Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

• User
  • Posjetitelj
16.09.2012 | 22:26
Ništa čudno, mislim da je Večernji ili možda Jutarnji prenio ovo kao ozbiljnu vijest na svom portalu

16.09.2012 | 23:11
Osobito mi se sviđa predzadnja rečenica najavljivačice, na kraju. "It remains to be seen if the wheel will catch on in the business world, where they use computers for actual work, and not just dicking around."
18.09.2012 | 12:27
Ovi baš i nisu dobro isplanirali...

18.09.2012 | 15:36
!
21.09.2012 | 14:50
22.09.2012 | 00:16
Prodaje Mujo Coca-Colu u pustinji.
Dođe Arapin i pita ge: ؀؆س٣ح؏ڤگۺۼۑ Coca-cola
Na to će Mujo: Limenku čega?
23.09.2012 | 18:28
Tu ste nedavno oko janjetine, pa će sigurno netko znat zašto je janjetina s jednim M toliko jeftinija od janjetine s dva M. Ja baš ne jedem janjetinu tako često, nisam neki ljubitelj, pogotovo kad je u pitanju spaljena janjetina pa ne znam.

menu.jpg
26.09.2012 | 23:12

27.09.2012 | 00:17
Čekaj malo... Jel ima to facebook?
07.10.2012 | 17:44
199431251491198306802204.jpg
08.10.2012 | 21:49
Suze me oblise

08.10.2012 | 22:02
Nisam baš skužio što je u tom zadnjem smiješno?
08.10.2012 | 22:07
Alternativna medicina
09.10.2012 | 20:55
Priča Mujo Hasi što mu se dogodilo na ribolovu:
Lovim ja tako ribu po ribu i ulovim malu zlatnu ribicu i još govori.
Kaže ona meni: "Pusti me i ispuniti ću ti tri želje."
Velim ja: "Ne treba mi ništa, imam novaca, kuću, vikendicu, mercedes, Fatu, njemačku penziju... Ja ću tebe pojesti."
Ribca se neda: "Ajde mujo sigurno nešto želiš, nemoj me pojest."
Nagovara ribica tako i nagovara i sjeto se Mujo.
"Ajde mi ispuni jednu želju, želim svršiti kad i fata!!"
I Haso ne može vjerovati ušima i pita:"I je li ti ispunjenja želja?"
Mujo: "Je, kad sam išao kući autom dva puta sam svršio."
09.10.2012 | 21:10
jao vica moj Zabac.
09.10.2012 | 21:32
ROTFLMAO!!!!
  • iMiha
  • Posjetitelj
10.10.2012 | 00:45
Ah taj gTranslate, tradukka je bolja hahaha ali ovo je vrh
10.10.2012 | 00:49
Koji auto po makadamu ide 120km/h?
.
.
.
.
.
Službeni!
10.10.2012 | 15:32
Bankar.mp3

haha prejako. Ako netko nije slušao...
10.10.2012 | 22:10
11.10.2012 | 00:14
nema_.jpg
11.10.2012 | 00:22
Uđe bosanac u dućan s harmonikama i trazi trgovca da mu proda ovu kod prozora. Trgovac veli kako ne prodaje bosancima.

Bosanac se preruši u slovenca i u istu trgovinu, a brodavač opet veli da ne prodaje bsancima.

Ovaj se opet preruši u crnogorca i u istu trgovinu po hatmoniku, a trgovec veli da mu je da put rekel da ne prodajr bosancima.

Sad bosanac zbunjen pita kako zna da je bosansc, a trgovac mu veli da to kaj hoće kupioi nije harmonika nego radijator.
11.10.2012 | 00:45
Aktualno:

Angela Merkel arrives at Passport Control at Athens airport.
>
> "Nationality?" asks the immigration officer.
>
> "German," she replies.
>
> "Occupation?"
>
> "No, just here for a few days."
11.10.2012 | 00:46
11.10.2012 | 00:52
Otišao manager na godišnji odmor. Šetao jedan dan i vidi balone na topli zrak, najam na dan. Svidi mu se, plati, pokažu mu kako se rukuje, ukrca se i poleti. Puhne vjetar, počne ga nositi, ovaj se sav spetlja. Počne bacati vreće pijeska umjesto da smanjuje plamen, pa ovo... pa ono... Uglavnom odnese ga nekamo u vražju mater, nema više pojma gdje je. Uspije se spustiti na nekih 20 metara od tla, vidi dolje nekog čovjeka i počne zapomagati. Ovaj ga spazi.

- Eeeeeeee! Trebate pomooooć?
- Daaaaaa! Gdje saaaaam?
- Paaaaaa, nalazite se u balooonu, cirka 20 metara iznad zemljeeeee!
- Aaaaaa.... Vi ste sigurno inženjeeeeer!
- Jesaaaam! Kako znateeeee?
- Dali ste mi savršeno točnu i preciznu informaciju koja mi je posve beskorisnaaaaaaa!
- Aaaaaa.... A Vi ste sigurno manageeeeeeeer!!!
- Jesaaam! Kako znateeeee?
- U istom ste problemu u koji ste se sami uvalili, samo ste sad našli nekog drugog da vam bude krivaaaaaac!
11.10.2012 | 07:57
11.10.2012 | 13:54
Krsti se čovek na svoj 59. rođendan, pita ga pop:
Odričeš li se sotone?
A on kaže: Pope, je’l me krstiš il’ me razvodiš?
13.10.2012 | 17:09
Otišao Mujo pecati na neko jezero u Americi gdje je inače pecanje zabranjeno. Ribe k'o pijeska. Zacas navadio punu kantu ribe i taman je ponio, kad - rotirka. Drot.

Policajac: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat cete odgovarati za te ribe.
Mujo: Ovo su moje ribe.
Drot: Kako?
Mujo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kuci i sve tako. Hocete li da vam pokazem?
Drot: Hajde.
Mujo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.

Drot: Hajde sad.
Mujo: Sta?
Drot: Pa zovni ih.
Mujo: Koga?
Drot: Pa ribe.
Mujo: Koje ribe?

Hahaha, @Smayoo vic.
13.10.2012 | 19:16
Zaustavlja policajac vozilo koje je projurilo na crveno svjetlo.
I taman da zatraži dokumenta, kad unutra njegov šef:
• Dobar dan šefe!
• Šta dobar dan, idiote. Zašto si me zaustavio?!
• Pa, šefe, prošli ste na crveno.
• Pa šta ako sam prošao na crveno, valjda vidiš da žurim!!!
• Ma vidim šefe, nego proći će neka budala na zeleno, ima da vas ubije na mjestu.
18.10.2012 | 00:00
Možda je već bilo, možda i znate jer je staro,... al morao sam

Fata našla posao i dobila kompjuter na svom novom radnom mjestu. Svakodnevno je radila na njemu i išlo joj je jako dobro. No, Fata se jedan dan razbolila te je morala uzeti bolovanje na jedan dan. Njenim kolegama je trebao jedan podatak s njezinog kompjutera, ali nisu znali Fatinu lozinku. Jedan kolega je odlučio nazvati Fatu i upitao ju:

- Fato, koja ti je lozinka na računalu? –

Fata odgovori:

- Velkom –

Upiše kolega 'wellcome' i ništa se nije dogodilo. Zatim je probao s 'velkom', ali opet se ništa nije otvorilo. Kolega opet nazove Fatu te ju opet upita:

- Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka? –

Fata mu kaže:

- Pa jedno –

Kolega joj odgovori:

- Pa kako jedno, pobogu!? –

A Fata njemu kaže:

- Pa vel'ko M! -
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 51 minuta
  • MBPruleZ: Mislim da ne ta fora s koberzijom u eSIM bila i na nekoj od inačica iOS18 znam da sam probao i ništa dobio poruku da Operater to ne podržava
  • VanjusOS: tko će prvi probati da li to radi?
  • VanjusOS: ljudi, da li je netko primjetio novu opciju na postavke - mobilne mreže - "konvertiraj u esim"
  • hal9000: Ne sviđa mi se sučelje novog Mac OS-a :/
  • Borisone: Nema ni na HT-u.
  • MBPruleZ: Jel Vam radi RCS na iPhonima (iOS >=18). Ja sam na Telemachu, eSIM i nema opcije da se uključi
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO