Kindle Unlimited account
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kindle Unlimited account

26.12.2024 | 13:50
Nećakinja voli čitati, dobro zna engleski i rado bi otvorila Kindle Unlimited account (mogućnost posuđivanja do 20 digitalnih knjiga istovremeno, bez roka za vraćanje), ali ovaj je namijenjen samo za korisnike iz USA.

Ima li tko iskustava s tim? Znam da ljudi otvaraju američki Apple ID i koriste ga uz razna "čarobiranja" , ali zanima me konkretno za Kindle account funkcionira li pristup sadržaju kad nisi fizički u USA. Jer, ako treba prtljati s nekim VPN servisom, to vjerojatno nije opcija.
26.12.2024 | 16:38
Tu se radi o klasicnoj pretplati i bankovna kartica mora biti aktivna u korisnickom nalogu.

Amazon nudi Kindle Unlimited accounte i kao poklon.

Ja bih isao na taj nacin. Pronaci nekoga tko koristi Amazon i posalje njoj poklon pretplatu...

Detalje ne znam jer nisam nikada ni kupio Kindle. Lako moguce da i njoj treba US account. Nisam bas siguran.
26.12.2024 | 19:53
Pretplata i valjana kartica nisu problem ako kartica ne mora biti američka.
29.12.2024 | 14:57
Mali bump. Nitko drugi nema neka korisna iskustva?
30.12.2024 | 14:25
Ako nista ne rijesis, javi se. Imam ja i americku karticu pa cemo nesto iskemijati
30.12.2024 | 18:10
Ja nemam iskustva sa Kindle Unlimited, ali imam s "kemijanjem" lokacije iz drugih zemalja. Tako npr Youtube Premium plaćam kao da sam u Indiji.
Nemam indijsku karticu, ali to riješavam da kupim Apple Gift Card, idem na redeem i rupiji mi se dodaju na konto, od čega se onda oduzima za pretplate mjesečno. (za to kemijanje imam otvoren drugi Apple account, koji mi nije u svakodnevnom korištenju).

Možda možeš na taj način riješiti i Amazon Account:
1.) VPN da ti lokacija bude USA i kreiraš Amazon Account
2.) Kupiš Amazon Gift Card za USA account u vrijednosti Unlimited pretplate i ideš redeem s tim usa accountom
3.) kupiš Kindle unlimited
4.) pobrineš se da uvijek na kontu ima dovoljno za idući mjesec

Napominjem da nisam isprobao za Amazon i Kindle unlimited, ali Apple account i youtube provjereno radi na taj način (samo je Indija u pitanju)
Imam VPN i ako želiš, mogu ti kreirati USA account (nadam se da će proći)

Znaaaam da je kemijanje, ali sve to u principu uopće nije komplicirano i ne uzima previše vremena...
30.12.2024 | 19:12
Moje je pitanje bilo ima li tko iskustva što se događa kad korisnik Kindle Unlimited accounta pristupa uslugama servisa, a da nije fizički u USA. Radi li sve normalno ili ne može koristiti usluge?
30.12.2024 | 19:31
smayoo kaže:
Moje je pitanje bilo ima li tko iskustva što se događa kad korisnik Kindle Unlimited accounta pristupa uslugama servisa, a da nije fizički u USA. Radi li sve normalno ili ne može koristiti usluge?

Tvoj post je sam po sebi kontradiktoran jer ako je netko već korisnik, podrazumijeva da je već aktivirao tu uslugu.

Sad nisam siguran da li tražiš način kako aktivirati i kupiti pretplatu sa Amazon accountom koji nije USA account, ili korisnik već ima USA account i Kindle Unlimited, ali fizički nije u usa pa ne zna što se događa ako pristupi, npr iz HR.

Ako je prvo, bojim se da ti se odgovor sam nameće a to je da legalni način jednostavno ne postoji jer je Amazon tako odlučio.
Ako je ovo drugo, onda - što se loše može dogoditi ako korisnik proba pristupiti? Uvijek može nakon toga kontaktirati Customer service i objasniti situaciju.

Ali ok, da ne spamam, možda se ipak netko javi sa iskustvom...
31.12.2024 | 01:07
"Legalno" je nešto što je u skladu sa zakonom. Zakonito. Nije legalno ono što nije zakonito. To što je neka firma odlučila nije zakon, dakle, ne može biti nelegalno otvoriti account s određenim pravima usprkos politici firme koja to brani. Može jedino biti nelegalno to što ta firma provodi politiku diskriminacije prema svojim korisnicima (da neki nešto mogu, a drugi ne, isključivo zato što ne žive u ovoj zemlji, nego u onoj).

Na stranu sad to, pitao sam radi li navedena usluga s američkim accountom ako korisnik nije fizički u USA. Što se može loše dogoditi ako korisnik proba pristupiti? Može se dogoditi da usluga (koja je već plaćena) - ne radi. Zar nije očito?

Dakle, poanta mog pitanja je da se ne upuštam u čarobiranje kako bih otvorio američki Kindle unlimited account ako to ionako ne bi radilo kad korisnik nije fizički u USA.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO