Activity tracker
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Activity tracker

06.01.2017 | 18:03
Jel mi može netko preporučiti neki activity tracker do cca 30$, nešto kao narukvica neka ili nešto. Puls, broj koraka, prijeđen put i slično da mi mjeri.. ako ima i GPS prednost al ne nužno ako vrši ovo ostalo i da je kompatibilan s iphoneom
06.01.2017 | 18:08
Do 30$?? Počinju od 100$, a ovi sa mogućnostima koje navodiš od 150$ na gore. Iskreno, dosta sam čitao o tome, i zaključak da je da su svi ti "activity trackeri" uglavnom neprecizni, uključujući i one najskuplje. Ok, onaj sa GPSom će barem dobro mjeriti udaljenost iako su i tu mobiteli uglavnom precizniji.
Najveći scam se pak onaj "sleep tracking" koji nema veze s pameću. Moj je savjet da preskočiš. Ako možeš napisati više o tome zašto ti treba, možda mogu dati i bolje savjete.
06.01.2017 | 18:28
Riba kaže:
Do 30$?? Počinju od 100$, a ovi sa mogućnostima koje navodiš od 150$ na gore. Iskreno, dosta sam čitao o tome, i zaključak da je da su svi ti "activity trackeri" uglavnom neprecizni, uključujući i one najskuplje. Ok, onaj sa GPSom će barem dobro mjeriti udaljenost iako su i tu mobiteli uglavnom precizniji.
Najveći scam se pak onaj "sleep tracking" koji nema veze s pameću. Moj je savjet da preskočiš. Ako možeš napisati više o tome zašto ti treba, možda mogu dati i bolje savjete.

Mislio sam nešto tipa xiami i to
Općenito ništa posebno sad da navodim jer nisam profesionalni sportaš ni ništa
06.01.2017 | 18:29
Za te novce (nekih 25$, točnije) se može dobiti Mi Band 1S, koji ima sve funkcije koje tražiš osim GPS-a. Nije najprecizniji ni najljepši, ali jeftin je, vodootporan i baterija traje tjednima. Ako želiš vidjeti otprilike koliko koraka dnevno napraviš i natjecati se sam sa sobom-best buy.
06.01.2017 | 18:34
ipetri68 kaže:
Za te novce (nekih 25$, točnije) se može dobiti Mi Band 1S, koji ima sve funkcije koje tražiš osim GPS-a. Nije najprecizniji ni najljepši, ali jeftin je, vodootporan i baterija traje tjednima. Ako želiš vidjeti otprilike koliko koraka dnevno napraviš i natjecati se sam sa sobom-best buy.

Tako nešto sam i mislio da naručim taj šta misliš?
06.01.2017 | 19:33
Ja sam ga koristio jedno vrijeme, onda sam prešao na Withings Activite Pop. Nisam imao nikakvih problema, samo pozitivna iskustva. Naravno, ne očekuj Apple Watch od Mi Banda, ipak je cijena 10x manja
07.01.2017 | 08:14
A neki koji radi s telefonom uparu?
07.01.2017 | 09:52
Predloži neki ako nije problem
07.01.2017 | 11:01
Ne koristim. Onaj od Nike-a nije dobar.
07.01.2017 | 12:03
Xiaomi Mi Band 2. Kupio sam nedavno 2, za sestru i za curu po jedan. Jako kvalitetni i puno razlicitih funkcija. Ima mjerenje otkucaja, koraka, spavanja. Obavjestava dolazeci sms i poziv, takoder vibrira kao alarm. To je po meni najisplativiji koji se nudi na trzistu i kosta tih 30$.
07.01.2017 | 12:48
stefanjos kaže:
Xiaomi Mi Band 2. Kupio sam nedavno 2, za sestru i za curu po jedan. Jako kvalitetni i puno razlicitih funkcija. Ima mjerenje otkucaja, koraka, spavanja. Obavjestava dolazeci sms i poziv, takoder vibrira kao alarm. To je po meni najisplativiji koji se nudi na trzistu i kosta tih 30$.

Ovaj od Nike mi je malo preskup ali mislim da bi ovaj mi band 2 mogao kupiti
Hvala svima
07.01.2017 | 13:51
od nikea je ionako bezveze.

jedini vrijedni fitness bandovi su po meni xiaomi mi 2 i apple watch.
07.01.2017 | 16:30
Niš to nije precizno.

Prošle godine sam uspoređivao svoja dva telefona koji su pokazivali skroz drukčije podatke za identično kretanje. Danas ste me podsjetili s ovim postom da bacim pogled ponovo, ovaj put telefon dobija podatke iz sata.

Ovo je prije godinu dana:

Ovo je danas. Naravno, opet su podaci u raskoraku.

.
07.01.2017 | 16:51
Naručen xiamomi 2 onaj
Ma to bar okvirno da mjeri
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 55 minuta
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku