iNešto 2016?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iNešto 2016?

06.12.2016 | 08:57
Šta? Nitko ni čmu, ni bu? Ja mislio da izlazimo iz recesije...
Elem, ako ćemo na pizzu (ili što god), ja mogu ovaj PETAK. U subotu supruga ide sa starijom kćeri na ekskurziju, a ja s mlađom u kino, na Trollove.
Idući vikend smo na kolinju (sorry, prioriteti... ), a onaj iza je već Božić...
06.12.2016 | 09:03
Bome sam razmišljao o otvaranju teme i eto već je prošlo dva tjedna od kad sam se sjetio. Ja sam za petak!
06.12.2016 | 11:39
Ovaj petak? Uh, to ne mogu baš nikako. Inače, jesam da se nađemo i maznemo pizzu uz druženje!
06.12.2016 | 16:25
volio bi se pridruziti svakako.
petak i ovaj vikend ne mogu na zalost. zapravo svi vikendi do kraja godine mi otpadaju, kao i vecini pretpostavljam.
petak 16, petak 23?
ili bilo koji dan preko tjedna?
06.12.2016 | 18:22
Ja sam isto fleksibilan pa bi mi pasao i neki drugi dan, samo da nije noc prije kolokvija
06.12.2016 | 19:11
Može ili ovaj petak ili neki drugi. Samo javite. Davore nema izvlačenja. Slomit ću ti nogu. Žmigo jedva čekam da te vidim ove godine. Fisnik jesi li se oženio?
Može i neki drugi dan.
06.12.2016 | 21:43
Ako nije petak, meni igra jedino još sutra. Za idući tjedan nije realno, osim ako se ne dogodi nešto jako iznenadno.
Hoćemo sutra?
06.12.2016 | 22:59
meni pase sutra.
06.12.2016 | 23:36
Jeste li razmišljali da isprobamo novu Maslinu, ne onu na Škurinjama, nego u centru, ma Koblerovom trgu, ambijent je super, samo je manja, pa bi trebalo rezervirati...
06.12.2016 | 23:42
super.
samo da vidimo termin, koliko nas moze sutra recimo?
07.12.2016 | 00:18
Meni je ok bilo koja lokacija ako je sutra.
07.12.2016 | 08:07
Gdje?
07.12.2016 | 09:09
hmm, javite kad i gdje ali sam na 50% sigurnosti jer imam neš planirano. ali probat cu to otkazat
07.12.2016 | 11:31
Maslina na Koblerovom trgu. 18h. Nešto im telefon ne štima, ali nadam se da će štimati rezervacija. Ako neće, srijeda je, pretpostavljam da, ako i bude gužva kod njih, u Maslini na Škurinju neće biti.
Tko sve dođe?
07.12.2016 | 11:33
Evo, potvrdiše mi! 18h. Vidimo se tamo!
07.12.2016 | 11:43
U redu, vidimo se tada!
07.12.2016 | 12:21
Vidimo se, 18h Maslina na Koblerovom!
07.12.2016 | 12:33
Zelim ekipi ugodno druzenje na iNešto 2016. Nažalost i ove godine ništa od mene.
07.12.2016 | 15:46
momci ja sam do 19:30 blokiran :/
doci cu na pivu ako budete jos na okupu.
07.12.2016 | 16:02
Samo ti dođi, nećemo se valjda tako rano razići...
07.12.2016 | 18:40
Riječki lobi drma jabučnjakom
07.12.2016 | 22:13
Neznam traje li još druženje. Nažalost morao sam otići prije zbog drugih obaveza, no kao i svake godine ugodno i zanimljivo druženje. kinsifa sam propustio čini mi se za par minuta ali često navratim mu u radnju pa ne će zamjerit mimoilaženje.

Evo i slika ovogodišnjeg druženja!

IMG_6212.JPG
07.12.2016 | 23:02
Jeej!
Da, Kinsif je navratio taman kad je Stefanjos otišao... Društvo malo, ali odabrano, što se kaže...
07.12.2016 | 23:22
eto, nas dvoje odigrali stafetu!
zao mi je sto nas ne bude vise, ali i ovako odrzavamo tradiciju i raspricamo se opusteno.
08.12.2016 | 01:03
Bilo je baš ugodno, a i testirali smo novu Maslinu u centru.
08.12.2016 | 05:49
Valjda cu i ja dospjeti dogodine.
08.12.2016 | 09:49
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Jesam li ja bas bio pegula ili Rijeka ima kronicni problem sa parkingom?
08.12.2016 | 09:50
drlovric kaže:
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Prije mozda i da, veca gnjavaza je dakako opatija ljeti, ali u rijeci sam uvijek nalazio parking. a sada od kad je zagrab B otvoren, uvijek si nadem mjesto za jako povoljnu cijenu. nakon 18h su 2kn sat. a garaza moderna, koliko toliko sira parking mjesta i lijepo osvijetljeno i dobro prozraceno.
08.12.2016 | 11:43
Drlovric, pretpostavlja da se prije o tome radi da si ispoljio tipični balkanski cheepskate mentalitet. Ne dam 7 kn/h za parkiranje, to je skupo. Ali 40 kn za ćevape ili 120 za bifek nije.
Puno ljudi slušam kako kukaju da u Rijeci nema parkinga zato što (a) žele parkirati max 3 koraka od mjesta kamo idu i (b) žele da to košta max 2kn/h. Ima mjesta za parkiranje u centru koliko hoćeš (ljeti i više nego inače, jer većina turista u grad ne dolazi autom, nego aerodromskim transferom, katamaranima ili autobusima). A ljetos su već bili postavljeni i promjenjivi semafori s istaknutim brojem parkirnih mjesta za garaže od Rijekaplusa.
Imaš garaže i parkinge od Rijekaplusa:
Zagrad 2 (Nova Ciottina ul.)
Ciottina (Ciottina ul.)
Benčić (ul. V.C.Emina)
Podpinjol (Vukovarska ul, kod riječkog KBC)
Brajdica (Cindrićeva ul, ispod vijadukta na Piramidi)
Delta (tu je obično krcato)
Riva (isto tako)
Školjić (također)
Gomila (također )
Mala Delta (ta je teško uočljiva, priznajem)

i od onih Austrijanaca:
Zagrad (Nova Ciottina)
Stari grad (Ul. Žrtva fašizma)

Onda još ima onaj privatni komadić na Brajdi, kod doma Željezničara (Trpimirova ul.) i nešto mjesta na željezničkom kolodvoru (te u tom kvartu dosta uličnih mjesta, jer su blizu Benčić i Podpinjol).

Sve nabrojano je u dometu max 15-20 min hoda od gradske ure (ova parkirališta koja su uvijek krcata su u dometu od 5 min).

Što, ako usporedimo sa Splitom... zapravo uopće ne možemo usporediti sa Splitom.
08.12.2016 | 13:23
drlovric kaže:

Patkiraj se na naplatnim i neko će od nas doći po tebe.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, marioart, Riba, Anonimci (882)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO