06.02.2025 | 16:53
dpasaric kaže:
Možemo mi reći da je Trump ovakav ili onakav, ali čisti prljave igre prošlih marioneta. Izašla su financijska izvješća u kojima se vidi da su sve one "posjete podrške" Ukrajini bile lažne i skupo plaćene.
Davore, nađem li slobodnih 2-3 sata pa iskopam suprotno, za vrijeme Trumpove vlade (a i prije) kako je ovakva i onakva Trumpova vlast zamračivala novce i pogodovala američkim biznismenima da se još više okoriste a u drugu ruku je i sam profitirao od Ukrajine. Samo treba pratiti tok novca Trumpove vlade, a tek pogotovo sada, u ovom novom sastavu.
Svi su oni marionete, i mi smo marionete, ne znam zašto neki žele da Ukrajina propadne samo da bi se dokazalo da su tu neke zakulisne igre svjetskih igrača. Pa uvijek su i nije to ništa neobično, samo neke stvari se rade dok se ne ratuje, npr Poljska, Slovačka, Mađarska, Njemačka, i tu su zakulisne igre u punom jeku već desetljećima. Rat samo pogoduje da se neke muljaže izvode bez rukavica, u javnosti, otvoreno i sl.
Ne znam zašto se blati VZelenski (da je glumac*) a opravdava VPutin, kad je situacija jasna. Ljudi ili ginu ili su živi, nema tu sive zone. Zakulisnih igara. Žao mi je što ginu i jedni i drugi, a naše lamentiranje o tragu novca me samo mi još više dokazuje da je bio moguć dogovor i da se sloboda plaća krvlju.
Eto, na kraju se ispostavilo da sam u pravu, da je VPutin ušao u Ukrajinu i da neće stati dok ne okupira dio Ukrajine koji je najbogatiji sa mineralima. Mislim, to je jedan od pravih razloga. Ovo sa biolabovima, nacistima, NATO-om i ostali bakrači, to samo ruski narod puši. Zapravo, više nitko.
*da li tu insinuiraš da je VZ glumac jer je glumio u par filmova i serija ili..?