02.11.2025 | 10:19
Nažalost moram potvrditi ovo što Jura kaže - nova eZaba je gora, kako funkcionalno (neke naloge je teže izvoditi iz predložaka i uneseni su nepotrebni koraci), a i tako što ima bugove. Npr. neki dan nije radila potvrda naloga QR kodom, a neizvršene naloge je gomilao. Kada je stvar proradila, skoro sam 4 puta platio isto jer mi je opcijom "izvrši sve zaprimljene naloge" označio i sve ove koji zbog buga nisi prošli. Dobro da sam vidio.
No, niti kod konkurencije stvari nisu puno bolje. Za poslovno bankarstvo koristimo RBA, oni nemaju bugova koje sam primjetio, ali su cijelo korisničko sučelje "napuhali", sve je postalo preveliko, postoje dodatni koraci da dođeš do podataka koje želiš i generalno su se usmjerili na mobitel publiku koja sve odrađuje tim putem.
Ne moram spominjati da mrzim taj dio i na mobitelu radim samo nešto u nuždi, držim da se ozbiljno poslovno bankarstvo treba raditi na računalu na velikom monitoru i banke koje to zanemaruju ne idu na ruku poslovnim korisnicima, a mogućnosti prilagodbe su im vrlo ograničene.