arrives at Passport Control at Athens airport.
>
> "Nationality?" asks the immigration officer.
>
> "German," she replies.
>
> "Occupation?"
>
> "No, just here for a few days."
11.10.2012 | 00:46
11.10.2012 | 00:52
Otišao manager na godišnji odmor. Šetao jedan dan i vidi balone na topli zrak, najam na dan. Svidi mu se, plati, pokažu mu kako se rukuje, ukrca se i poleti. Puhne vjetar, počne ga nositi, ovaj se sav spetlja. Počne bacati vreće pijeska umjesto da smanjuje plamen, pa ovo... pa ono... Uglavnom odnese ga nekamo u vražju mater, nema više pojma gdje je. Uspije se spustiti na nekih 20 metara od tla, vidi dolje nekog čovjeka i počne zapomagati. Ovaj ga spazi.

- Eeeeeeee! Trebate pomooooć?
- Daaaaaa! Gdje saaaaam?
- Paaaaaa, nalazite se u balooonu, cirka 20 metara iznad zemljeeeee!
- Aaaaaa.... Vi ste sigurno inženjeeeeer!
- Jesaaaam! Kako znateeeee?
- Dali ste mi savršeno točnu i preciznu informaciju koja mi je posve beskorisnaaaaaaa!
- Aaaaaa.... A Vi ste sigurno manageeeeeeeer!!!
- Jesaaam! Kako znateeeee?
- U istom ste problemu u koji ste se sami uvalili, samo ste sad našli nekog drugog da vam bude krivaaaaaac!
11.10.2012 | 07:57
11.10.2012 | 13:54
Krsti se čovek na svoj 59. rođendan, pita ga pop:
Odričeš li se sotone?
A on kaže: Pope, je’l me krstiš il’ me razvodiš?
13.10.2012 | 17:09
Otišao Mujo pecati na neko jezero u Americi gdje je inače pecanje zabranjeno. Ribe k'o pijeska. Zacas navadio punu kantu ribe i taman je ponio, kad - rotirka. Drot.

Policajac: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat cete odgovarati za te ribe.
Mujo: Ovo su moje ribe.
Drot: Kako?
Mujo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kuci i sve tako. Hocete li da vam pokazem?
Drot: Hajde.
Mujo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.

Drot: Hajde sad.
Mujo: Sta?
Drot: Pa zovni ih.
Mujo: Koga?
Drot: Pa ribe.
Mujo: Koje ribe?

Hahaha, @Smayoo vic.
13.10.2012 | 19:16
Zaustavlja policajac vozilo koje je projurilo na crveno svjetlo.
I taman da zatraži dokumenta, kad unutra njegov šef:
• Dobar dan šefe!
• Šta dobar dan, idiote. Zašto si me zaustavio?!
• Pa, šefe, prošli ste na crveno.
• Pa šta ako sam prošao na crveno, valjda vidiš da žurim!!!
• Ma vidim šefe, nego proći će neka budala na zeleno, ima da vas ubije na mjestu.
18.10.2012 | 00:00
Možda je već bilo, možda i znate jer je staro,... al morao sam

Fata našla posao i dobila kompjuter na svom novom radnom mjestu. Svakodnevno je radila na njemu i išlo joj je jako dobro. No, Fata se jedan dan razbolila te je morala uzeti bolovanje na jedan dan. Njenim kolegama je trebao jedan podatak s njezinog kompjutera, ali nisu znali Fatinu lozinku. Jedan kolega je odlučio nazvati Fatu i upitao ju:

- Fato, koja ti je lozinka na računalu? –

Fata odgovori:

- Velkom –

Upiše kolega 'wellcome' i ništa se nije dogodilo. Zatim je probao s 'velkom', ali opet se ništa nije otvorilo. Kolega opet nazove Fatu te ju opet upita:

- Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka? –

Fata mu kaže:

- Pa jedno –

Kolega joj odgovori:

- Pa kako jedno, pobogu!? –

A Fata njemu kaže:

- Pa vel'ko M! -
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 26 minuta
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO