Steve Jobs, film
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Steve Jobs, film

26.04.2017 | 22:42
Neki dan sam pogledao Film Steve Jobs sa Fassbenderom i ostao zapanjen. Film je mrak. Nisam ga gledao ranije zato što sam na nekoliko mjesta pročitao da je veći promašaj od prvog, onog koji se zove samo Jobs.

Uglavnm, dramaturški i sa stanovištva glume ovaj noviji film je barem meni deset puta bolji.

Ima li netko sa sličnim pogledom na ove filmove? Isto tako, ako se netko ustručava gledati Michael Fassbendera zato što mu je Ashton Kutcher bio dosadan, možda ga potaknem da ga ipak pogleda.
27.04.2017 | 03:47
Reklama za Apple?
27.04.2017 | 08:37
Ha, ha. Jaka reklama.

Ima ovaj dio koji na prvi pogled djeluje tako jer su na predstavljanju prvog iMaca, onog zelenog kojeg zovu BondiBlue. Ali onda stvar preraste u dramu koja čini cijeli film, sukob Jobsa sa ostatkom svijeta.

• Hammer
  • Posjetitelj
27.04.2017 | 11:44
zabac kaže:
Reklama za Apple?

Zar to nije cijeli ovaj portal i forum?
27.04.2017 | 12:27
Je, naravno. Cure nam u džepove milijuni mjesečno od sveg reklamiranja.
27.04.2017 | 17:58
Koje su to cure? 8-)
27.04.2017 | 18:53
Pa ove što nam u džepove!
27.04.2017 | 20:25
Je, je. Ova kuna! Jad bio musko bio bi kun, tajkun.
  • Hammer
  • Posjetitelj
28.04.2017 | 16:16
smayoo kaže:

Ma jasno da ne cure, no nekako se uvijek forum posvećen određenoj marki ili određenom proizvodu primarno tumači kao reklama i elitizam...
28.04.2017 | 19:01
Definicija je reklame da je to nešto što se plaća. Ono što se ne plaća - nije reklama. Vrlo jednostavno. Ali da - slažem se da netko sa strane vjerojatno tako promatra stvari.
Iako ne znam tko bi, npr. www.skodaclubcroatia.com/ smatrao elitizmom.
29.04.2017 | 11:51
Hammer kaže:
smayoo kaže:

Ma jasno da ne cure, no nekako se uvijek forum posvećen određenoj marki ili određenom proizvodu primarno tumači kao reklama i elitizam...

Je, je zato je naslov svake teme u forumu "Apple je super, kupujte Apple", a ne "Pomozite mi s ovim, pomozite mi s onim".
I ti ga zbilja ubodeš ko prstom u... džem od jabuka.

Jabučnjak je elitni forum baš zato jer se ne bavi elitizmom i reklamama
05.05.2017 | 12:13
Ja sam jedan od tih, film je ODLIČAN!

I Sorkinov scenarij i Boyleova režija i Fassbenderova gluma, odličan!
Kužim da su rodbina i prijatelji popljuvali film jer je Jobs predstavljen vjerojatno mnogo groznije nego što je bio, no to je sve u službi drame i mogu to shvatiti.

Ona smijurija i sramota s Kutcherom je bila negledljiva, ma koliko on vizualno uspio skinuti Jobsa, uz onu priču i sve, to je bilo užas.
05.05.2017 | 14:55
Ni jedan ni drugi film nisu nesto sto cemu bi se vracao i proucavao. Voli njihove proizvode, ali bi isti tako pogledao gilm o nekom drugom vezanim za IT industriju.
  • Hammer
  • Posjetitelj
05.05.2017 | 18:00
Gjuroo kaže:

Nisi shvatio.

Ja nisam ciljao na naše shvaćanje foruma, nego na to kako ga po defaultu DRUGI VIDE i shvaćaju.
05.05.2017 | 20:27
Hammer kaže:
Gjuroo kaže:

Nisi shvatio.

Ja nisam ciljao na naše shvaćanje foruma, nego na to kako ga po defaultu DRUGI VIDE i shvaćaju.

Poštovani člane Hammeru, ispričavam se što nisam nisam shvatio da ciljate kako "neki drugi" vide ovaj forum.
Potrudit ću se da ubuduće pažljivije i sa više razumijevanja čitam komentare.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 33 minuta
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku