Prazne kutije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prazne kutije

26.02.2018 | 12:56
Mogao bi ja, ali neću , stavit slike kutija cipela koje je moja žena nakupovala u zadnjih 3-4 godine.
26.02.2018 | 13:27
26.02.2018 | 14:52
Sada si me podsjetio JOHN, na onu neku mladu (naših godina, nije cvjetić mladosti ) djelatnicu nekog ministarstva u vladama tri posljednja premijera: Plenkovića, onog Kanađana i Milanovića. Uglavnom, ne znam u kojem je točno ministarstvu radila, čak mislim vanjskih poslova jer se ispostavilo da je muljala na putnim nalozima. I zamračila stotine tisuća kuna, mislim da je ukupno u komletnom radnom vijeku na tom radnom mjestu zbrojeno da je čopila blizu pola milje kuna - tako nešto.
Kada joj je murija došla doma napravit pretres, ispalo je da je SVE potrošila na robu, i to većinom obuću. Cipelice, štiklice i tenisice.
Ništa u uređivanje stana ili u neki bolji auto, samo na robu.
Veli neka žena murjakinja u novinarskom tekstu, da bi se iz njenog ormara mogle obući tri žene koje full skupo troše na obuću i odjeću, a pola štikli i tenisica još je na sebi imalo cijenu.
Po dvije, tri tisuće kuna za par cipela ili nekih tenisica koje za sport sigurno - nisu, nego ono - Modni mačak spika i to...
26.02.2018 | 16:43
Siguran sam da se ona isto tako čudi nekom tko potroši 15-20 tisuća na laptop. Jbg, to ti je tako. Ljudima upravljaju emocije, a ne razum. On je samo (i to - samo ponekad) korektivni faktor.
26.02.2018 | 17:01
Sve stoji. Samo da imam pola milje kuna, ne bih kupovao samo i jedino teniku. Pobrinuo bih se i za kući, i takve stvari. A ne samo na gušte. Naravno da ljubavi mušakaraca i žena u ovome potrošačkom društvu nisu iste, ali granica treba postojati - mislim ona u glavi. Ako si to može priuštiti, neka - sve u redu. Ali ako doma u frižideru ima paštetu a oblači se u sve moguće marke svijeta, e pa - ne znam baš...
26.02.2018 | 18:18
Je, ali zaboravljaš da ako kreneš u renovaciju kuće/stana, to je kapitalni izdatak. Ovisno o željenom, to može biti zahvat od par desetaka tisuća kuna do par desetaka tisuća eura. Kad se dogovoriš, nema mrdanja.
A njen je izvor prihoda bio vrlo neredovit i nikako planski. Pa mazne soma kn tu, soma kn tamo. I kaj sad? To može odmah spalit na obuću/odjeću ili čuvati i hrčkati (ne hračkati, hrčkati od hrčak) dok ne skupi za renovaciju.
Svaka čast svima, ali ja još nisam sreo žensku osobu koja je u stanju toliko unaprijed planirati i suzdržavati se od trošenja keša koji je na dohvat ruke (mislim na onaj u kutiji, nahrčkani)...
26.02.2018 | 18:19
Misliš 500.00kn ili 67.000€?
Pa nije to baš sad neki ogroman novac. Utući ga u neki stančić u centru, urediti ga i rentati po danu je jedna od opcija ili kupiti Mercedes E220!
26.02.2018 | 18:22
Na stranu to sto je ukrala. Sakrila je to barem s malo dostojanstva haha. Ja da moram trosit ukradeni cash to bi bili gadgeti, hrana i benzin. Ne nuzno tim redom
26.02.2018 | 18:28
Kad tad dođe do one......oteto prokleto
27.02.2018 | 10:07
Dođe do one, ja bi još (jer si se naviknuo na taj stil kroz par mjeseci) pa se zaglibi. Dobro dok je na tehnikalije i robu, neki skrenu u drogu Portorož.
28.02.2018 | 09:25
Ja skupljam, i prijatelju sam posudio kutiju od iMaca ( pošto smo imali isti, a on je svoju kutiju bacio) za transport do srevisa. iMac se nije isplatio popraviti ( tako mu je meštar rekao) i iMac i kutija ostala kod meštra. Osjećam se glupo.
28.02.2018 | 13:13
Pa ja bi tražio kutiju natrag.
28.02.2018 | 14:12
Prijatelj nije htio uzeti iMac natrag kojem je ( mislim matična otišla) a kamoli kutiju
Ja sam mu spomenuo nakon par mjeseci da pita meštra da uzme natrag komp ( kakav-takav, može za djelove poslužiti) , a on će za mene je taj komp završena priča
28.02.2018 | 16:01
Ako si čovjeku posudio neku stvar koja je tebi važna I ON ZNA DA TI JE VAŽNA, i lijeno mu je učiniti minimalni napor da ti je vrati, zašto ga još uvjjek nazivaš prijateljem?
Drugo pitanje je - ako ti je važno, kad si vidio da on neće, zašto sam nisi otišao po kutiju?
28.02.2018 | 16:53
smayoo kaže:
Ako si čovjeku posudio neku stvar koja je tebi važna I ON ZNA DA TI JE VAŽNA, i lijeno mu je učiniti minimalni napor da ti je vrati, zašto ga još uvjjek nazivaš prijateljem?
Drugo pitanje je - ako ti je važno, kad si vidio da on neće, zašto sam nisi otišao po kutiju?

Da bi riječ rekao smayoo, taman sam to potpuno isto htio napisati, a ti mi sve uzeo iz usta. Nadam se da ne čitaš misli
28.02.2018 | 18:50
BigMac kaže:
Prijatelj nije htio uzeti iMac natrag kojem je ( mislim matična otišla) a kamoli kutiju
Ja sam mu spomenuo nakon par mjeseci da pita meštra da uzme natrag komp ( kakav-takav, može za djelove poslužiti) , a on će: za mene je taj komp završena priča

Uz takve prijatelje, neprijatelji ti ni ne trebaju...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 52 minuta
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO