iNešto 2016?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iNešto 2016?

06.12.2016 | 08:57
Šta? Nitko ni čmu, ni bu? Ja mislio da izlazimo iz recesije...
Elem, ako ćemo na pizzu (ili što god), ja mogu ovaj PETAK. U subotu supruga ide sa starijom kćeri na ekskurziju, a ja s mlađom u kino, na Trollove.
Idući vikend smo na kolinju (sorry, prioriteti... ), a onaj iza je već Božić...
06.12.2016 | 09:03
Bome sam razmišljao o otvaranju teme i eto već je prošlo dva tjedna od kad sam se sjetio. Ja sam za petak!
06.12.2016 | 11:39
Ovaj petak? Uh, to ne mogu baš nikako. Inače, jesam da se nađemo i maznemo pizzu uz druženje!
06.12.2016 | 16:25
volio bi se pridruziti svakako.
petak i ovaj vikend ne mogu na zalost. zapravo svi vikendi do kraja godine mi otpadaju, kao i vecini pretpostavljam.
petak 16, petak 23?
ili bilo koji dan preko tjedna?
06.12.2016 | 18:22
Ja sam isto fleksibilan pa bi mi pasao i neki drugi dan, samo da nije noc prije kolokvija
06.12.2016 | 19:11
Može ili ovaj petak ili neki drugi. Samo javite. Davore nema izvlačenja. Slomit ću ti nogu. Žmigo jedva čekam da te vidim ove godine. Fisnik jesi li se oženio?
Može i neki drugi dan.
06.12.2016 | 21:43
Ako nije petak, meni igra jedino još sutra. Za idući tjedan nije realno, osim ako se ne dogodi nešto jako iznenadno.
Hoćemo sutra?
06.12.2016 | 22:59
meni pase sutra.
06.12.2016 | 23:36
Jeste li razmišljali da isprobamo novu Maslinu, ne onu na Škurinjama, nego u centru, ma Koblerovom trgu, ambijent je super, samo je manja, pa bi trebalo rezervirati...
06.12.2016 | 23:42
super.
samo da vidimo termin, koliko nas moze sutra recimo?
07.12.2016 | 00:18
Meni je ok bilo koja lokacija ako je sutra.
07.12.2016 | 08:07
Gdje?
07.12.2016 | 09:09
hmm, javite kad i gdje ali sam na 50% sigurnosti jer imam neš planirano. ali probat cu to otkazat
07.12.2016 | 11:31
Maslina na Koblerovom trgu. 18h. Nešto im telefon ne štima, ali nadam se da će štimati rezervacija. Ako neće, srijeda je, pretpostavljam da, ako i bude gužva kod njih, u Maslini na Škurinju neće biti.
Tko sve dođe?
07.12.2016 | 11:33
Evo, potvrdiše mi! 18h. Vidimo se tamo!
07.12.2016 | 11:43
U redu, vidimo se tada!
07.12.2016 | 12:21
Vidimo se, 18h Maslina na Koblerovom!
07.12.2016 | 12:33
Zelim ekipi ugodno druzenje na iNešto 2016. Nažalost i ove godine ništa od mene.
07.12.2016 | 15:46
momci ja sam do 19:30 blokiran :/
doci cu na pivu ako budete jos na okupu.
07.12.2016 | 16:02
Samo ti dođi, nećemo se valjda tako rano razići...
07.12.2016 | 18:40
Riječki lobi drma jabučnjakom
07.12.2016 | 22:13
Neznam traje li još druženje. Nažalost morao sam otići prije zbog drugih obaveza, no kao i svake godine ugodno i zanimljivo druženje. kinsifa sam propustio čini mi se za par minuta ali često navratim mu u radnju pa ne će zamjerit mimoilaženje.

Evo i slika ovogodišnjeg druženja!

IMG_6212.JPG
07.12.2016 | 23:02
Jeej!
Da, Kinsif je navratio taman kad je Stefanjos otišao... Društvo malo, ali odabrano, što se kaže...
07.12.2016 | 23:22
eto, nas dvoje odigrali stafetu!
zao mi je sto nas ne bude vise, ali i ovako odrzavamo tradiciju i raspricamo se opusteno.
08.12.2016 | 01:03
Bilo je baš ugodno, a i testirali smo novu Maslinu u centru.
08.12.2016 | 05:49
Valjda cu i ja dospjeti dogodine.
08.12.2016 | 09:49
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Jesam li ja bas bio pegula ili Rijeka ima kronicni problem sa parkingom?
08.12.2016 | 09:50
drlovric kaže:
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Prije mozda i da, veca gnjavaza je dakako opatija ljeti, ali u rijeci sam uvijek nalazio parking. a sada od kad je zagrab B otvoren, uvijek si nadem mjesto za jako povoljnu cijenu. nakon 18h su 2kn sat. a garaza moderna, koliko toliko sira parking mjesta i lijepo osvijetljeno i dobro prozraceno.
08.12.2016 | 11:43
Drlovric, pretpostavlja da se prije o tome radi da si ispoljio tipični balkanski cheepskate mentalitet. Ne dam 7 kn/h za parkiranje, to je skupo. Ali 40 kn za ćevape ili 120 za bifek nije.
Puno ljudi slušam kako kukaju da u Rijeci nema parkinga zato što (a) žele parkirati max 3 koraka od mjesta kamo idu i (b) žele da to košta max 2kn/h. Ima mjesta za parkiranje u centru koliko hoćeš (ljeti i više nego inače, jer većina turista u grad ne dolazi autom, nego aerodromskim transferom, katamaranima ili autobusima). A ljetos su već bili postavljeni i promjenjivi semafori s istaknutim brojem parkirnih mjesta za garaže od Rijekaplusa.
Imaš garaže i parkinge od Rijekaplusa:
Zagrad 2 (Nova Ciottina ul.)
Ciottina (Ciottina ul.)
Benčić (ul. V.C.Emina)
Podpinjol (Vukovarska ul, kod riječkog KBC)
Brajdica (Cindrićeva ul, ispod vijadukta na Piramidi)
Delta (tu je obično krcato)
Riva (isto tako)
Školjić (također)
Gomila (također )
Mala Delta (ta je teško uočljiva, priznajem)

i od onih Austrijanaca:
Zagrad (Nova Ciottina)
Stari grad (Ul. Žrtva fašizma)

Onda još ima onaj privatni komadić na Brajdi, kod doma Željezničara (Trpimirova ul.) i nešto mjesta na željezničkom kolodvoru (te u tom kvartu dosta uličnih mjesta, jer su blizu Benčić i Podpinjol).

Sve nabrojano je u dometu max 15-20 min hoda od gradske ure (ova parkirališta koja su uvijek krcata su u dometu od 5 min).

Što, ako usporedimo sa Splitom... zapravo uopće ne možemo usporediti sa Splitom.
08.12.2016 | 13:23
drlovric kaže:

Patkiraj se na naplatnim i neko će od nas doći po tebe.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 46 minuta
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO